Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uwaga niski strop

Placenie na randkach a materializm dziewczyn

Polecane posty

Gość Anastazja ....
a kawkę darmową do łóżka przyniesie ...

Gość Liz 83
~i znowu pojawił trudny poród nikt ci nie kaze rodzic gdyby nie ten "trudny poród" nie byłoby cie na świecie

Gość 54
dobry

Gość kafeteryjny wyjadacz
EwelineEwa, tak czytam Twoje wypowiedzi i tylko jeden wniosek na mysl sie nasówa - jestes zajebiscie pusta laska, hipokrytka i materialistka! Pewnie spytasz dlaczego juz mowie: Wczesniej pisałas, ze jestes biedna i nie masz kasy na wyjscia, ale oczywiscie facet musi byc bogaty, zeby zapewnic rozrywki i dostatnie zycie paniusi. Mowiłas, ze miałas ciezki okres, ze ojciec był pusty jak turecki beben, teraz szukasz kogos kto Cie uratuje z tej sytuacji... Ok niedługo wychodzisz za maz, pomysl ze Twoj super bogaty mezus straci prace i co wtedy? Rzucisz go w cholere bo juz nie zapewni Ci takiego luxusu i standardu zycia? Bez skrupułow znajdziesz sobie innego? Dziewczynko najpierw dorosnij, a pozniej bierz sie za powazne sprawy:O Mam nadzieje ze Twoj facet przejzy na oczy i dostrzeze co za pustaka sobie wziąl! Tyle w temacie, dziekuje

Nie jestem z moim facetem dla pieniędzy. Jak się z nim zaczynałam spotykać to myślałam, że pracuje jako przedstawiciel handlowy a nie, że ma firmę i kase. I będąc w ciężkim okresie nie szukałam faceta, który by mnie uratował z takiej sytuacji, bo nie chciałam udawać sympatii dla kogoś dla pieniędzy i bawić w przymusowe związki. To dobrze, że mój facet zarabia tyle i zarabia, ale jakby nie był właścicielem firmy tylko np. tym przedstawicielem handlowym to też z nim bym była. Tak więc to nie jest tak, że jestem z kimś, bo ma pieniądze.

Gość jak siebie oceniacie
EwelinaEwa .zabawna jestes :D

Sama sie gubisz w swoich sadach:O Najpierw mowisz ze nie mogłabys byc z biedakiem, a myslisz ze PH zarabia krocie? Pewnie jestes wyrafinowana suka. Juz sie lepiej nie osmieszaj na tym forum i nie kłam! Aha jeszcze jedna mała dygresja, pewnie Twoj Misiek jest z 10 lat starszy jak nie wiecej, a Ty jeszcze podlotek łapiesz byka za rogi i kujesz zelazo poki gorace stad ten slub. Pomysl ze On sam moze Cie zamienic na babke z klasa i kasa, a wtedy znow bedziesz przezywac 7 chudych lat. Pomysl czy gra jest warta swieczki.

panowie wiadomo ze EwelinaEwa kocha swojego faceta a to ze ma kase to jest przypadek, wcale na to nie patrzyła ;p >Jak będę chciała być głową domu ... to może zainteresuję się istotą > biadolącą, że znowu 10 zł wydał na kawę dla niej .... czyli przyjmujesz swoja role sprzataczki, praczki i kucharki ?:] ten tradycyjny model rodziny ktory przedstawiasz?:D >Ale póki co interesują mnie mocne fundamenty ... które dają mi > stabilność ... i mam ... Męskość 100% ... Męskosc = Kasa :D z 18stoma spała? hmmmm jak widac tych MĘSKICH facetów nie brakuje :D

Liz 83 O W MORDĘ JEŻA jakby to powiedział Arnold Boczek a więc wydało się , myślicie tylko o rodzeniu dzieci :-) że jak facet stawia to znaczy że myśli o dobrze kobiety :-) dobre , znaczy że zapewni jej możliwość bezstresowego wychowywania bachora a ona da mu raz po raz dupy co jej się tragedia nie stanie

Dodam, że nigdy nie zapłaciłam za siebie na żadnej randce ani nawet na spotkaniach z kolegami. Ja nigdy mojego faceta nigdzie nie zaprosiłam, a dlaczego? Bo nie było mnie stać. Może weźcie pod uwagę, że nie każdą stać na to by was gdzieś zaprosić. to jest tak, że jak widać chodziłaś na randki z porządnymi mężczyznami, którzy mieli honor A nie ze skąpcami czy też biedaczynami wymagającymi by to kobieta płaciła. A potem tacy się dziwia i zakładaja tematy o tym, ze są prawiczkami jak nie stać to niech nie zaprasza do knajp na randki. Jak mnie nie stać to nie zapraszam, ale skoro on zaprasza, chce płacić to jak mam mu się zrewanżować skoro mnie nie stać na takie wyjścia? no jestem atrakcyjna niech ci będzie Na brak powodzenia nigdy nie narzekałam Jestem egoistką, przyznaje, jestem próżna także przyznaje, jestem cholerną materialistką ale po tym co przeszłam ciężko byłoby nią nie być. a wiesz dlaczego bym go nie wybrała?bo klepałam biede sama i naprawdę nie potrzebowałam wtedy jeszcze jednej gęby do wyżywienia, która będzie mi towarzyszyła całymi dniami i jęczała nade mną. Sama wystawilaś sobie świadectwo tymi głupotami... :O Brzydze sie takimi laskami jak Ty. Za 10-15 lat juz nie bedziesz taka atrakcyjna, wiec dupa Ci nie pomoze w zdobywaniu kasy, skonczmy ten temat bo az zal mi Ciebie dziewczynko

Gość Liz 83
Opowiem wam cos...ale z góry mówie że to będzie hardcore:) umówiłam się kiedys z chłopakiem, to było nasze drugie spotkanie...zaproponował żebyśmu poszli coś zjeśc, nieświadmoma niebezpieczeństwa zgodziłam sie...ale chwilę potem mówi mi że nie wziął kasy, ja mu na to że okej że mam kasę nie am problemu:) ale on jednak nie chciał się na to zgodzić i stwierdził że musi tylko znaleść bankomat...okej pomślalm i wyobraźcie sobie że pół godziny szukalimśy bankmatu do "jego banku" bo on nie chciał zapłacić 5 zł prowizji...no co na to powiecie? jestem ciekaw3a

Ja nigdzie nie napisałam, że męskość= kasa. To nie chodzi o to czy facet zarabia 20000zł czy tez 3000zł. To akurat nie ma znaczenia, gorzej jak zarabia 800 i nic w tym kierunku nie chce zrobić. I podkreślam, że chodzi mi o facetów po 30, samodzielnych, a nie studentów. Jestem materialistką, owszem i sama chcę dobrze zarabiać w przyszłości, ale nie jestem aż tak wyrachowana by byc z kimś 3 lata, udawać uczucie do niego, brać z nim ślub dla pieniędzy:O

Gość Anastazja ....
Nie! Sprzątaczka i kucharka ... to nadal rola przy płaczku ... i niedorobie ... A oprócz tego jeszcze musi robić za matkę ... tego "czegoś" Masakra ... :O Przy facecie męskim - który ma instynkt myśliwego ... jest spora szansa, że tyle będzie miał pomysłów na polowanie, że i sprzątaczka będzie i kucharka zatrudniona ... Przy liczącym kawy ... to tylko gderania na zły los będzie słuchać do końca swych dni ... Jaki to on wspaniały, tylko nie ten czas, nie ci ludzie, nie coś tam ... Winny cały świat ... i będzie czekał na to, aż ktoś zauważy jego "wyjątkowość" Eh .... :O

kafeteryjny weź już skończ, mam w dupie czym się brzydzisz a ja moj drogi za 15 lat to będę miała dobre wykształcenie i mam nadzieję, że równie dobrą pracę, więc nie wciskaj mi tu swoich żałosnych teorii, że chcę całe życie przeżyć będąc na utrzymaniu męża

No to pochawl sie ile masz lat, ile ma Twoj przyszły maz. Aha i zdradz co studiujesz i jakie kroki poczyniłas, aby dobrze zarabiac w przyszłości... Czyzbysmy mieli do czynienia ze studentka pedagogiki czy innego "ambitnego" kierunku

Liz 83 ..no co dobrze zrobił ja bym tak samo zrobił :classic_cool: po co dawac bankowi 5 zł??

Gość do Liz83
Ale Ty jestes glupia

więc nie wciskaj mi tu swoich żałosnych teorii, że chcę całe życie przeżyć będąc na utrzymaniu męża Ja Ci niczego nie wciskam, tak bedzie moja droga, taki Twoj los Zeganm 🖐️

Gość autorze
> kafeteryjny wyjadacz, o tym samym pomyslalam;) na bank jakis SWIETNY kierunek zeby zachowac twarz, sklamie, ze informatyka albo medycyna

Gość Liz 83
jeszcze do chodzący beton chodziło mi o głebszy sens relacji między mężczyzna i kobietą...i to co stało się relacja na przestrzeni lat....pare lat temu takie zachowania były uważane za normę dziś już nie ejst to takie oczywiste kto płaci....chodzi mi o szacunek do kobiet...o zdobywanie kobiety...a mówiąc że facet ma na myśli dobro kobiety wcale sie nie pomyliłam, bo nie traktuje ją w ten sposób wyjatkowo...nie jak kumpla ...pewnie i tak tego nie zrozumiesz

Gość Anastazja ....
Poniekąd ... męskość ma wiele wspólnego z kasą ... Facet musi być rokujący ... musi "być dobrym myśliwym" .... i budzić nadzieję na lepszy czas ... Płaczący o kawę ... będzie już zawsze skupiał się na tak nieistotnych kwestiach ... a nie na tym, jak tu upolować i zadbać o swoją rodzinę ...

mam 23 lata, studiuje anglistyke a od października farmację na AM więc trochę do pustaka mi brakuje wiesz? Twoje przepowiednie się nie sprawdziły jak widzisz pedagogiki nie studiuje więc myślę, że ta przepowiednia z moim dalszym życiem również ci wyjdzie.

nie muszę kłamać, ja tu się raz udzielałam na topiku o studiach i wymieniałam poglądy na temat kilku kierunków, gdzie napisałam sama, że pedagogika to nie najlepszy kierunek

EwelinaEwa ..ty nie jestes materialistka tylko posozyt materialista chce osiągnąc wszystko sam nie chce litosci a pasozyt zeruje na innych i ty tak robisz ale skoro to ci pasuje to fajnie :)

dobra nie ma tępym niczego udowadniać. Wiem za to co wy studiowaliście. Wróżbiarstwo:P ale coś chyba nie bardzo wam to wyszło. Żegnam

a na kim żeruje? na tobie? Na moich znajomych a może na rodzicach? Przecież nic nie wiesz o moim życiu więc skąd takie przypuszczenia?

Gość placic losie placic i nie
placic losie i nie marudzic!!:DTak bylo od dziada pradziada i bedzie!!!!!:DZachodu Wam sie zachciewa:DFacet placi na randkach i nikt tego nie zmieni!:D:D dziwce trzeba zaplacic za sex, kobiecie swojej za randke:DNi ma nic za darmo w tych czasach!!:D:D:classic_cool:

Gość b ładna
:o noooo tak jakby kobiety są zazwyczaj młodsze od mężczyzn z którymi sie spotykają, także wychodzi na to, ze np kobieta jeszcze sie uczy, a facet, np. 5 lat starszy już pracuje, wówczas kobieta ma stawiać kina, kolacyjki facetowi???? hę? Mój chłopak gdy starał sie o mnie również zapraszał mnie na randki. Był tak samo studentem jak ja, tyle ze 4 lata starszy. ZAWSZE PŁACIŁ za siebie i za mnie, był obrotny, pracował sobie na studiach, gdzie ja dopiero zaczynałam i nie miałam takiej możliwości. Od czasu do czasu zaproponowałam, że ja zapłace (przecież miałąm kieszonkowe) ale zabraniał mi nawet siegać po kase. dziś jesteśmy kilka lat z sobą, jest to trwały związek i czasem płace np za siebie tylko, zeby mu było lżej, albo stawiam mu, różnie to bywa. Także ja nie uważam sie za materialistke, ale jakiegoś gestu wymagam od mężczyzny. Facet który zaprasza kobiete na kolacje i liczy ze ona zapłaci za siebie lub jeszzce za niego, sam jest materialistą... śmierdzącym w dodatku na kilometr ...

poprostu z twoich postów to wynika wybierasz sobie bogatego kolesia i na nin zerujesz biednego bys nie chciała idziesz na łatwizne poprostu