Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Modest

Jeśli chcesz przeżyć sekretny romans z mężczyzną który sprawi, że...

Polecane posty

Gość Modest

Jeśli chcesz przeżyć sekretny romans z mężczyzną który sprawi, że poczujesz się wyjątkową i specjalną Kobietą...Jeśli chcesz w całkowitym sekrecie i bezpiecznie wiedzieć jak to jest gdy Twoje ukryte fantazję stają się rzeczywistości to czytaj dalej... Czy chcesz się wyrwać z tego rozpędzonego życia i na chwile stanąć w miejscu z kimś, kto daje Ci pełnię satysfakcji z tego, że jesteś kobietą? Wyobraź sobie, że pewnego dnia zauważasz na forum internetowym okazję, na to, że wreszcie Cię ktoś doceni- tak jak chcesz być doceniana. Czy prawdziwa kobieta odrzuca taką okazję, czy raczej stara się wykorzystać ją w pełni?

Gość Modest
Wiesz, najbardziej cenię kobiety z klasą... Myślisz, że tak chop-siup Ci wszystko o sobie powiem... To okropne, że tak mało mężczyzn umie spełnić najskrytsze marzenia kobiet. Ze mną tak jest, że musisz być na prawdę interesująca, abyśmy po pewnym czasie oboje zauważyli, że przygoda, która zaczyna się od forum internetowego jest Twoją najskrytsza tajemnicą. Jednocześnie z jakiś tajemniczych powodów stanowi ona Twoje najlepsze wspomnienia, jakie kiedykolwiek miałaś...

Gość Modest
Spełniam każdą fantazje seksualną- nawet te zboczone. Moją specjalnością jest obracanie kotów: dachowców, piwnicznych, wyliniałe sierściuchy, tych z tzw. "dobrych domów", mieszańców. Zarówno kocury jak i kociczki- jestem- że tak powiem bi-zoo-filem

Gość a po cholerę mi
sekretny romans - skoro mogę mieć jawnych ile chcę?

Gość Modest
Gość z Azerbejdżanu chyba nie zrozumiał, że to nie jest forum dla starających się o obywatelstwo ;] Pseudonim to taki nick, każdy ma inny- można zmienić jak chce się coś powiedzieć- na prawdę u nas w Polsce za to nie karzą ;]

Gość pomarańczowe niewiniątka 2
Żeby kobieta zakwitła,romans nie może byćsekretny. Ma lśnić w słońcu, puszyć się w słoneczny dzień, w tłumie ludzi. Żadne ukratkowe spotkania, pocałunki wymieniane w ukryciu.

Co możesz mi dać Modeście? Orgazm w przydrożnym motelu? Seks w krzakach nad rzeką?

Gość Modest
ruchanko od tylca z palcami w gębie

Serdeczen dzięki podszywaczu. O tym nie fantazjuję nawet po wielu drinkach.

Gość Modest
no to kanapkę z salcesonem

Gość Modest
Do pomarańczowe niewiniątka 2- a po czym poznasz, że mężczyzna, którego niedawno poznałaś jest tym, który spełnia Twoje pragnienia? Wyobraź sobie, że jest to nawet jawny romans, to czego oczekujesz od takiej znajomości?

kanapki z salcesonem właśnie

Gość Modest
No to podszywacz ma bardzo przyziemne pragnienia widzę...

Gość podszywacz z tego tematu
twoje pragnienie dupczenia wcale nie jest przyziemne

Gość Kobieta456
Spełnienie pragnień w taki sposób, jaki kobieta oczekuje jest wręcz nieziemskim przeżyciem... Szkoda, że podszywacz ma tylko przyziemne doświadczenia z tym związane...

Modest, nie chce szczegulow, ale napisz cos wiecej. Lubie wiedziec na co sie decyduje i nie lubie pchac palca miedzy dzrzwii :)

Gość Modest
A jesteś taka odważna, że już chcesz się decydować?

Modest - ale żałośnie pitolisz smuty...to nawet nie jest zabawne..egzaltowany, tajemniczy idiota..:O

Tak, jesli bede wiedziala ciut wiecej to sie zdecyduje. Albo i nie. Zalezy jaka bedzie odpowiedz

Gość Modest
Jestem blondynem, 157 cm wzrostu, ważę 63 kg.

Gość modescie
a mnie intrygujesz :)

Gość Modest
Wiesz, ja jestem bardzo dyskretny i skoro mam być Twoim wymarzonym to mam opisać wszystko co moglibyśmy razem robić tutaj?

Gość AnkaAnkaAnka
Zadziwiłeś mnie subtelnością i wyczuciem z jakim to piszesz

Gość Modest
Do drugiego Modesta- jeszcze podaj numer buta i liczbę zer na koncie... Skoro tak postrzegasz sprawę i nie potrafisz rozmawiać z kobietami o rzeczach, które je na prawdę interesują to może nie pisz tutaj?