Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emigrantka od 2 lat

chłopak anglik co robić?

Polecane posty

Gość emigrantka od 2 lat

jestem z nim 3 miesiące on ma 29 lat ja 25 sytuacja wygląda tak że niby mnie lubi niby chce ze mną być ale jak się spotykamy nie chce mnie całować najwyżej w policzek niechętnie trzyma mnie za rekę jak się pytam o co mu chodzi twierdzi że on nie musi ciągle mnie przytulać i całować powiedziałam mu że chcę poprostu mieć chłopaka który okaże mi uczucie a on ma to gdzieś powiedział że potrzebuje czasu żeby się we mnie zakochać że potrzebuję więcej przestrzeni daję mu to wszystko jestem z nim chyba tylko dlatego że liczę że się zmieni jest dobrym chłopakiem ale się nie stara doradzcie co mam zrobić ? zerwać czy wpłynąć jakoś na jego zachowanie? może poprostu mu nie zależy kupuje mi prezenty jest dla mnie miły ale nie chce mnie dotykać oczywiście jest seks ale tylko raz w tygodniu może poprostu anglicy tak mają.. proszę wypowiedzccie się ...

Gość emigrantka od 2 lat
nie ma innej dupy nie ma na to czasu poza tym jest ciagle zmęczony męczy mnie to wszystko nie wiem dlaczego tak cięzko mu zrozumieć że chcę od niego więcej czułosci chyba anglicy tak mają..nie okazują uczuć bałam się wchodzić w ten związek ostrzegały mnie koleżanki a teraz mam co chciałam wg niego jest wszystko super i ma dośc że ciągle narzekam że mi nie daję więcej pocałunków

Gość bjuhocwijubp c
nie wsypuj wszytkich anglikow do jednego worka, tak jak w kazdej innej nacji jeden jest taki, drugi inny, ja mam meza Anglika, i sie opedzic nie moge od niego od samego poczatku , chcial mnie przytulac, trzymac za rece itp. troche mnie to wkurzalo, moze Twoj chlopak ma wlasnie tak jak ja, nie bardzo lubi takie rzeczy, z czasem sie przyzwyczailam i teraz sama przychodze sie przytulac :-))

Gość estare
znacie sie 3 miesiace i piszesz, ze "oczywiscie seks jest". Po ilu dniach poszlas z nim do lozka, po 3?:O

Gość *szea*
masz 25 i nie potrafisz podjac takiej decyzji? i jeszcze glupio sie pytasz: czy wszyscy Anglicy tak maja? .....gdyby nie to ze uprawiacie sex raz na tydzien to bym powiedziala ze po to tylko cie ma...no ale zeby raz na tydzien se ruchnac to nie opakca sie przez caly tydzienz takim pustakiem spotykac...moze loda robisz mu czesto?

dlaczego tak cięzko mu zrozumieć że chcę od niego więcej czułosci -->> a dlaczego tobie ciężko zrozumieć, że on tego nie potrzebuje, dlaczego go chcesz do czegoś zmuszać i na siłę go zmieniać wg mnie poprostu źle sie dobraliście i taki związek nie ma szans

Moja rada? Stan sie niedostepna. Przez jakis czas nie inicjuj tych czulosci, odsun sie troche od niego, pokaz mu, ze masz wlasne zycie. Przez chwile nie inicjuj zadnych kontaktow, zobaczysz czy bedzie o Ciebie zabiegal, czy da sobie spokoj.

Gość bbbbaaaaadddd
Anglicy tak maja,,,,,,mezczyzni nie sa wylewni uczuciowo,owszem moga byc dobrzy,pomagajacy,wierni ale zamykaja sie w swojej skorupie,

Gość jdjslsodfnfnvjvjjjjfkjkffl
3 miesieczny zwiazek to jednak krotki czas. moze on potrzebuje czasu. nie wiem. ciezko osadzac sytuacje jesli nie zna sie ludzi. moj chlopak anglik zawsze chce mnie trzymac za reke. zawsze mnie przytula. mowi mi komplementy. wypytuje sie jak minal dzien. oczywiscie nie jest idealem ale nie przypinam mu latki "anglik" wiec jest inny ode mnie polki.

Przewaznie wszyscy faceci tak majá ze nie sá wylewni...nie tylko Anglicy:)... A romawialas z nim...powiedz czego oczekujesz....ze chcialabys aby czesciej Cié przytulal itd...moze mial jakies zle doswiadczenia w poprzednim zwiázku... Kiedys tez tak mialam...chlopak przez pierwsze miesiáce byl dosyc stonowany, a na moje pytanie Czemu mnie nie przytulasz, nie bierzesz za réké?Odpowiedzial ze jego poprzednia dziewczyna nie dawala mu tego robic...wiec bal sie ze ze mná bédzie to samo...po tej rozmowie juz sie osmielal na znacznie wiécej:) Chamskie odpowiedzi ignoruj (tak to czasem bywa na takich topikach)... Zycze Ci wszystkiego dobrego:)