Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dr house D

co house by zdiagnozował? P

Polecane posty

Gość dr house D

hej, oglądacie hausa, nie? kocham ten serial!! oglądam go całe wakacje, kilka odcinków dziennie i chyba zaczynam popadać w lekką paranoję ;) ostatnio boli mnie głowa ciągle, słabo mi i mam niskie ciśnienie cały czas, wiem że to pewnie od upałów, ale zaczynam się zastanawiać czy to na pewno tylko to i co hause by na to powiedział :P może to jakaś poważna choroba, wiecie, jakaś niewidzialna pleśń w łazience, pestycydy albo infekcja :D nie jestem jakąś hipochondryczką ale prawdę mówiąc marzę o jakimś kompleksowym badaniu :D myślicie że bym się załapała na oddział diagnostyki u h? ;P a co u was house by zdiagnozował? macie jakieś tajemnicze symptomy i objawy? :>

Gość łap gołębia
to na pewno infekcja, sarkoidoza albo toczen!!! musisz wykonac biopsje, tomografie i posiew!!! a ja to chodzacy okaz zdrowia, bez szans na jakakolwiek diagnoze :)) btw polecam co napisali o hausie w nonsensopedii : http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Dr_House normalnie wymiekam przy tym kolesiu:))

Gość eeeeeeeeeeee
hehe, okaz zdrowia, jasne.. WSZYSCY KŁAMIĄ!!!!!

Gość veroniquee
obawiam się że to jednak tylko banalne niskie ciśnienie, hause nie zaszczyciłby cię nawet uwagą, co najwyżej w przychodni ;) poobrażałby cię i wypisał receptę na gutron (czy jak to się będzie nazywać w stanach) i po sprawie, za małe pole do popisu: jedna choroba, jeden możliwy lek, prosta diagnoza - zdecydowanie nuuuudyyyy

Gość Kukulan
Ja mam alergię, więc myślę że zdiagnozowałby alergię, no chyba że mój alergolog się pomylił, ale podobno jest dobry ;) Co do ciśnienia to się zgadzam, moja mama ma niskie i bierze leki i jest ok, więc zdecydowanie to przypadek ze zbyt małą dawką romantyzmu i dramaturgii jak na odcinek serialu ;) Szczerze mówiąc to osobiście bałabym się takiego lekarza jak House...

Gość xoxoxoxox
przestań wymyślaćsobie bóg wie co i idźdo normalnego lekarza. niedociśnienie trzeba leczyć!!! no chyba że lubisz ten stan i użalanie się nad sobą to luz.

xoxoxooxoo dajze spokoj :O fajny temat :) tez zastanawialam sie o ilu hcorobach to czlowiek nei wie :P link na nonsensopedie-swietny!plakalam ze smiechu hehe