Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Shavvon

Kącik wróżb

Polecane posty

Gość Milady Milorda
Kasia 04.06.88 Czy wyjdę za mąż za Marcina i kiedy mniej wiecej mi się oświadczy?

kasiek - nie widze z wzajemnosci z jego strony blonsia - karty sa niezbyt dokladne, jednak pokazuja ze twoj partner nie jest jeszcze gotowy na powazne zwiazki jednak wszystko moze sie zmienic andzioszek - w przeciagu paru lat zbanowany koteczek - sa bardzo duze szanse ze tak R_Ewelka - Wszystko zalezy od Was. jesli wam na sobie zalezy probujcie dyty - w najblizszym czasie brak stalego partnera, dzieci bedziesz miec, w dalekiej przyszlosci dont try - szczescie znajdziesz u boku atrakcyjnego mezczyzny, jednak musisz poczekac fanka - nawiazesz prawdziwa przyjazn, mature zdasz. jak narazie milosci na horyzoncie nie widac pineska - dostaniesz dobra prace/awans. ciekawostka - karty sie takze myla. wrozby sa ogolne. aby dokladnie powrozyc, trzeba z klientką się spotkac i porozmawiac. data urodzenia tylko ogólnie moze zapowiedziec przyszlosc. byc moze masz jeszcze kogos w otoczeniu chorego, z ktorym niezbyt dobrze sie dogadujesz, a cierpi na jakas chorobe

Gość Andzioszek
a to ciekawe bo ja je urodzę w przeciągu paru... miesięcy :classic_cool: . ooo właśnie sie przebudził i szaleje mi w brzuchu ;)

Gość yOoA
24.04.1988... co widzisz?

Gość DONT_TRY_TO_FIX_ME
poczekać, około (ile lat)?? Ale nie odpowiedziałaś na moje pierwsze pytanie (przepraszam za upierdliwość;/). Czy ułoży mi się życie, w sensie czy znikną problemy zdrowotne, finansowe (choć w jakimś małym stopniu)??

Gość MASCOTTE
06.03.1986-moje ostatnie pytanie czy mozesz mi powiedziec czy dziecko pojawi sie w bliskiej czy dalekiej przyszlosci?

Proszę o wyjaśnienie moich aktualnych związków emocjonalnych, sama się w nich gubię 27.04.1954

Proszę o wróżbę To był tylko przelotny flirt, nic poważnego, ale nie mogę o nim jakoś zapomnieć... czy on coś jeszcze do mnie czuje? czy o mnie myśli? czy odnowimy kontakty? czy to ja powinnam wyjść z inicjatywą? Marcin 09.01.1986, Kaśka 1980.03.06 z góry dziękuję

Gość dyty//
pominieto mnie :( dominika 16.07.1990 jak tam zycie uczuciowe? czy bede miec dzieci

Gość gfhfghgjhjh
patii 27.08.1989 o sprawy uczuciowe.

Gość Milady Milorda
Chyba autorka topicu poszła sobie spać :( szkoda :(

Czy dostanę się w tym roku na aplikację prawniczą? Asia 05.02.1984 Pozdraiwam :)

Gość oluuusiaa.1
czy mój były myśli o mnie 31.07.1990

prosze o wrozbe:) co mnie czeka w milosci jak sie mi ulozy w moim zwiazku?? 16.04.1990r. z gory dziekuje i pozdrawiam

Gość niiuuniiaa
a ja chce wrozbe dla mojego chlopaka. 04.04.1983- Artur

co mnie czeka w najblizszym czasie?? 28.08.1987