Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do cholery

co ze mna nie tak?!

Polecane posty

Gość do cholery

Mam dopiero 18 lat, i malutkie doswiadczenie jezeli chodzi o sex, bo zaledwie 2 stosunki calkowicie bez przyjemnosci..no ale to taki wstep... No wiec czemu mnie juz nie podnieca tak jak kiedys gdy chlopak mnie dotyka, caluje po szyi, uszach, ramionach, brzuchu..:( nie probowalam jeszcze seksu oralnego ale boje sie ze mnie minetka tez nie podnieci:o skoro jak on mnie tam dotyka to nie czuje zadnej przyjemnosci...a gdy caluje moje piersi to nawet tego nie czuje:o mimo ze mnie nie podniecaja jego pieszczoty, dotyk , pocalunki to po tym wszytskim jestem mega wilgotna wiec co to ma byc?:o a kiedys wystarczalo ze przylozyl usta do mojej szyi a juz wyginalam sie z rozkoszy :( czy juz tak zawsze bede miec? :(

Gość do cholery
jak patrze na filmach jak facet tylko caluje kobiete po piersiach a ona prawie odlatuje to plakac mi sie chce....:(

Gość moni109
jestes zmutowana :classic_cool:

Gość Szejna
Dziecko na filmach to ludzie ze sznurką bomby robią. Nie napinaj się tak łajzo.

nie patrz na filmy, to nie jest prwadziwe życie. Zmieni Ci sie to, jeszcze jestes młoda, dlatego tak reagujesz, ja tez tak miałam, dopiero teraz w wieku 28lat się otwieram na te sprawy. I musi to byc odpowiedni mężczyzna też, taki z którym bedziesz naprawdę blisko