Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OLiViA_venus

Chwila wróżb dla chętnych!cz.2

Polecane posty

ja też bym prosiła o wróżbę, choć nie wiem o co zapytać. Może czy powinnam zmienić pracę? czy dam radę schudnąć. chyba się podaje datę urodzenia: 26.07.1984. bardzo proszę

ja(agata) 29.09.1989 on ( piotr) 20.05.1986 czy bedziemy ze soba razem? jesli tak to czy bedziemy szczesliwi? czy kiedykolwiek wyjedziemy zagranice? jesli tak to za jaki czas? czy widzisz jakis slub? jesli tak to kiedy?

Gość wwww
wioletta przepraszam :)

Wrozko czy mozesz jeszzcze mi powrozyc ? zostalam pominieta Jak z moim zdrowiem? czy kiedys bedziemy razem ? czy on ma do mnie teraz o cos pretensje? Ania 21/07/85 Marcin 08/07/86

Gość zalamana123
oliwio powinnam wyjechac ,bedzie mial z nia dzieci prosze

Gość zalamana123
magdaaaa naprawde ochloń

Gość magdaaaaa
to dlaczego nie ,oglas mi odrazu odopwiedziec.?????? dlaczego..?? tylko yteraz po 120 oich wypowiedziach.?

jesli jeszcze znajdziesz czas napisz mi tylko wrozko czy moge cos zrobic by ten zwiazek ( po byc moze okolo 5 letnim stazu ) nie rozapdl sie? czy ktokolwiek z nas moze jakkolwiek temu zapobiec? przezylismy bardzo wiele, dlugo walczylismy by byc razem nie chcielibysmy zeby sie to rozpadlo Justyna 05.10.1989 Przemek 17.08.1989 Tylko to chcialam wiedziec

Gość magdaaaaa
jesli zaczernie sie odpowes mi.?

Czy moje małżeństwo ma szanse na przetrwanie? Kasia 25.11.1981 Wojtek 15.08.1976

"Rybka*" Twoj partner moze miec romzns w niedalekiej przyszlosci..to nie jest zwiazek korzystny dla Ciebie!

Troche mnie zaniepokoilas co do tego co napisalas, poniewaz my mamy nieco inne plany ;] a czy widzisz cos na temat mojego zdrowia , jesli chodzi o sprawy kobiece ?

Katarzyna 05.04.1988 Maciej19.02.1987 - Chcialabym wiedziec, co powiesz na temat naszego zwiazku. Bardzo prosze o odpowiedz, jestem ostatnio zalamana tym wszystkim... Tez mnie ciekawi jesli chodzi o sprawy zawodowe.

Gość anti071
wróżko jak znajdziesz wolną chwilę to spójrz w moje karty --czy wkońcu skończył się ten pechowy czas i czarne chmury ,problemy finansowe ja ANETA 02,03,1980 on TOMEK 04,09,1979 dziekuję

to jeszcze raz ja kasia 24.01.1984 skoro to sie okaze zawodem milosnym [kolejnym juz:o] to kiedys spotkam kogos, na kim juz sie nei zawiode i bedzie juz na cale zycie?:)

Gość ela 19.11.1975
OLiViO nie mam już siły...........:( Dobrze że jesteś i zawsze bądź dla nas. dla nas wszystkich którzy Cię potrzebują! 🌼

Gość wwww
a ja? :( wrozko powróżysz?

Gość anti071
dawno mnie tu nie było zapomniałam hasła i jestem na pom.;(

Olivia_venus prosze cie wrożbę. ja.(agata) 29.09.1989 on. (piotr) 29.05.1986 prosze czy widzisz cos w naszym zwiazku niepokojącego lub jakies szczęscie? co bedzie dzialo sie w najblizszym czasie?

" nainka" Masz za duze wymagania wzgledem siebie...w zimie moze pogorszyc sie Twoje zdrowie!! Czeka Cie jakas szalona przygoda!

Gość gfhfghgjhjh
patii 27.08.1989 chcialam spytac o sprawy uczuciowe?

Gość moni109
24.07.92 ja 13.09.90 on Czy bedziemy razem do konca zycia?

Ja równiez poproszę: 11.10.1982 Iza... Chodzi mi o moją sytuację finansową i zawodową... I o obecny związek z Rrobertem 18.12.1980, co jest zwiazane slisle z moja sytuacja finansowa.... Z gory slicznie dziekuje...

"nonsense89" czasu nie jestem Ci w stanie konkretnie okreslic! Z tym mezczyzna bedziesz w zwiazku pewlnym zwiazkow i upadkow nie mam dla Ciebie rozwiazanian ostatecznego co do partnera zyciowego...dziwne ale ciezko sie z kart dla Ciebie wrozy!zadaj moze pytania na ktore bede mogla odpowiedziec TAK lub NIE to powroze Ci z wahadelka!!

"wwww" porzuc ta niepewnosc! maz jest Ci wierny kochasz go a on ciebie mozecie jedynie przez najblizszy rok odczowac jakis kryzys ale raczej stres ma na to wplyw...bedziecie szczesliwi!!

Regina 23.03.1957 Wróżko a jak tam wygląda moja najbliższa przyszłość? Jak będą się miewać sprawy finansowe? I co z moim mężem?