Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kreda

Przez moje wymagania nie mogę znaleźć faceta na dłużej

Polecane posty

Może nie będę skromna, ale jestem bardzo ładną, zadbaną kobietą, myślę że urodę mam zdecydowanie ponadprzeciętną. Jestem też wykształcona, podobno inteligentna. No i niestety jestem też mocno wymagająca. Mam 26 lat i nie widzę na horyzoncie żadnego ciekawego osobnika płci męskiej, z którym możnaby stworzyć coś \"głębszego\". Przygodne znajomości już mi się znudziły, szukam czegoś poważniejszego, tylko jak zmniejszyć swoje wymagania wobec facetów?

Gość lalineczka
poczekaj do 30-tki, to same z siebie te wymagania ci się zmniejszą, bo nikt juz nie zechce takiej starej dupy.

No właśnie chodzi o to, że ja wolę życie spędzić sama niż z pierwszym lepszym facetem, który mi się nawinie. Nie sądzę, żebym po 30stce stała się mniej wybredna.

Gość nie zmniejszaj wymagan
jakies wymagania trzeba miec. Jesli na sile zmniejszysz wymagania to nigdy nie bedziesz szczesliwa w takim zwiazku, bedziecie sie obydwoje meczyc... Moze zmien srodowisko? ;) Zapisz sie gdzies? Na jakis sport (niekoniecznie do silowni :P )

>>>>> "Kreda" napisała: Może nie będę skromna, ale jestem bardzo ładną, zadbaną kobietą, myślę że urodę mam zdecydowanie ponadprzeciętną. Jestem też wykształcona, podobno inteligentna. - Nie sądzę żebyś była inteligentną :D wykształconą to pewnie jesteś w jakiejś zaocznej filii uniwersytetu Koszalińskiego :D:D:D:D "No i niestety jestem też mocno wymagająca".- jakie masz wymagania? Lubisz BDSM? czy wysokie zarobki? czy szukasz faceta z willa i Mercedesem? Mam 26 lat i nie widzę na horyzoncie żadnego ciekawego osobnika płci męskiej, z którym możnaby stworzyć coś "głębszego".- Sama sobie mała zaprzeczasz jak można stworzyć coś głebszego z taką płycizną? Mielizną wręcz :D:DD:D:D Przygodne znajomości już mi się znudziły, szukam czegoś poważniejszego, tylko jak zmniejszyć swoje wymagania wobec facetów? - wprowadź jeden dzień w tygodniu dla ubogich i dawaj za darmo :D

Do tego kogoś wyżej - ja w przeciwieństwie do ciebie nie jestem chamska. Wybacz, ale nie dyskutuję z takimi ludźmi.

Czasem takie przeznaczenie jest - jeszcze nie spotkalas tego jedynego. Moze jak go poznasz, wymagania same sie obniza ;)

Gość s y l u s i a
moze poprostu nie trafiłaś jeszcze na tego "jedynego". Jesli go spotkasz to napewno poczujesz "to cos"....a wady, które wyjdą "w praniu" nie beda ci potem przeszkadzały. Nie kocha się "za coś" a "mimo czegos". Na pewno się zakochasz i stworzysz poważny związek. Jesli jednak naprawde masz za duże wymagania to poprostu staraj sie patrzec na facetów bardziej przychylnym okiem, nie skreślaj ich po 2 spotkaniach, daj im szanse się wykazać. Powodzenia

a cóz to za wymagania? Bo może faktycznie ciężko jest im sprostać. A jak wymagasz niewiadomo czego to niedługo Ciebie juz nikt nie będzie chciał.

pewnie masz zbyt wysokie mniemanie o sobie bo glyby to bylo prawda to bys znalazla faceta na poziomie, a jak nie to widocznie Ci wartosciowi sie Toba nie interesuja wyglad i wyksztalcenie to nie wszytko, liczy sie tez charakter i madrosc, skonczenie sktudiow o niczym nie swiadczy

No przeca dziewczyna tak ogolnie napisala, nie wspomniala nic o studiach, o papierach, BDSM (nie wiem co w tym zlego akurat :P ). Nie przyszla tu na psychoterapie... Kazdy ma jakeis wymagania. Nie ma ludzi bez wymagan. Chyba, ze sa to totalni desperaci :P

ja akurat jestem przeciwienstwem autorki, bo niezly ze mnie paszczur. A mimo to mam wymagania ;) I nie jestem sama :)

chciałoby się rzec: głupie baby :-) w młodości duże wymagania bo ona to księżniczka, przychodzi odpowiedni wiek, budzik biologiczny wyje i takie problemy. ach te baby :-) większość małżeństw bierze się stąd że ludzie nie mają co ze sobą zrobić. jestem facetem i osobiście też nie potrafię zejść z wymaganiami, i to nic dobrego, sama powiedziałaś że krótkie znajomości znudziły ci się i wolałabyś kogoś lepszego, więc jesteś w życiu \"nigdzie\", wychodzi na to że nikt z płci przeciwnej cię nie interesuje, grozi to poczuciem pustki, z czasem depresją aż w końcu odechce ci się całkowicie... :-) spróbuj być otwartą i rozglądaj się dookoła 5 razy mocniej, rób to teraz póki jeszcze serce nie zamieniło ci się w kamień

Po twoich wpisach autorko, jakoś nie mogę stwierdzić, żebyś czymkolwiek się wyróżniała z tłumu :o Nie wiem czemu liczysz na unikatowy egzemplarz. Ładnych bab sporo, a ze studiami więcej niż bez. A i, że zmieniasz facetów co kilka miesięcy, to nieźle przechodzona musisz być. Co prawda u Sienkiewicza jakiś bej z czcią spożywał daktyle przeżute przez chana, ale, raz, że to fikcja literacka, dwa, nie ta kultura. :P

a gdziee napisala, ze chce idealu, czy unikatu?? Wy naprawde nie macie zadnych wymagan? Ja bym nigdy nie chciala palacza, kogos wulgarnego, agresywnego, smierdzacego... Mialabym obnizyc poprzeczke tylko dlatego, ze jestem paszczurem i nie chce byc sama? Nie szukalam faceta, sam sie znalazl ;) A ze akyurat spelnil wszystkie wymagania... ;)

Po pierwsze - nie zmieniam facetów co chwila i nie jestem \"przechodzona\". Napisałam, że mam dość przygodnych znajomości. Ale są to tylko luźne znajomości, góra 4-5 spotkań, kiedy to któraś ze stron (przeważnie ja) mówi pass. Nie dochodzi wtedy absolutnie do seksu. Ja miałam do tej pory tylko jednego faceta w łóżku, mojego byłego, z którym była kilka lat. Od 2 lat jestem natomiast sama. I co ciekawe - faceci, z którymi się spotykam (większość) myślą, że skoro jestem ładna i mam duże cycki, to pójdę z nimi do łóżka na pierwszej czy drugiej randce. Takich jest mnóstwo, a być może to ja źle trafiam. Co do moich wymagań, to: - facet musi być na odpowiednim poziomie intelektualnym. Nawet nie chodzi o wykształcenie, bo wiem, że to nie przekłada się na osobowość. - musi być pewny siebie i nie może być to pewność siebie na pokaz - musi mieć cel w życiu - musi mieć pasje, którymi mnie zarazi, swój własny świat - fajnie gdyby miał dobrą pracę, ale uwaga - nie jestem materialistką, bo sama potrafię zarabić na siebie. Mimo to uważam zaradność za bardzo ważną cechę u mężczyzn. - nie może być niski, bo sama mam 174 cm wzrostu - powinien być zadbany, pachnący, dbać o siebie - powinien szanować kobiety i w ogóle ludzi - powinien lubić dzieci - fajnie gdyby umiał tańczyć :) I to tak w skrócie.

Gość gggggggggggggggggggggg
ja tez mam takie wymagania :-D

Gość los pikos
:D padło kilka trafnych uwag dodam, że do tej chwili nie napisałaś niczego o swoich szczególnych wymaganiach najprawdopodobniej jesteś zwyczajnie rozkapryszona i masz zawyżone mniemanie o własnej osobie prędzej uwierzę w twoją urodę niż szczególną inteligencję a intelekt w twoim wypadku tym bardziej nie wchodzi w rachubę owszem masz prawo przebierać ale znając się trochę na kobietach, myślę że jest tak: masz się za cudo nie z tej ziemi mężczyźni, którym dajesz szansę, też ciebie tak oceniają wobec czego są raczej stroną bierną w związku będąc bierni, ulegli nudzą ci się, bo są dla ciebie zbyt łatwi, przewidywalni, więc szukasz następnego kolejnego dobierasz według wcześniejszego szablonu i zyskujesz taki sam efekt nie dostrzegasz lub nie chcesz dostrzec, czemu wciąż popełniasz ten sam błąd i na czym on się zasadza i tu jest sedno problemu boisz się utracić kontrolę nad sobą w relacji z mężczyzną, więc rezygnujesz z mężczyzn silnych psychicznie, emocjonalnie skreślasz osobowości mocne (mężczyźni silni psychicznie i zrównoważeni, dojrzali orientują się od razu w sytuacji i rezygnują z zabiegania o ciebie, bo nie masz im wiele do zaoferowania poza lękiem o swoją pozycję w związku, a przez to sam związek będzie niskiej jakości i naznaczony konfliktami, po cholerę to komu?) bo de facto sama jesteś słaba psychicznie, co rekompensujesz sobie zawyżoną samooceną być może, rzeczywiście opartą o urodę ale przecież nie o inteligencję, bo do pewnych wniosków na swój temat doszłabyś już dawno :classic_cool:

wcale nie masz duzych wymagan ;) napewno kogos znajdziesz ;) tylko moze wlasnie sama zainteresuj sie czyms, jakims sportem moze? Zapisz sie na karate, do klubu biegacza, nie wiem gdziekolwiek ;) Niekoniecznie na sport - np na kurs nauki gry na gitarze ;) Albo kurs tanca ;)

Gość cedzak
To teraz jeszcze napisz co Ty możesz zaoferować swojemu idealnemu mężczyźnie. No i może pokaż zdjęcie, oceniłbym czy faktycznie jesteś taka ponadprzeciętna za jaką się uważasz :)

Gość Do kredki
Kreda a nie masz czasem na imie Iwona?

Gość Do kredki
a nie nie mozesz miec bo Iwona miala male piersi :)

- powinien lubić dzieci Haha i już chcesz się rozmnażać? :o Chyba, że szukasz krypto geja. Męscy faceci za dziećmi nie przepadają. Tylko takie... wymoczki. - musi mieć pasje, którymi mnie zarazi, swój własny świat Ten punkt świadczy tylko o twojej niemocie umysłowej. PAsji się nie dzieli, a do własnego świata się nie wpuszcza. To zarazem drabina do nieba, zawór bezpieczeństwa, jak i panic room. Takich rzeczy się nie dzieli. Sama nie masz pasji? Czekasz, aż ktoś cię rozerwie? - powinien szanować kobiety i w ogóle ludzi Nikogo nie szanuje się tylko dlatego, że ma cipę, albo inne przydatki. A poza tym, jak mawiał Bias z Prieny "Ludzie są przeważnie żli".

Gość Do kredki
tzn mozesz miec ale na pewno nie jestes ta Iwona :D

Gość Do kredki
tzn mozesz miec ale na pewno nie jestes ta Iwona :D

Cóż mała trzeba zacząć się przyzwyczajać ze nie ma faceta który by spełnił Twoje wymagania a nawet jeśli jest to ma gdzieś takie idiotki jak Ty więc może załóż sobie ogródek warzywny albo zapisz do kółka różańcowego. Gadasz jak typowa jednorazówka dobra na jedną noc :D:D:D:D Chcesz znaleźc chłopa to się ni chwal swoimi wymaganiami tylko tym co umiesz ugotować i jak długo sprzątasz 100m2 mieszkanie :D I tym że jesteś co najmniej tak samo zadbana jak twoja ubikacja :D

Może niektóre wypowiedzi przemilczę. Co do tego co mogę zaoferować. Jeśli się zakocham, to na pewno moje oddanie, miłość, wierność. Na pewno wszystko inne to, co kobieta może zaoferować swojemu facetowi. Na pewno też pasję, którą chciałabym z nim dzieli. A są to podróże, poznawanie innych kultur, głównie dalekowschodnich. Na pewno też mogę zaoferować partnerstwo i przyjaźń, bo to bardzo ważne. Jak wyglądam? Tak myślałam czy się tutaj pokazywać, no ale dobrze, pokażę moję dwa zdjęcia. Za chwilę je usunę. http://www.voila.pl/483/lt87w/

Czy jedna z wielu... nie mnie to oceniać. Ale wielu facetom się podobam i dawali mi nie raz odczuć że przeciętna nie jestem.

Gość normalny12644712
Jak nie mozesz stowzyc nic glepszego to moze wez kilka glebszych :) A tak na powaznie to jakie wymagania takie zwiazki.