Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OLiViA_venus

Chwila wróżb dla chętnych!cz.2

Polecane posty

ostatnie pytanie i już nie zawracam głowy... czy widzisz w naszym zwiazku zdradę?? kiedykolwiek i ktoregokolwiek z nas??

"hozelka" malo widze na temat twojego zycia z partnerem raczej narazie karty skupily sie na problemach rodzinnych! masz duzo na glowie, za duzo! powinnas odpoczac! dziecko masz pisane jedno!

Aaa i jeszcze jedno pytanie Wrożko! Czy widzisz w naszym zwiazku zdrade?? Czy on mnie kiedykolwiek zdradzil? Agata - 13.08.1988 Tomek - 23.11.1984.

Gość tulipanek i stokrotka
Olivio czemu mnie pominęłaś?:(

Gość ciekawa przyszłości
sie przypomne dobra wrózko :) ja 03.02.1983 on 15.11.1982 jak widzisz nasz związek w przyszłosci?

"ela 19.11.1975" jestes napewno dla mnie wyjatkiem i jest na tym forum od czasu do czasu jeszcze tylko jeden taki diamencik! ciesze sie ze Cie "poznalam" i zawsze sluze rada!

Gość 12346789
31031969 KIEDY spotkam szczesliwa i wierna miłosc?

"mysia8520" nie zmieniaj dotychczasowej pracy! a nauczyciel to nie zupelnie dla Ciebie zawod w brew temu co teraz myslisz!!!

"black mamba" tak szczesliwym ludzia sie nie wrozy! odkad tu jestem jestes drugim takim przypadkiem! gratuluje!

"-Agatka-" przykro mi ale nic z nim nie widze! w ogole w Twoich kartach ta osoba nie jest obecna! jest inny mezczyzna z 76 roku!

ale ja jestem bezrobotna;( w jakim kierunku powinnam isc w sensie zawodowym? jak mam szukac pracy itd?? joanna 27.12.1985

Gość stokoloko
pominelas mnie co mnie czeka w milosci i sfrerze zawodowej anna 82 12 12

Przeciez jestem z nim 6 lat.... Jak to nie widzisz? Dziwna sprawa. No to mnie zasmucilas. Dlaczego tak moze sie dziac? Z 76 roku??? A cos blizej?

Gość xxx555
ja 17.04.82 on 16.04.83 Kasia i Marcin:)

"mysia8520" karty wyraznie pokazuja abys nie zmieniala dotychczasowego zajecia! napisalam wiec o pracy a skoro jej nie ma to wskazowka ze narazie nie powinnas szukac! przyszlosc sama przyniesie Ci wiele dobrego i odpowiedni czas na realizjacje!

Gość sipps
Kasia 23.03.76 Olivio czy pewien brunet mysli o mnie czy juz zupelnie ma mnie w dupie?

Gość ona chyba sciemnia
dziwne te jej wrozby

Cieszę się z tego co napisałaś wróżko i dziękuję ;) ale mimo to nadal chciałabym wiedzieć kwestię dzieci, bo bardzo boję się porodu, ale chciałabym mieć dzieci. Chciałabym wiedzieć ile i kiedy pierwsze dziecko? Pozdrawiam :)

Gość kasiulkaaaaaaaaa
czy mam szanse na prawdziwa milosc? 03.09.1987 Katarzyna

" -Agatka-" 76 rok w sensie daty narodzin mezczyzny ktory jest w kartach! nie mam pojecia dlaczego sie tak dziseje skoro tyle jestescie razem! karty czesto pokzuja pustke w momencie kiedy partnerzy nie sa ze soba szczerzy albo wiele ukrywaja przed soba! gdyz nie sa wtedy juz jak bratnie dusze! moze ukrywasz cos przed nim?zdrada?a moze on przed Toba?przemysl!

Gość onaona1
22.01.1988 Kiedy bede w ciazy?

Gość Martyna.
Ja 13.07.90r Martyna On 24.07.88r. Maciek Jestesmy ponad 3 lata razem. czy bedzie on moim mezem? czy bedziemy miec dzieci??

Gość evie_21
widze ze wrozysz tylko czarnym nickom wiec ponawiam swoja prosbe... hej! prosze o wrozbe... jak wiekszosc tutaj bedzie to pytanie o zwiazek... ktory zaczyna sie sypac, bo chyba juz za dlugo jestesmy razem... powiedz mi wrozko czy moj chlopak wiaze ze mna swoje plany na przyszlosc? czy bedziemy malzenstwem? czy stworzymy kiedys rodzine i bedziemy mieli dzieci? moze Twoja intuicja powie Ci tez, kiedy w koncu bede miala dziecko? z gory dzieki! ewelina, 22