Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uwaga niski strop

Placenie na randkach a materializm dziewczyn

Polecane posty

Gość raczej szczekaczkom
:P

Gość srutututuuuu
zasranym obowiazkiem facetow jest placenia na randkach!!!!! Zapamietajcie to sobie!!!!!!!!!!!!!!!

następna, hehehehehe:) Spadaj ździro :P

zasranym obowiazkiem facetow jest placenia na randkach!!!!!" a ile bierzesz za orala z połykiem ? :P

Ja jako były (lub jaja kobyły) niedoszły randkowicz, uważam że to uczciwe, dziewczyna maluje się perfumuje kupuje nową bluzkę a facet płaci za ten kawałek pizzy i piwo. Mi się zdarzyło nawet że zapłaciła za mnie kobieta 😭 i jakoś żyję.

Gość Anjak 24
Mój facet od zawsze mi ponaga. Jak musiałam wynajmować to płacił czasem za mnie czynsz 500zł miesiecznie, kupował mi jedzenie, kupił mi laptopa teraz jak nie mam pracy to mi kase daje , ostatnio dał mi na rachunek 400zł Bo wie że mam ciążko, ja jak tylko mam pieniadze to jemu tez coś kupuje i płace za niektóre rzeczy. Także to zależy chyba od faceta.Jak facet widzi że kobieta ma cieżko a kocha ja to nie wylicza ile kasy na nia wydaje bo to z chyba naturalne jest. A mi jest cholernie źle i cieżko że mam takie życie i że mój facet musi mi pomagać. Jakbym zarabiała dobrze, miała dah nad głowa to nie zgodziłabym sie na to Faceci nie badzcie skąpiradłami

Gość axim
milo by bylo gdyby osoba z ktora sie spotykam kilka razy w tygodniu w roznych miejscach gdzie mozna cos zjesc przynajmniej raz powiedziala ,ze zaplaci za siebie;tylko siada bierze menu l mowi to to l to;nie czekajac na to az ja moze jej cos zaproponuje skoro to ja place l zapraszam;nigdy nie spotkalem sie zeby chociaz raz jakas panna zaprosila mnie na kawe pizze lub jakis obiad za ktory by zaplacila;same egoistki l materialistki

Gość zeeenek
Jejus co ty za element zapraszasz

Dla mnie to wyglada tak.Jesli zapraszam dziewczyne to ja stawiam i to normalne a jesli jest zwiazek to pieniądze są wspólne.Głupio byłoby mi zaprosic gdzieś dziewczyne i kazać jej płacić chyba wolałbym Jej nigdzie nie zapraszać a jak nie mam kasy to biorę ją na spacer bo bogaty to nie jestem i do tego jeszcze nie pracuję ( Niepełnoletni). Co innego kobiety ktore sa z facetem i on im wszystko stawia płaci za wakacje za dom i h** wie co jeszcze bo to już podchodzi pod kurestwo czyli płacenie za towarzystwo ona szuka kasy a on towarzystwa posiadając kasę.Ale gdyby nie takie dziewczyny bogate cioty musiałyby się masturbowac więc to sie jakos wyrównuje :)) .