Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OLiViA_venus

Chwila wróżb dla chętnych!cz.2

Polecane posty

Marlena 01.10.1988 Czy we wrzesniu uda mi sie w szkole zaliczyć sprawdzian z jednostek chorobowych którego tak się boję? I czy zdam dyplom kończący moją szkołę?

Już 2 razy zostałam pominięta, proszę o wróżbę Mirela, 8.01.1985r. Kiedy znajde pracę? Kiedy spotkam przyszłego męża?

Witaj ja 01.11.1972 on 29.10.2965 Olivio poprosiłąm cię o wróżbę \"jak się będzie ukłądać w naszym związku \" - odpowiedziałaś \"widzę tylko romans\" jak mam to rozumieć? Bardzo proszę o odpowiedź

Gość przyjacilka
Przyjaciel nie odzywa sie do mnie od jakiegos czasu .Czy wroca dawne relacje?iza

Gość ed9999999999999999
czesc!! obecnie pracuje za granica ale od nowego roku planuje powrócic do kraju. Chcialbym zapytac jaka i czu wogóle znajde prace po powrocie!!!dta ur. 13.04.1981

Gość cytrynka111
Czy Irek jest facetem mojego życia? Agnieszka24-12-1975

Gość Milusia Fudia
Dziękuję ślicznie! Jedno nie daje mi spokoju teraz. Wyszło, że Paweł o mnie myślli. Czy on jest szczęśliwy z Nią? Czy odezwie się do mnie kiedyś? Czy mój ślub z Marcinem będzie z rozsądku? Czy Marcin czuje coś do swojej byłej?

Gość jaja 11
Czy znajde w najblizszym czasie swoja druga polowke 22.10.1991 karolina

Gość aniaaneczka
witaj wrozko! przypominam sie, aniaaneczka ze strony 10, juz pare razy probowalam moze tym razem zrobisz mi rozklad? :) Ania 22.07.1989 czy mam szanse w najblizszym czasie na milosc, udany związek ?

Gość Anastazja .....
Olivio właśnie napisałam do niego ... i z jego odpowiedzi faktycznie tak wynika, jak piszesz ...

Droga wróżko, zaskoczyłaś mnie bo miałam nadzieję że akurat dyplom zdam, ale skoro wahadło tylko drgnęło to czy warto je zapytać jeszcze raz?

Gość witamina b 12
Natalia 22,01,89 Co z moim zwiazkiem??? Czy wszystko sie ulozy, czy powinnam przestac sie starac o NIego?

Olivio ominęłąś mnie a tab bardzo mi zależy na tej wróżbie ja 01.11.1972 on 29.10.2965 Olivio poprosiłąm cię o wróżbę "jak się będzie ukłądać w naszym związku " - odpowiedziałaś "widzę tylko romans" jak mam to rozumieć? Bardzo proszę o odpowiedź

Znów zostałam pominięta :( No to zadam pytanie inaczej 8.01.1985r. Czy w ciągu miesiąca znajde pracę? czy mój aktualny facet będzie w przyszłości moim mężem? (on 18.06.1975r.)

Gość aniaaneczka
i jeszcze jedno pyt jesli mozna :) czy bede jeszcze z chlopakiem z ktorym rozstalam sie ostatnio ????

poproszę o wróżbę :) czy Marcin o mnie myśli? czy chciałby odnowić znajomość? czy ma nadal do mnie jakiś sentyment? czy ma teraz kogoś? czy uda nam się spotkać razem jeszcze kiedyś? z góry dziękuję :)

Gość cytrynka111
1.Czy w tym roku poznam Tego właściwego? 2.Czy już go znam? Agnieszka 24-12-1975

Gość ela 19.11.1975
Witaj mój kochany "TALIZMANIE"