Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

już nie mąż

do zagospodarowania

Polecane posty

Czy zauważyłyście Drogie Panie, że od jakiegoś czasu tworzymy tu swoistego rodzaju "trójkącik"? Tego typu skojarzenia świadczą u mnie o tym, że chyba przemęczony już jestem przynajmniej i mogę wypisywać głupoty :-O

ojss tam... nie histeryzuj:))) trojkaciki, pisanie glupotek.. echh to tylko forum moj drogi autorze... tu nawet jak napiszesz goopotke nikt ci tego za zle nie wezmie;))) poza tym coz.. na to poradzimy,ze jakos inne panie nie sa chetne do rozmowy... jedna z najwazniejszych rzeczy o ktorej tu ,( zreszta nie tylko tu) nalezyz pamietac to DYSTANS... bez tego ani rusz:))))

kokieter- niech bedzie:) czy cos;))) na jedno wychodzi:))) i dzis nikt nie ma sklonnosci do nadinterpretacji:)))

kurcze zawsze mylilam te oznaczenia na drzwiach toalet.. wszak trojkacik jest bardziej kobiecy niz kolko... i zazwyczaj pakowalam sie do meskiej hahah.. tez ktos se wymyslil takie durne oznaczenia...:)

W ramach zabawy mam do Was prośbę wielką. Możecie wymyślić mi jakiś nick? Chcę założyć konto na tlenie. Mało kreatywny jestem pod tym względem. Pomożecie?

rany ... ales wymyslil.... malo kreatywny a wez sie skup i juz...:):):) i to haslo"Pomozecie?"... kojarzy mi sie to hmmmm hahah odzew..'pomozemy" ale to takie archaiczne....:)

aa ty sobie mozesz byc archaiczny ale to haselko hahah no tos wymyslil.,.. moja droga nie pzresadzaj z tym rownym:)) haha on pwienien miec archaiczny@tlen..pl ..... malokreatywny @tlen.pl:))) ect

Ciekawi mnie czy szukasz tu (na kafe) potencjalnej kandydatki na zagospodarowanie :) ? Czy szukasz też realnie czy nie szukasz a czekasz?

o prsze faktury mu w glowie... materialista:))) no ale ok sie zalatwi i fakturke... tylko czy ty wyplacalny jestes ?hmmm:P

Matematyka wcale nie wydaje mi się archaiczna ;-) Jest piękna. Logiczna. Pociągająca i wciągająca. A przy tym wszystkim tajemnicza.

on towar... ale kupujacych brak... ech zycie;))) ja tu tylko jako osoba wspierajaca jestem wiec sie mna prosze nie przejmowac... jakby nie bylo dzieki m.in moim marnym wpisom ten topik sie nieco rozrasta.. i tej wersji bedziemy sie trzymac;)))