Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pandemia_brzuchata

Mit o pięknych Polkach

Polecane posty

Gość ARTURROO
Dużo podróżuję w interesach do Europy wschodniej, i z bólem serca zgodzę się co z niektórymi, nasze panie przegrywają kategorycznie z Rosjankami, Ukrainkami, chodzi o to że tam nie ma jednej nacji tam jest dużo mieszanki i stąd ta zapierająca dech w piersiach uroda tamtejszych dziewczyn, natomiast w Polsce ludzie się tak między sobą nie mieszali tu jest bardzo mało nacji, przeważnie polacy.

Gość a mnie się podobają
takie typy: biała skóra bez skazy, włosy: rude, jasny blond lub czarne, wysokie i szczupłe z krągłą pupą, czyli chyba niektóre irlandki, brytyjki, islandki, skandynawki

Gość Oto przykład pięknej Rosjanki
http://tnij.org/du4i Mógłbym się z nią ożenić i kopulować przez całe dnie w domku na Syberii ❤️ :classic_cool:

co do Rosjanek znam ich mnostwo i tu klocic sie bede twardo:D moim zdaniem sa bez wyrazu ale to moje zdanie i nie sa piekne ,oczywiscie zdarzja sie piekne kobiety ale te sa we wszystkich krajach ale jak widzisz na okladce jakiegos magazynu badz jakis tam Miss czegos tam:D odpieprzona Rosjanke i mowicie o boze jaka piekna a wezmniesz tez polke i ja tak odpicujesz to zobaczysz roznice mnie sie nie podobaja a widzialam za duzo Rosjanek zeby tak stwierdzic !!!! tutaj napisal ktos ze polka wychodzi fald tluszczu a myslicie ze Rosjanki sa non stop szczuple? Boze :D one w wieku 25 lat wygladaja na babo chlopy:O i zgadzam sie z wypowiedzia ze Rosjanki sa wymieszane to z mongolami itd i nie ma w tym zadnej pieknosci :D i zgadzam sie z tym ze mozna kazda kobiete wyszykowac na miare ladnej , kwestia stylu i gustu :D pozdrawiam :) to moje skromne zdanie :) i nie kloccie sie juz o tych Rosjankach :D wszystkie kobiety sa gut :D

Gość donjuan1978
Arturro! Mam te same obserwacje po podróży na Ukrainę i do Rosji. Problem w tym, że tam co druga, trzecia dziewczyna zapiera dech w piersiach, a u nas tak, co 15 (w Niemczech, to chyba co 10000 ;-D) Przy tym te dziewczyny pełne sa jakiegoś takiego wdzięku, takiej delikatności, kobiecości. no i są taaaaaaaaakie zgrabne!

Gość OLLLCCIIIAAAKK
moja mam jest Ukrainką , jestem wdzięczna Bogu że odziedziczyłam po niej urodę.

a i decencie to ze w polsce sa ladne kobiety i urodziwe dziewczyne (co niektore oszpecone) :D bo sa brunetki ,blondynki i rude a rude sa naprawde sliczne :) w innych krajach tego nie maja tylu wyborow moja kolezanka polka jest ruda ,geste dlugie wlosy jasna buzka troche piegow i super zielone oczy ,lekki makijaz i ladne , nie dorogie ciuchy i palce lizac ........ naprawde ladna kobieta z gustem :) gdzie taka znajdziesz w innych krajach? w Grecji nie Turci nie nawet w Rosji :P

Gość siusiak_siusiak
Rosjanki są zajebiste, dlatego dominują obecnie na wybiegach mody, choć i Polki dobrze sobie tam radzą. Nie ma co tu się sprzeczać. Ważne, że tu, w europie wschodniej mamy najpiękniejsze babki na świecie i Rosjanki i Polki i inne!

Gość Widzieliście kiedyś rosjankę
? Nie każdy, kto przyjeżdża do polski i mówi z wschodnim akcentem, albo ma obywatelstwo federacji rosyjskiej jest Rosjaninem!!! Większość tych pseudo Rosjan/Rosjanek przyjeżdżających do polskich, żeby handlowac na bazarach, to osoby z Kaukazu... NIE SĄ TO ROSJANIE!!!!

Gość oliwius
a moze i zgrabne te Rosjanki chociaz ja nigdy tam nie widzialam a bylam na wakacjach w turcji i dupa blada zadna nie byla zgrabna a w zasadzie czemu my polki mamy niby łazic odjebane , piękne i w ogole jak faceci sa ubici , brzydccy i nie ogoleni??? macie brzuchy jak parówy...klaty zarosniete nie zadbane zęby , brudne skarpety? czemu oceniaxcie nas z jakimis babami kurwa zza granicy? patrzcie na siebie i tyle mialam do powiedzenia !!

dokladnie europa wschodnia wygrywa zreszta jak zawsze :D:D 🖐️

Gość 232333232
ludzie wyglad nie ma znaczenia... moze porozmawiamy o charakterach ?? polki sa super bo sa inteligentne, pracowite , kochaja rodzine a nie jak angielki pub i w dupie wszystko ,,na zasilku i obiad z mikrofali ... bekaaaaa z nich ..

Gość mitologia_mitologia
Tez 10! Teraz to juz głupoty piszesz. Właśnie w Rosji możesz znaleźć najwięcej typów urody, głównie dlatego, że jest tam taki miszmasz. Wysokie, niskie, jasne/ciemne blondynki, rude, ryżawe, brunetki, szatynki i wsjo do koloru do wyboru. Twarze pociągłe (wpływ Skandynawii), okrągłe (Słowiańszczyzna), skośnookie (Azja) itd. itp. Chociaż najładniejsze są te wysokie, szczupłe o czarnych lub jasny blond włosach, z wysokim czołem lekko zazjatyzowanymi słowiańskimi policzkami i bladziutka serą.

Gość 232333232
kobiety ze wchodu sa inne niz te z zachodu ... a azja to inny 3 swiat

Gość oliwius
i tak pewnie znajdziecie polke , chajtniecie sie i powiecie jej - jaka ty piekna jestes!!!

ja mowie tylko z tej racji bo mam sporo do powiedzienia miezskam kilka lat w Niemczech (a rosjaninow tu duzo ) i chodzilam do szkoly wiec widzialam , a Rosjanki w niemczech chca sie upodobnic do Niemkow i sam smalec wychodzi z spodni kto tam mieszka to wie :D w tym ze pojechala na 3 tyg do Moskwy i Petersburga wiec widzialam chociaz tam fakt ladniejsze Rosjanki byly niz tu w Niemczech ,a l e zadne Boginie :O:O

Gość paszke99
232333232! Zależy o jakim wschodzie mówisz, bo dla mnie ładne kobiety kończą sie na uralu, potem zaczynają się niskoskanalizowane, poddańcze klony.

Gość 232333232
liczy sie charakter a nie wyglad !!!!! nie badzcie prostaccy :( moj maz jest groby ale i tak go kocham bo jest zabawny :)

Gość pejenne
o charakterach? polki przegrywaja w zaradności z rosjankami- to jedno jest pewne. lepiej ci?

Gość Właśnie liczy się charakter
a nie wygląd! Każda stara panna o tym wie :-D 🖐️

Gość pejenne
i jeszcze: najbardziej rodzinne są: włoszki, rosjanki i balkanki

Gość 232333232
jak by byly takei zaradne to by mialy co do gara wlozyc a nie trawe wpierdlaac

Gość koblenzertee
najinteligentniejsze są skandynawki iczeszki; sa tez najmniej purytańskie

Gość 232333232
eee tam... ja mam 23 lata i meza i jestem ladna i uwazam ze charakter sie liczy a nie wyglad !!

mitolog_mitolog czy jak ci tam , kazdy ma woj gust , bylam w Rosji ale to moje zdanie , Rosjanki napewno ladniejsze niz te z Zachodu zreszta jak my i Czeszki itd ale nie wydziwiaj ze my polki im nie dorownywamy :O ale w samej Rosji przewyzszaja takie typy urody : bardzo owalne twarze , tak samo jak kazachstanki badz bardzo wychudzone jak z syberi ´:O i nie wiem gdzie tam sie mozna piekna doszukac , a jesli my polki bysmy takie twarze mieli to byscie pisali ale z nas paszczury :O chociaz my polki musimy zawsze jakis obelg slyszec pod kazdym wzgledem :O coz dzuce chwalicie swego nie znacie :O:O:O przykra prawda :O

Gość kaszalotek
No Rosjanki są bardzo zaradne. Żyją w kraju w którym non stop panuje bieda, przetacza się multum wojen, faceci non stop pijani, albo na wojnie, a one jakoś żyją, rodzą dzieci, wychowują je i jeszcze do tego są piękne!

Gość oliwius
no własnie!! liczy sie to co we łbie nie wygląd chociaz w pewnej mierze tez! bo po co przeciez wam piekna rosjanka ktora pusci sie z pieknym wlochem hahah stad macie przeciez rózne wyglady rosjanek hehehe

Gość lksjdhlskdhvldjfgvdfg
pejenne - rosjanki zaradniejsze od polek? Hahaha smieszny jestes. Te to dopiero rady sobie dac nie moga, biede tam maja jak nie wiem takie zaradne :D

Gość robertopetroni
Tak się kłócicie, ale ja też najwięcej pięknych kobiet widziałem w Rosji. polki w sensie przeciętnej też są bardzo piękne, alezjawiskowo pięknych Rosjanek widziałem więcej, chociaż w Rosji żyłem tylko dwa lata, a tu juz ponad 30.

podam moim zdaniem piekna polskie jak Izabella Scorupko,Alicja Bachleda -Curus , Magdalena Mielcarz itd to sa piekne kobiety i delikatnej slowianskiej lekkiej urodzi , ponetne :)