Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OLiViA_venus

Chwila wróżb dla chętnych!cz.2

Polecane posty

Gość Anastazja ....
Mówiłaś, że będą ... :( Albo niedługo, albo za 3 lata ... w zależności od mojej decyzji ... :( Nic nie widać? Ale co to oznacza, że ich nie będzie? ? :(

Olivo, męczę Cię dziś bardzo. Proszę czy z tych dat coś wynika? Każda z nich dotyczy mężczyzny. Proszęęę! Bardzo chciałabym ułożyć sobie życie więc szukam wskazówek także u Ciebie :-) 17.5.59 18.12.70 7.3.76 Będę wdzięczna za podpowiedź, trop, wskazówkę :-)

Gość Magda____22
Zostalam pominieta,bardzo prosze O wrozbe to dla mnie bardzo wazne ja01.10.86 moj maz 24.01.83 czy bedziemy razem jeszcze szczesliwi czy to juz koniec?

osoby ktore juz dostaly odp nie badzcie takie zachlanne dajie szanse innym ktorzy jeszcze nie otrzymali odpowiedzina swoja pierwsza wrozbe:)

"Anastazja ...." NIE:)poprostu dzisiaj karty mi na ich temat nic nie mowia! nieraz tak jest poza tym sama widze jak rozkladam tutaj jedynm osobom karty juz jakis czas tak jak Tobie ze wiele zalezy oiod przezyc z poprzedniego dnia i karty raz niosa same pozytywy raz moai o negartywach a nieraz milcza! trzeba jedynie pamietac co juz powiedzialy i skaldac to w jedna calosc! to nasze zycie-ono nie jest jednostajne!

Gość ela 19.11.1975
Czy on jej ulegnie? Czy on mnie kocha? Czy my będziemy razem.... szczęśliwi?

Gość magdaaaaa
szanowna olivio czemu NIECHCESZ odpowiedziec mi na moje juz dawno zadane pyanie.? Bo co nie wiesz.?? Nie jestes zadna wrózka!! jestes niesprawiedliwa i głuipa!! Czekam na odpowiedz a yt jestes chamska!! w ogle jak tak mozna omijasz mnie!!!!

Gość zalamana123
ostatnie pytanie czy powinnam sie wyprowadzic czy zostac tu na miejscu

Gość Anastazja ....
Oby ... bo się wystraszyłam ... Czyli nie jest tak źle?

Gość ewa28-09-1982
tinka mialam to samo napisac:)

"turkusek" 7.3.76 ta date widze obecnie obok Ciebie nie bedzie jej jednak w przyszlosci! rok 70 to ktos do ktorego powinnas zdobyc sie na telefon! a pierwszej daty nie moge "rozpracowac" jest to ktos z bagazem doswiadczen!

Gość magdaaaaa
ODPOWIEDZ CHOCIAZ DLACZEGO!!!!JESLI NIE ODPOWIESZ BEDE T U TAK PSIAC I WKURZAC WAS!!! NIE BEDZIE TO PRZYJEMNE ;/

Gość ewa28-09-1982
drugi raz zostalam ominieta:(

Gość ciekawska katka
Ja też bardzo proszę o postawienie kart :) czy mój mąż jest mi wierny? jaka czeka nas najbliższa przyszłość? Kaśka 06.03.1980, Marcin 26.05.1979 z góry dziękuję :)

ja juz tez pisalam tu kilka stron temu i na piewszym tego tpu topiku Olivi Oliio mam nadzieje ze mnei nei pominiesz dzis:)

"setunia" praca ucieka Ci kolo nosa..w momencie kiedy powinnas sie brac za jej szukanie Ty robisz co innego i trafiasz zawsze na zly moment..ale Twoje finanse w niedalekeij juz przyszlosci maja sie ok wiec mysle ze bedzie dobrze! A ta osoba cie tylko zwodzi..nie wiesz wsyztkigo! I nie powinnas sie w to pakowac..karty pokazuja zawod milosny przy t6ym ukladzie!

WROZKO PROSZE IDZ POKOLEI JUZ DAWNO POWINNA BYC '' SETUNIA '' POZNIEJ JA I INNI DLACZEGO NAS POMIJASZ I ODPOWIADASZ INNYM, PO 10 RAZY A NAM NIC

Gość wwww
Czy ja tez mogę prosić? 29,04,1978 czy maz mnie zdradza? czy bedziemy razem? prosze o powrozenie pozdrawiam

"tinka89 " teraz wazne dla Ciebie jest rozwijanie sie..nauka..puki to bedzie trwalo bedzie tez trwac wasz zwiazek ale po uzyskaniu celu zyciowego i zmianie otoczenia zmienisz partnera i bedzie to ten wlasciwy! z obecnym pisana jest ci przyszlosc nawet 5 letnia ale wszytko szybko sie pozniej rozpadnie!

Gość magdaaaaa
DOKŁADNIE!! OMIJA NAS A JA JEJ MÓWIE PORAZ 10 I NIC NAWET INE ODOPWI DLACZEGO!! CHAMSKA JEST ;/

Olivio dziekuje!:) chyba maz sporo racji tak wlanie jest:o zamiast pisac teraz list mot na interesjace mnie stanowisko to tu siedze a tamten t chyba aktyznie tylko sie mna bawi :o

"ela 19.11.1975" karty nie pokazuja aby on ulegl czy mial uledz ale to wiele zalezy o tego jak ty go teraz bedziesz traktowac! OTWORZ SIE DO NIEGO! Widzisz przeciez (jestem pewna) ze jest on zniechecony!

Gość ewa28-09-1982
a ja sie chyba nie doczekam wrozby:(

"magdaaaaa" prosze Cie nie wchodz juz tutaj jesli masz zamiar pisac takie teksty! jakbys sledzila ten topik wiedzialabys ze ze wzgledu na zamieszania(glowinie takie osoby jak TY) zapowiedzialam ze bede wrozyc zaczernionym jedynie z malymi wyjatkami a nimi sa napoewno ela i anastazja ..inne osoby tez potrzebujace naprawde rady mimo iz sa pomaranczowe dostaly odpowiedz! a Ty ze swoimi furiackimi wypowiedziami stworz sobie topik i idz sie wyżyć!

Gość wwww
wrózko tzn ze mi nie powróżysz bo nie jestem zaczerniona?? prosze zrob wyjątek. czekam na odpowiedz pozdrawiam