Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Shavvon

Kącik wróżb

Polecane posty

Gość poproszeeee tezzzz
Co u mnie w milosci i finansach? jestem na etapie rozkrecania interesu,czy sie uda? Magda 23.06.1984

Gość monia2369
Droga wróżko chciałabym wiedzieć co się wydarzy w mojej najbliższej przyszłości Monika 19.10.1982

FAKT1 - w życiu prywatnym będzie Ci się układac. Nic nie wskazuje na jakiekolwiek problemy. Uważaj, abys się nie przemęczała Beatka - wkrótce spotkasz mężczyzne w którym się zauroczysz, jednak z czasem okaże się, że to nie to, czego szukałas. prawdziwa miłosc nadejdzie po nim, będzie nieoczekiwana. egzaminy pójdą pomyślnie, choc z jednym będziesz miała wątpliwosci ale uwierz w swoje sily malina - widzę miłosc ze starszym męzczyzną od ciebie. młodzieńcze zakochanie, jednak nie będzie to nic poważnego justyna 1987 - byc moze pod koniec tego roku, lub w nastepnym mascotte - musisz jeszcze poczekac, ale starania przyniosa efekty a-nnna - karty nie przewidują z tego nic dobrego. zakochanie skonczy sie najwyzej na przyjazni zbanowawny koteczek - nie przewiduje zbyt szybkich oswiadczyn. przyjrzyj sie baczniej temu czy jest ci wierny. kreci sie kolo niego jakas atrakcyjna kobieta. rok zaliczysz pomyslnie i ukonczysz studia na obecnym kierunku zaciekawiona - karty mowia, ze to niestety tylko mlodziencze zakochanie. prawdziwa milosc znajdziesz w odleglej przyszlosci. dzieci z nim nie bedziesz miala turkusek - nie widze powrotu. jesli jednak, bedzie on niezbyt udany. w pracy szczescie i powdzenie.

Gość kasiekkkkkkk
3.2.92 co mnie czeka w miłosci i?w nowych roku szkolnym..? bardzo prosze o odpowiedz

jagjagjag - karty ostrzegaja abys nie podejmowala zbyt pochopnych decyzji bo mozesz wpasc w klopty

Gość cud_miod_malina
to ja jak wiekszosc kafeterianek, chcialabym zapytac jak sie uloza moje sprawy uczuciowe, 08.07.1987

Gość MASCOTTE
06.03.1986 -a ile dzieciatek bede miec?

Gość Pan SobIEski
Data urodzenia 26.01.1988 czy moja narzeczona bedzie moja żoną?Czy bedziemy miec dzieci??

:-( zapytam jeszcze w takim razie, czy widać w kartach związek i rodzinę i w jak odległej przyszłości - chodzi mi związek małżeński i rodzinę: Ania 3.4.78, będę bardzo wdzięczna (jeśli nie on 17.5.59) 🌼

Gość kochalin a
Halina 31.05.1959 Co mnie czeka?

Gość malami1234
czy czeka mnie przeprowadzka w najblizszym czasie i czy znajde mezczyzne ktory bedzie bardziej zaangazowany w zycie rodzinne edyta 21 05 71

R_ewelka - klotnie i sprzeczki, ale powinno sie dobrze zakonczyc Amelia - bez zmian, jak juz wyzej pisalam ladyladylady - mozliwy powrot, jednak bedzie ciezko blue - wiele rzeczy bedzie szlo po twojej mysli. a takze szczera milosc cie czeka ely - nie widze zadnego mezczyzny w kartach, w ktorym moglabys szczesliwie sie zakochac solange - bedzie ci sie powodzic, milosc udana, lecz nie trwala. sprobuj szczescia w loterii poprosze tez - w milosci brak zmian. interes powinien dobrze sie rozkrecic, jednak nie tak predko, jak tego oczekujesz monia - uwazaj na niezbyt zyczliwe osoby. ktos w twoim otoczeniu zle ci zyczy kasiek - bedziesz zauroczona w twoim rowniesniku. w szkole bedziesz miala male klopoty z nauka

Gość ela 19.11.1975
Czy moja rodzina będzie żyła w dostatku?

Gość kasiekkkkkkk
ale czy z nim bede? czy mam jakies szanse...?czy on mnie zauwazył..? bardzo prosze o odpowiedz

Gość poproszeeee tezzzz
bardzo dziekuje

Gość blonsia11111
jeśli można to i ja poproszę o wróżbę ,minowicie prosze powiedz mi jakie są jego zamiary co do mojej osoby c, czy uda nam sie stwożyć wspólny dom ,związek ? iwona 06.09.73 darek 07.02.72 , a jeśli nie z nim to czy jest mi ktoś pisany taki na dobre i złe

Gość Andzioszek
kiedy urodzę drugie dziecko ? 11*07*79

Gość dyty//
ile wrózków na forum :D moge prosic? ;) dominika 16.07.1990 jak tam zycie uczuciowe? czy bede miec dzieci

Gość DONT_TRY_TO_FIX_ME
Czy będę kiedyś naprawde szczęśliwa, czy moje życie się ułoży? A tak przy okazji widzisz tam u mnie jakąś miłość możE?? IWONA 09.07.1988

Gość Fanka_siatkowki
WItam :) data urodzenia 23.11.1991r Mam 2 pytanka :) jak będzie wyglądać moja sytuacja w szkole, czy zdam maturę i czy będę się dogadywać ze znajomymi ;) Drugie pytanko, odnośnie mojego szczęścia w miłości ;) Znajdę tego jedynego?? Będę z nim szczęśliwa? Dziękuję :**

cud miod malina - spotkasz osoba, ktora zostanie twoim dobrym przyjacielem. czekaja cie odwiedziny kogos z rodziny i mila niespodzianka. dostaniesz takze wazna wiadomosc mascotte - widze tylko jedno sobiecki - bedzie, dziecko takze bedziecie mieli, jednak bedziecie musieli na nie poczekac ciekawostka - tata poradzi sobie z choroba. potrzebuje wsparcia ze strony rodziny. nie nalezy go takze denerwowac. czeka cie pewien trudny wybior, jednak swietnie sobie z nim poradzisz turkusek - glowa do gory. czeka cie prawdziwa milosc z partnerem ktory bedzie twoim najlepszym przyjacielem. dziecko tez bedziesz miala, jednak musisz poczekac halina - uwazaj na kregoslup, strzez sie przy myciu okien i innych pracach domowych malami - przeprowadzka mozliwa, mezczyzne znajdziesz, jednak musisz uzbroic sie w cierpliwosc i nie szukac na sile ela - beda male klopoty, jednak nie powinno wam niczego brakowac.

Gość ela 19.11.1975
Czy możesz coś bliżej o kłopotach

Gość cud_miod_malina
mam jeszcze dwa pytanka? czyli widzisz przyjazn, a zwiazek?milosc? i jeszcze drugie co karty mowia o tym mezczyznie 04.01.1978??