Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

już nie mąż

do zagospodarowania

Polecane posty

chodliwym w dodatku z tego co czytam:) Ale poważnie czy w rzeczywistości nie pojawiła się żadna kobieta z którą chciałbyś Być?

Abakus, patyczki, liczydło - to co? Jest jeszcze kartka papieru i ogryzek ołówka ;-) --- Była taka jedna, ale okazała się być "liczbą urojoną" :D

ale masz jednoznaczne skojarzenia.. trzymac-puszczac.. hahah znaczy sie jestes zdrowy osobnik:)))

a bron Boze ... Freuda nie bedzie , wyobraz sobie,z enie ty jeden prze zte geometrie mzoesz czuc sie z lekka oszolomiony,... tak wiec spokojna twoja rozczochrana:))) jesooo zmeczenie daje sie we znaki o sobie - zaczynam bredzic:)))

nieuczesane ?to sie teraz tak nazywa hmm jak to sie czlowiek i na takim forum ciagle czegos nowego uczy haha

ja sie kiedys spotkalam z okresleniem" kosmate" czy to grubianskie? ale nieuczesane tez obleci:)))

nie no sny o calkach tudziez innych wzorach matematycznych toz moze to byc istny koszmar... ale jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma:)))

Udanych projektów ;-) Wytrwałości i pogody ducha. I rzecz jasna, mniej czasu przy komputerze, a więcej poza czterema ścianami :)

Kiedy nie śpię, zawsze mam otwarte, choć przyznam szczerze, że niektórych rzeczy wolałbym nie widzieć. O niektórych rzeczach nie wiedzieć ... generalnie chciałbym czasami być mniej świadomy :classic_cool:

a ja czasem patrzę i nie widzę... czasem mi przyjaciółka palcem pokazuje a ja... nadal nie widzę... później wzrok powraca... i to nie jest miłe uczucie...

To prawda... ale im dłużej się trwa w słodkiej niewiedzy tym bardziej później boli jak w końcu pewne sprawy wyjdą na jaw.

Gorzka czekolada wpływa na neurotransmitery, a tym samym na receptory w mózgu. Polepsza nastrój, powoduje przyjemne doznania nie tylko smakowe. Poza tym jest bardzo energetyczna. Trzeba tylko uważać, bo orgazmiczne działanie czekolady może spowodować uzależnienie widoczne na zewnątrz ;-)