Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uwaga niski strop

Placenie na randkach a materializm dziewczyn

Polecane posty

Gość adej
Doładowania telefonu za oglądanie reklam ! Dostałem to od znajomego, który już w tym zarabia długi czas i okazało się ze to działa, bo już sam zgarnąłem kilkanaście doładowań na telefon! Oni Dają Ci dają doładowanie za 5zł za zdobycie 100 otinek. Wystarczy tylko założyć konto na https://www.otineo.com/app/register aby założyć konto jako "Numer telefonu osoby polecającej" podaj "48 785934364". Później żeby aktywować konto zadzwoń z numeru telefonu na który zostało założone konto na nr "22 2053944" gdzie usłyszysz "twoje konto zostało aktywowane" Rozmowa trwa 5 sek i mnie to wyniosło 5gr bo stawka rozmowy jest wg operatora. No i teraz siadasz przed komputerem i tylko klikasz w reklamy. Osobiście polecam bo można sobie doładowywać konto za oglądanie reklam! Portal jest bardzo łatwy w obsłudze, wszystko po polsku itd. Gdybyś miał jakieś wątpliwości czy pytanie to pisz na gg: 5781671 oraz e-mail: otineo.com@gmail.com

Gość saSAsaAS
>nie będę się z tobą sprzeczać, bo widać jak, że cię jakaś kobieta mocno >skrzywdziła a teraz dajesz upust swojemu żalu i poczuciu bezradności heh klasyczny ruch :D robimy osobiste wycieczki :D >Tak więc widzisz ja sie przyznaje do wszystkiego >więc z tymi sukami to sobie wyprasza. mi? ja to wszystko wiem :D a jesli tak bardzo pragniesz połaskotac moje ego mozesz napisać ze jestes hipokrytka :P

nie, nie napiszę, że jestem hipokrytką:P chyba wyraźnie napisałam dlaczego z biednym związać się nie chciałam, ale to nie oznacza, że takich ludzi nie szanuje.

Gość saSAsaAS
>nie, nie jest gorszy lol :D hear no evil :) >a wiesz dlaczego bym go nie wybrała?bo klepałam biede sama no i własnie dlatego w twoich oczach jest gorszy, ma gorzej. >i naprawdę nie potrzebowałam wtedy jeszcze jednej gęby do > wyżywienia, która będzie mi towarzyszyła całymi dniami i >jęczała nade mną. oj ale teraz rozumie czemu nie chcesz przyznac mi racji :D sama byłas biedna i przyznac teraz mi racje to jak przyznac sie ze jest sie gorszym gatunkiem. Jednoczesnie powiedziałbym ze sama masz jakas pogarde do biednych - w zyciu bys sie z biedakiem... za bardzo przypominałoby ci to dziecinstwo...to tak apropo, skoro tak mowimy o skrzywieniach ;)

dlaczego biedak miałby mi przypominać dzieciństwo?:O Akurat je miałam udane:) Powiem tak, nie znasz mnie wiec nie wiesz o myślę. Ty sobie tutaj możesz twierdzić, że jestem hipokrytką, że pogardzam biednymi itd. Ale cóż, prawda jest taka że nie znasz mnie i nie wiesz jaka jestem. Ja swoje wiem bo dotyczy to mnie.

czytaliście to? \"autor topiku jest skapcem Ja sobie nie wyobrazam aby placic za siebie a co gorsza za faceta To on jest mezczyzna i to on ma sie starac bo to kobiety wybieraja Wybor jest zawsze zalezny od nas i chocby facet nie wiadomo co robil to jak my nie chcemy to moze sobie pomarzyc Dodam tylko ze w moim towarzystwie zadna kolezanka za siebie nie placi bo to by tylko uwlaczalo facetowi ktory z nimi sie spotyka. I nie dotyczy to wyjsc do kina czy na kawe ale nawet na wycieczki np na Teneryfe czy na Cypr itd placi facet I dla mnie to norma, ale autor zyje chyba w innym, wyimaginowanym swiecie w ktorym mysli ze o kobiete nie nalezy sie starac \" HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA \"EwelinaEwa to jest tak, że jak widać chodziłaś na randki z porządnymi mężczyznami, którzy mieli honor A nie ze skąpcami czy też biedaczynami wymagającymi by to kobieta płaciła. A potem tacy się dziwia i zakładaja tematy o tym, ze są prawiczkami \" O COORVA :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D EwelinaEwa dzięki słonko, twoje posty wgniatają mnie w fotel Nic nie trzeba komentować, panienki same sobie wystawiają świadectwo --- jeśli ty ZAPRASZASZ na RANDKĘ ( randka = jeszcze nie para ) to płacisz... okej ale jak ma to wyglądać tak że widzicie się 3 razy w tygodniu przez 2 miesiące i ty zawsze masz zapraszać i płacić to JUŻ COŚ INNEGO \'szukające sponsora\' to top class lodziary, są w tym najlepsze, dlatego faceci spotykają się z nimi ale nie ma to nic wspólnego z docenieniem ich za \'coś\' więcej, OGARNIJ SIĘ FACET może ogólnie laski nie mają takich problemów jak ty bo po prostu zależy im mniej? ale nie martw się, większość z nich przeżyje upodlenie w strachu przed byciem samotną trzydziestce :D:D:D:D:D masz kasę to stawiaj wszystko tym lodziarom jak chcesz, to też szczęście, absolutnie nie mówię że nie, ale jak nie masz kasy na to TO NIE PŁACZ BO ONE NIE SĄ TEGO WARTE!!!!

Gość saSAsaAS
fakt to dziecinstwo sobie doklepałem w głowie :D źle przeczytałem ;] w takim razie zmienmy dziecisntwo na "ciezki okres" i jest juz okej (ciezko było sie domyslec) :>

beton ty jak dla mnie to możesz nigdy nie płacić nawet za siebie. W związku jest inaczej niż na pierwszych randkach więc nie wiem dlaczego się bulwersujesz? I bez sensu te wyzwiska od lodziar. Nie wiem kogo chciałeś obrazić, bo nikt tutaj nie pisał, że szuka sponsora.

Gość autorze - powiem Ci cos
Jestem kobietą, a jednak nigdy nie pozwalalam za siebie placic, nawet gdy ktos gdzies zapraszal. Wypowiedzi kobiet tu są szokujace i nie sadzilam ze bedzie az tyle odpowiedzi przyszlych blachar. Rozumiem pierwsze sptokanie itp, ale jesli dziewczyna ciagle za siebie nie placi - pogadaj z nia o tym, dla mnie to nie jest normalne. Powaznie, wypowiedzi dziewczyn tu to dla mnie szok.

żaden biedny facet nie przypominałby mi ciężkiego okresu dlatego, że wtedy nie było co przypominać to się działo. A teraz ciężko by było związać się z kimś skoro w sierpniu wychodzę za mąż.

Gość jak siebie oceniacie
a po ilu randkach sie tworzy związek??

Gość 44646
Eh moja babcia zawsze mawiała, że jeżeli mężczyznę nie stać na zaproszenie kobiety na kawę i zapłacenie za nią to znaczy, iż nie powinien wogóle się zabierać za umawianie z nami. Coś w tym musi jednak być bo jeśli facet myśli na poważnie o swoim życiu to stać go na swoją kobietę. Co prawda nie potrafię tego zaakceptować bo dla mnie jeśli ktoś miałby płacic za mnie równa się utratą cząstki mojej wolności(wychowała mnie mama której ojciec nie pomagał może to dlatego wszędzie chcę być samodzielna) :P

44646 .słuchając babci daleko zajedziesz :D teraz są inne czasy więc to co babcia mówi to jest smieszna moja babcia mysli podobnie ale to myslenie zacofane

"autorze - powiem Ci cos" szokujące wypowiedzi dziewczyn na tym forum? coś nowego :-D ja to widzę tak : siedzą tu pryszczate grubaśnice leczące kompleksy albo dziewuszki pseudo wyzwolone kwiczące w internecie poglądami że mieć 50 partnerów to zaszczyt a każdemu nowemu chłopakowi mówią że jest ich drugim :-D EwelinaEwa żaden bulwers ode mnie, jestem miły dobry człowiek co wytępia analfabetyzm życiowy u zagubionych ludzi takich jak autor tematu, wszystko po "---" było do niego, nie do ciebie pępku świata ======== 44646 weź wyjdź stąd głupia p.i.z.d.o jak twoja babka była na wydaniu, kobiety rzadziej pracowały bo nie brali ich do pracy albo jeśli już to za WIELOKROTNIE niższą stawkę na tym samym stanowisku ( o kierowniczych mogły pomarzyć ) kobiety tego świata zdecydujcie się czego chcecie, jak już pisałem w innym temacie: SRACIE O RÓWNOUPRAWNIENIE TO MACIE , ale konsekwencji w was nie widać, ale o tym nie chce mi się dzisiaj dyskutować

pępku świata:D Super, nie ma to jak wieczna chęc bycia w centrum zainteresowania:P A cóż taka już jestem:D

jaki brak argumentów? Przecież ja z tobą nie dyskutuje o niczym. Odniosłam się tylko do Twojego określenia mnie jako "pępek świata". Co ty chcesz bym argumentowała? Przecież ja już pisałam co myślę o takiej sytuacji opisanej w tym temacie.

I jeszcze jedno daruj sobie ironiczną "ślicznotkę":P A to wcześniej to było moje zdanie, no patrz bo żeś mi nie dowalił, ja naprawdę lubię być w centrum zainteresowania:P

Gość autorzena kolejnej
randce zaproponuj romantyczny spacer,a na kolejnej -kolejny romantyczny spacer..i tak dalej.Moze ona w końcu się znudzi tym spacerowaniem i zaproponuje kawiarnię.No i chyba wtedy bedzie to oczywiste,że to ona płaci...

Gość Mercilonka
Ja lubie jak facet za mnie płaci :) oczywiscie nie non stop. Mam swoje pieniądze i mogę sama z nich utrzymać ale miło jest gdy wyjdziemy na spacer do centrum miasta a on z nienacka weźmie mnie na kawę albo zapłaci w sklepie za wymarzone buty.

Gość szefki
ch­o­j z butami, po drodze mozecie wstapic do biura podrozy i moze ci fundnac wakacje na karaibach :classic_cool:

Gość autorze - powiem Ci cos
mercilonka - wlasnie o czyms takim mowie. Widok faceta wloczacego sie za kobieta po sklepach i centrach handlowych i placacy przy kasie za ciuchy ktore ona sobie wybierze - on nie patrzy na nic dla siebie, tylko dzielnie czeka az kobieta sobie cos wybierze i jest na tych zakupach wylacznie dla zaplaty- jest dla mnie oblesny. Nie wierze, ze w normalnych zwiazkach sie tak zdarza.

Gość Liz 83
Po pierwsze materializmu nie poznaje sie po tym czy dziewczyna chce pałacic na randce czy nie.... Materialistka nie zainteresuje sie Tobą drogi podmiocie liryczny jesli nie masz fajnego samochodu lub mieszkania... .a wracajac jeszcze do tematu płacenia na randkach to moim zdaniem to należey do dobrego tonu i w ten sposób facet okazuje dziewczynie swoje intencje...bo jeżeli mysli o niej na poważnie nie będzie chciał żeby za siebie płaciła, bo ma na względzie jej dobro,co też o nim świadczy i znaczy ze jest opiekuńczy. Kobiety w dzisiejszych czasach maja mniejsze szanse na dobra pracę często są tez dyskryminowane, bo wiadomo ze jesli jest młoda to bedzie chciała iść na macierzyńskie itd....poza tym kobieta ma w swoim życiu tyle ról m. in macierzyństwo i trudy porodu , że to że postawisz jej szklanke herbaty nie jest żadnym heroizmem z Twojej strony. Tyle na temat szowinistycznegomęskiego świiata:)

Gość Jcr
"nie będzie chciał żeby za siebie płaciła, bo ma na względzie jej dobro" jakie dobro? Jak za siebie zaplacisz to krzywda ci sie stanie? A ty nie mozesz miec na wzgledzie dobra swojego faceta, odciazajac go tymi randkami? 🖐️ "Kobiety w dzisiejszych czasach maja mniejsze szanse na dobra pracę często są tez dyskryminowane" typowe gadanie nieudacznic :classic_cool:🖐️ tyle kobiet odnosi sukcesy, nawet wieksze od facetow, a czym one sie roznia od innych?

i znowu pojawił trudny poród nikt ci nie kaze rodzic:classic_cool:

Gość Liz 83
Może tym sie roznią od innych, że rezygnują z rodziny albo biegną zaraz do pracy po porodzie żeby jej nie stracic?

Gość Anastazja ....
Jak będę chciała być głową domu ... to może zainteresuję się istotą biadolącą, że znowu 10 zł wydał na kawę dla niej .... :O Ale póki co interesują mnie mocne fundamenty ... które dają mi stabilność ... i mam ... Męskość 100% ... Płaczki do domu ... czekać na królewnę na białym koniu, co porwie do złotego zamku ... :P