Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OLiViA_venus

Chwila wróżb dla chętnych!cz.2

Polecane posty

"Zalana Zakochana" jesli chodzi o fizycznosc to jedynie moge wskazac bruneta! to Ty masz tendencje do zrywania i wysowania sie z inicjatywa wzgledem mezczyzn i tak tez zrob tym razem jak juz wapdnie Ci w oko jakis mezczyzna! Lecz nie jestes osoba stabiilna wiec jeszcze kilka dusz po drodze zranisz!

i jeszcze prosze o wróżbe co mnie czeka tak ogólnie magda 01 05 1975

"natalijaaaaaaaaaaaaaa" mozesz zaczynac nowe zycie ale nie z obecnym mezczyzna bo i tak tylko Cie to pozniej zrani! NIE JEST DLA CIEBIE...zwodzi Cie strasznie to wasze "podobienstwo" powinnas ratowac to nad czym juz pracowalas..tamten zwiazek!

Gość manikaa
hej Olivio :) zrobiłam tę wróżbę z wahadłem i wyszło kolejno: wahnięcie, obrót, wahnięcie... znaczy, że będę miała aż 3????

"Onk3" dziecko jesli do Ciebie zawita to w okresach zimowych! widze pustke po jedynm dziecku nie wiem z czego dokaldnie wynika ( smierc, poronienie?!) w Twoim zyciu narazie stabilnie - raz lepiej raz gorzej...dziecko miec napewno bedziesz jesli o to konkretnie chcesz wiedziec!

czy moj obecny partner mnie kiedykolwiek zdradzi? badz czy mnie zdradzi? joanna 1985.12.27

dzięki a nie widzisz czasem płci dziecka? nie wazne niby wazne by było ale gdybys widziała jeszcze płec

Gość Irrryyysek
Jak będzie wyglądało w najbliższym czasie moje zycie uczuciowe? Anna 02.05.1985 r. :)

Gość wiewioraaaaaaaa
co nie czeka w sferze zawodowej i miłosnej anna 82 12 12

Gość natalijaaaaaaaaaaaaaaa
poklocilismy sie o slub zareczyny ...on tego nie chcial daltego zerwalismy .....wiec jak potoczy sie nasz zwiazek? zroozumie w koncu i bedziemy wogole małazenstwem czy dalej bedziemy ciagnosc w niskonczonosc zwiazek bez stabilizacji?

Gość rybka22222222222222
co sie wydarzy w najblizszej przyszlosci??? Beata 19.05.1982r.

Gość Anna11.05.81
kiedy poznam swojego przyszłego męza

powaznie to wszystko bierzemy....czemu napewno nie ten ??:(( co widzisz....to On nie bedzie fair>?jestem zalamana zalezy mi

" kasiulkakasiulka" w sprawach sercowych jak na razie bez zmian!...ogolnie w zyciu stabilnie choc coraz wiecej klotni z otoczeniem! teraz czas na wypoczynek..ale nie zapominaj o rozwoju umyslowym !

" mysia8520" do tej pory nie zdradzil..nie wykluczone jednak ze zdradzi gdyz jest to ossoba ulegla romansom!

Gość natalijaaaaaaaaaaaaaaa
odpowiesz mi ostatni raz to utwierdzi mnie w decyzji...

"Onk3" w kartach nie ale mozesz zrobic wrozbe z wahadelkiem i dac mi wyniki rto Ci powiem...poczytaj posty na str7 i zrob!

wrozko,odpowiedzialas ze nie potrfisz dokladnie odp na moje pytanie. podalam ci ze na D i ze z nim pracuje...czy mozesz powiedziec cos wiecej?pisalam juz wczesniej,ale mnie pominelas przy drugiej mojej wypowiedzi.prosze napisz co miedzy nami bedzie?czy wreszcie cos zrobi(tak na serio)?

Gość Irrryyysek
Jak będzie wyglądało w najbliższym czasie moje zycie uczuciowe? Anna 02.05.1985 r. :)

Gość manikaa
ło matko (dosłownie!!! :D ) ja żadnego potomstwa póki co nie planuję, nawet nie mam z kim a szczerze to po dotychczasowych doświadczeniach to mam chłopowstręt i związkofobię ;) no ale pożyjemy, zobaczymy. mam tylko nadzieję, że najpierw uda mi się skończyć studia i w miarę ustawić się zawodowo.