Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kreda

Przez moje wymagania nie mogę znaleźć faceta na dłużej

Polecane posty

Gość jajho
ooo pochwal sie jaka szkole skonczylas i gdzie teraz pracujesz :D bierdonka? żabka? mowisz ze nie szukasz sponsora, malo ktora kobieta w tym wieku ma wlasna firme i zarabia 6 tys miesiecznie :P

Ale gdzie zdjęcie było zrobione? Bo nie rozumiem. W domu u mojej koleżanki, co w tym dziwnego? :)

Gość Wojskowy do wzięcia
a ja widze w Tobie za malo pokory...znam dziewczyne w twoim wieku... niestety troche ladniejsza od ciebie...bo bardzo dobrej uczelni wojskowej. bardzo inteligentna i w dodatku mila i zabawna. najbardziej jednak urzeka skromnoscia i pokora ,ktorej tobie brak . mysle ,ze powodem niepowodzenia jest twoje samouwielbienie.zastanow sie nad tym :)

Gość kleo99
Wiesz co, mam wrazenie, ze czujesz sie lepsza od innych i patrzysz na facetow i inne kobiety z gory. Skad to przekonania, ze jestes NADkobieta? Ok, jestes atrakcyjna, ale nie ty jedyna, w tym wieku mnostwo kobiet swietnie sie prezentuje. Skonczylas studia? To tak miliony innych Polakow. Jestes adorowana? Uwierz mi, jak tysiace kobiet codziennie na calym swiecie. Jestem naprawde ciekawa, co sprawilo, ze zaczelas sie uwazac za lepsza od "przecietniakow"...

Gość jajho
no i wyszło szydlo z worka :) autorka poza sztucznie zrobiona buźką i wielkimi cyckami (ktore pewnie dobrze wygladaja tylko w staniku) nie ma nic do zaoferowania. Skonczyła studia (o ile skonczyła), nie chce sie przyznac jakie, bo pewnie sa chujowe, nie chce powiedziec gdzie pracuje bo pewnie zarabia marne 1500 zl, dlatego tez poszukuje bogatego faceta, ktory nie bedzie jej utrzymywal ale bedzie spelnial wszystkie jej zachcianki.

try walking in my shoes - ale ja nie jestem studentką asp, a fotografia to jedno z moich hobby dopiero od niedawna. Mam też bardziej \"artystyczne\" zdjęcia no ale nie będę ich tutaj pokazywała. Zresztą widzę, że temat zszedł na zupełnie nieistotne rzeczy.

Gość Wojskowy do wzięcia
zgadzam sie z powyzszym

jajho, gratuluję bujnej wyobraźni :) Nie widzę potrzeby żebym chwaliła się tutaj swoimi studiami czy tym ile zarabiam. I naprawdę nie wiem skąd te wnioski, że ja uważam się za \"nadkobietę\". Czy ja coś takiego napisałam? Jedyne co nieskromnie stwierdziłam to to, że uważam, że mam ponadprzeciętną urodę. I nie jest to też mój wymysł, bo wiele osób, które mnie poznały mówiły mi to. Nie ma sensu ciągnąć dalej tej dyskusji.

Gość nie czytałąm całego tematu
ale pierdolicie, za przeproszeniem!!! to że autorka ma określone wymagania i wysoko postawioną poprzeczkę to nic złego. Sama miałam podobnie i długo byłam sama i dobrze mi z tym było do czasu aż poznałam mężczyznę spełniającego moje wymagania ale również wymagającego od innych:) i jest mi lepiej:). bo o to chodzi by druga osoba Cię uszczęśliwiała i spełniała Twoje wymagania jak TY jej. a skoro nie spotkałaś jeszcze takiego człowieka to się nie przejmuj, na pewno kiedyś spotkaj a teraz realizuj swoje pasje i nie zamartwiaj się. Wymagania miałam podobne do Twoich i znalazła się taki, i uwierz mi jeszcze kilku takich się pałęta po tym świecie.

Amaleta - za to tobie słoma z butów nie wystaje. Nie znasz mnie, a oceniasz zupełnie bezpodstawnie. Lepiej idź dalej czytać tego swojego pudelka ;)

Gość *Sami* na chwilę
kreda nie kontynuuj rozmowy,bo to nie ma sensu Zrobiłaś podstawowy błąd kafeteryjny wkleiłaś zdjęcie z cycami:D

Gość jajho
Twoje odpowiedzi swiadcza tylko o jednym - nie masz nic do zaoferowania oprócz duzych cycków i tapety na buźce :) wybacz ale skoro masz takie wielkie wymagania i dajesz kosza kazdemu facetowi to sama musisz byc naprawde PONADPRZECIETNA w kazdej dziedzinie, nie tylko urodzie. Powinnas pracowac na jakims wysokim stanowisku za min 5 tys, powinnas skonczyc najlepsza uczelnie w kraju, powinnas miec wlasne ogromne mieszkanie i super samochód. Skoro nie chcesz sie na ten temat wypowiadac tzn ze tego po prostu nie masz. A ja natomiast mam wiele kolezanek uwazajaceych sie jak Ty za 8 cud swiata ale oprocz ciała nie maja nic do zaoferowania. Dziwisz sie ze faceci chca Cie preleciec? Bo mnie nie - oni widza ciało i nic wiecej.

Gość oczko22
Jaki ty w sumie masz problem?:O

Gość qdłaty
a ja czytam ten watek i nadziwić się nie mogę. tyle niemiłych słów poleciało w kierunku dziewczyny, która ani jednym swoim zdaniem nie zasłużyła na takie traktowanie. jesteście ludzie strasznymi hipokrytami.

Gość normalny12644712
Ale napisalas ze przez swoje wymagania nie mozesz znalezc nikogo na dluzej ? Cos musi byc nie tak z Twoim podejsciem do mezczyzn skoro tak sie dzieje. Nie sadze zeby w Polsce nie znalazl sie zaden mezczyzna godny uwagi. Nie wiem musisz chyba oceniac mezczyzn po pozorach. Nie chcesz ich poznawac tylko z gory skreslasz bo np. nie spelniaja jakiejsc cechy. To jedyne wyjasnienie ktore przychodzi mi do glowy.

Gość *Sami* na chwilę
jajho--przeczytaj jej wypowiedzi.Napisała ze widzą w niej cycki tylko a Wy jak sie zachowujecie odkąd pokazała swoją fotę>:)

Gość amaleto
po tym że już ok 1000 postów na kafeterii napisałaś :p

Gość Ktoś taki
To, że ktoś zapewnia Cię o Twojej atrakcyjności nic nie znaczy, może tak mówi, aby Cię bzyknąć.

Gość jajho
*Sami* na chwilę jajho--przeczytaj jej wypowiedzi.Napisała ze widzą w niej cycki tylko ale ja ja tylko uswiadomiłam w tym co ona juz wie :) jest pusta, ma wredny wyraz twarzy, leci na kase, i szuka ksiecia z bajki wyraźnie dajac to do zrozumienia kazdemu ktorego spotka - nie ma co sie dziwic ze faceci zamiast pierscionka zareczynowego proponuja jej seks.

Kreda-mojego czepiania ciąg dalszy. Nie mnie oceniać Twój charakter, bo Cię nie znam, fakt jesteś bardzo ładna, ale te swoje 'pasje' to chyba wypisałaś tylko po to, żeby się ludzie nie czepiali. Tak samo, jak rozwalają mnie faceci którzy leżą przed tv z piwem i oglądają mecze-wielcy pasjonaci sportu-tak samo rozwalają mnie dziewczyny, które kupiły sobie cyfrówkę i już "fotografia to moja pasja".

Gość normalny12644712
Do tego w pewnym sensie ktos ma racje ze prezentujesz sie troche jak dziewczyna na jedna noc. Oczywiscie nie powinno tak byc, ale ludzie oceniaja to co widza, a widza dziewczyne z odskonietymi piersiami, krotka sukienka. Nic dziwnego ze leca na ciebie tacy ktorzy chca cie tylko bzyknac.

Gość *Sami* na chwilę
A ja Wam mówię GÓWNO PRAWDA tak jak napisałam wcześniej mam podobnie --czekam na jakiegoś księcia z bajki który nie istnieje:P i też mam duze cycki Uważam ze sie teraz czepiacie ,a nie tłumaczycie jej co robi żle,może boi sie zranienia itd:) pozdr

Gość jajho
pasja to cos co robisz od wielu lat, w co wkladasz cale swoje serce i caly swoj wolny czas: ja np tez interesuje sie kultura dalekiego wschodu, i tez marzy mi sie wycieczka do tamtych krajów, uwielbiam fotografie, ale moje fotografowanie swiata konczy sie na zrobieniu zdjec na imprezach, lub podczas jakiegos wypadu za miasto. Interesuje sie sportem - jeżdze na rowerze... ale czy to sa pasje? moja kolezanka od 6 lat maluje, skonczyla studia w tym kierunku, moj kuzyn od prawie 10 dorabia jako fotograf wystawiajac swoje dziela w róznego rodzaju konkursach. To sa pasje. Takich jak Ty ja mam od cholery :)

Gość normalny12644712
Sami to prosze bardzo wytlumacz jej co roni zle.

Gość normalny12644712
ami a czekaj sobie na ksiecia z bajki. Moze w nastepnym wcieleniu sie doczekasz :P

Gość qdłaty
tylko że kolego jajho, ona nie napisała niczego co by mogło świadczyć o tym że jest pusta. to ty masz jakiś problem ze sobą. bronię dziewczyny bo moja jest również bardzo ładna i wiem jaki to dla niej był zawsze problem gdy faceci patrzyli tylko na jej cycki, a nie dostrzegali osobowości. i wkurza mnie jak ktoś tak ocenia kobiety. potem kobiety mają złe zdanie o facetach i z tego też w jakimś tam stopniu wynika to że długo nie mogą nikogo znależć. I ty jesteś gościu jednym z takich właśnie kolesi, którzy operują ciągle stereotypami. żal i tyle.

Gość NieWiemCzyWiem
droga Kredo po pirwsze dziwi mnie Twoja pewnosc siebie? zastanow sie kiedy ludzie sa naprawde silni kiedy wierza w siebie czy kiedy wierza w nich inni? po drugie jak to mawiala moja Babcia z pieknej miski sie czlowiek nie naje.. jesli znasz swoja wartosc..znaj ja ale nie popadaj w samozachwyt w samoubostwienie to jest złudne.. jest wielu wartosciowych faceto pełnych madrosci,jakosci..rozejrzyj sie i poznaj sie na nich.

Gość jajho
ja tez jestem ladna ale jakos faceci nie proponuja mi seksu na 1 czy 2 randce. I nie chodzi tu o urode, bo nie tylko tym ladnym proponuje sie seks. Myslisz ze autorka i twoja panna sa czczone przez facetow jak boginie i tylko je 2 chca zaciagnac do wyra?? setki kobiet dziennie jest podrywana, i nie wszystkie sa ladne i zgrabne. Tematem byly wymagania autorki wzgledem facetow - dlatego pytam sie co ona moze im zaoferowac? super prace, stabilnosc finansowa, dyplom magisterski, wiedze na niemal kazdy temat? pewnie nie. Moze gdyby nie napisała w 1 poscie ze uwaza sie za kobiete pienka o ponadprzecietnej urodzie i nie wlepiła tu zdjecia z cycami na wierzchu to nikt by nic nie mowił ale jesli ktos na dzien dobry chwali sie uroda a potem jeczy ze niby nie moze trafic bo ma wymagania to robi sie smieszny.

Gość qdłaty
acha czyli jestes kobietą. no to jasna sprawa, zazdrość i kompleksy przez ciebie przemawiają. amen.