Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalii 1979

JAKI MAGNEZ W CIĄŻY?

Polecane posty

Gość kalii 1979

dziewczyny jestem w 7 miesiącu ciąży , biorę Feminatal N i zaczynam czuć drętwienia, skurcze łydek i ból brzucha- rozciągający bo nie twardnieje.Wizyte u lekarza mam za tydzień więc dzisiaj poszłam do apteki i pan polecił mi MAGNE B6 -,STOSUJECIE TO?

ja bralam aspargin.a tobie radze zadzwonic do lekarza zeby przepisal odpowiednia dawke.nie zdalabym sie na farmaceute

Gość a jauytr
biorę magne b6 lub magnefar b6.Magne lekarz kazał mi brać 2 lub 3 razy dziennie:)

Ja też aspargin ale nie brałabym nic bez konsultacji z lekarzem.

ja bralam magne b6 3x2 dziennie ale ja mialam skracajaca sie szyjke i to byl taki dodatek tylko do lekow rozkurczowych... a skurcze takie w lydkach moga tez byc od za malej ilosci potasu-postaraj sie jesc duzo pomidorow...

Gość mon_79
Witam ja tez biore magne B6 2x dziennie po 1 tabletce

Czy ktoś z Was pije syrop Prenalen właśnie z magnezem i kwasami omega? jakie macie zdanie i doświadczenie?

Gość kliiu45
A to jest jakaś nowośc jesli chodzi o suplementy dla kobiet w ciąży ? Chyba wczesniej nic nie słyszałam o nim ...

Gość Adela850
Magne B6 jest OK. Musisz zobaczyc jak na ciebie zadziala. Mi po Magne B6 tak strasznie zaczelo jezdzic w brzuchu (a dokladnie w bebechac ;-)) ze musialam odstawic. Ogolnie lekarz mi powiedzial, ze mozna przyjmowac wieksza dawke niz na opakowaniu pisza. Bo na opakowaniu jest dla przecietnego czlowieka,a w ciazy jest jednak wieksze zapotrzebowanie. Tylko zapytaj lekarza, kiedy odstawic magnez, bo ilestam tygodni przed porodem trzeba, zeby skurczy nie zaklocilo.

Gość niedlapsakielbasa
Ja tez biore MAGNE B6 i sie lepiej po nim czuje,nie mam skurczy lydek...itp