Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariannaspodgs

jak suka nie da to pies nie weźmie - kto się zgadza?

Polecane posty

Gość mariannaspodgs

chodzi mi o koleżanki i przyjaciólki facetów, którzy mają dziewczyny. takie, które się do nich lepią i rozbijają związek. co o nich sądzicie?

Gość lalineczka
że robią przysługę i dzieki nim można pozbyć sie bezwartościowych palantów, którzy mysla tylko kutasem.

Gość maxioooo
szmaty...jak suka nie da to pies nie weźmie

Gość mariannaspodgs
nawet jeśli coś je kiedyś z nimi łączyło?

kobieta nie suka facet nie pies bo mamy rozum a nie instynkt i zwierzecy popęd przynajmniej 90%,nazywajmy to po imieniu jak kobieta sie puszcza na prawo i lewo to jest szmata jak bierze kase dziwka a facet dziwkarz jak bierze,jak ma swoja kobietke...

Gość perwers....
To pizdy ruskie.

Gość okokokoka
raczej się z tobą nie zgodzę, bo na co mi taki facet, który brał by od każdej jakby mu dawała? owszem, nie powinny wogóle takiego czegos proponować szmateksy głupie, ale skoro zaproponuja i facet skorzysta to przynajmniej wiem jaki jest naprawde i odeszlabym od takiego, ktory by wzial

Gość pluszaq
i w odwrotna strone - jak pies nie da to suka nie wezmie. osoby starajace sie rozbic zwiazek, obojetnie jakiej plci, sa nie fair i nalezaloby im sprawic lanie :(

Gość zabawne eee
zaobserwujcie kiedys psy, czy suka im daje? Psy podbiegają i biorą co chcą a suka nawet o tym nie wie, że pies ją zamierza stuknąć.

generalnie jest to prawda, ale będąc w związku niewiele mnie obchodzi, która i kiedy mu nadstawia, ma nie ruszać i koniec. On ma być mi wierny i lojalny, a nie jakas przypadkowa baba - taka jest zasada :)

ja sie pod tym podpisuje obiema rękoma :) mam doświadczenie w "tej branży" więc...wiem co mówię. To są tzw. glupie zdesperowane suki 😠🖐️

Nie rozbijają, nie rozbijają (jeśli ta stała się nie dowie). Co najwyżej jednostronnie urozmaicają :P

Gość frufru
suka moze sobie dawac, ale jak pies weźmie to on nie pies, ale świnia. a taką koleżaneczkę tobym pogoniła...

Gość smak rozkoszy na jego dłoni...
zgadzam sie... chyba ze mowa o gwalcie

Oczywiście, że tak jest. I dlatego nie zgadzam się,żeby mój facet miał \"przyjaciółki\". Mój też się nie zgadza na \"przyjaciół\". Ja na takiego trafiłam co też próbował mnie odbić ale się sparzył. Więc to działa w obie strony...

Gość a dlaczego zaraz
Nie zgadzam się. Króliczek Playboya wytłumaczył/a dlaczego.A jak uważacie inaczej, to cos z waszym myśleniem jest nie tak. :P Człowiek ma rozum, facet chociaz to facet, czyli istita niższego rzędu, też powinien miec. :P

Gość o czym wy mówicie
? Czyli facet ma przelatywać wszystko co się wokół niego pojawia? Skoro ma dziewczynę, to żadna inna nie powinna na niego działać. Jeśli działa i idzie z nią w krzaki, to znaczy, że to z nim coś nie teges

Gość alalalalalala
zgadzam sie. Kobieta moze wybierac komu chce dac, a facet jest takim prymitywnym zwierzeciem ze bierze wszystko co mu sie da. Jest wieksza kurwa.

Gość zwykły chłopak
bla bla bla Po pierwsze! Nie generalizujmy!!!! Każdy jest inny, nie ważne czy kobieta czy mężczyzna. Mam dziewczynę. Już nie raz miałem okazję ją zdradzić. Na dyskotekach nie raz podbijały do mnie znajome lub całkiem obce laski. I jakoś na mnie to w ogóle nie działało. Było mi miło, że pobadam się innym dziewczynom, ale ogólnie miałem na to olewkę. Każdy człowiek swój rozum ma. Jeśli kierujemy się w życiu zasadami honoru i potrafimy kochać to na pewno nie zdradzimy drugiej połówki niezależnie od tego czy jesteśmy gir or boy!

Gość Wróżka Anna Aniela
ZAPRASZAM NA DOKŁADNE WRÓŻBY . W FORMIE PYTAŃ ODPŁATNE 5ZŁ. W FORMIE OGÓLNEJ CO CIĘ CZEKA W PRZYSZŁOŚCI ODPŁATNIE 7ZŁ. - OBSZERNIE. anna_anielaa65@wp.pl< br />