Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kreda

Przez moje wymagania nie mogę znaleźć faceta na dłużej

Polecane posty

Gość viera viera
kreda ma racje ,ze mozna zniechecic sie do facetow...tez czesto szlam na spotkanie a tam koles walil prosto z mostu ...albo dazyl do tego przez ogrod ;/ uwazam nadal ,ze twoje wymagania nie sa jakies wyjatkowe .

Gość vviktoriush
no oczywiscie ze jestes ponadprzecietna z urody i koniec kropka. ale to paradoksalnie moze byc twoim duzym problemem. niestety, jestes oceniana przez wielu facetow tylko na podstawie urody, a wiadomo jakie sa stereotypy (ladna to pewnie glupia). Zreszta niektore komentarze w tym watku sa na to przykladem. ja tam twoje wymogi spelniam, zreszta sam mam duze wymagania wobec kobiet. i wiem co to znaczy szukac dluzszy czas bezskutecznie. ale powodzenia.

Gość Ktoś taki
Nie dla każdego wygląd zewnętrzny ma duże znaczenie przy wyborze partnera. Ty sądzisz, że facet to wzrokowiec, więc taka ładna kobieta jak Ty, powinna mieć mnóstwo adoratorów i to takich z najwyższej półki, bo twoja uroda również stawia Cię na najwyższej półce. Z własnego doświadczenia mogę dodać, że piękne kobiety przy bliższym poznaniu często tracą na wartości.

Gość normalny12644712
Fakty sa takie ze nikt nie chce z nia byc na stale. Cos musi byc z nia nie tak :D

Gość normalny12644712
Ktos Taki ma racje jeszcze nie napisalas co ty mozesz zaoferowac oprocz swojego wygladu, ktory nie musi byc wazna cecha dla potencjalnego partnera.

Ze mną na stałe to próbowało ostatnio być kilku, ale to ja nie miałam ochoty. Jeden taki co prawda się trafił, zaimponował mi bardzo, coś we mnie drgnęło, ale okazało się, że ma niewyjaśnione sprawy ze swoją żoną. No i niestety znajomość zakończyłam.

Gość viera viera
wlasnie.... a moze cos jest nie tak z charakterkiem...?

Pisałam co mogę zaoferować jakieś dwie strony wstecz.

Gość normalny12644712
Juz pomijajac fakt ze przy blizszym poznaniu i dlugim zwiazku wyglad czesto bardzo traci na zanczeniu.

Gość klopsowa na obiad
ja tez uwazam ,ze ponadprzecietna ona nie jest. moze biust tak ,ale twarz jakas taka niekoniecznie przepiekna. ale wszystko jest kwestia gustu. z oczu zle jej patrzy. mozliwe ,ze ma wredny charakter :P a faceci nie lubia takich zolz

Gość vviktoriush
pokaz swoje zdjecie to zobaczymy czy jestes ladniejsza. poza tym faceci nie lubia slodkich i milutkich dziewczynek.

Gość normalny12644712
Nie obraz sie ale to co mozesz zaoferowac to troche oglnikowe i metne w porownaniu z tym co wymagasz :D

Gość klopsowa na obiad
niestety jestem facetem :P faceci lubia ladne kobiety ale i mile,sympatyczne z twarzy. ja polecialbym jedynie na jej cycki... to spojrzenie mnie niepokoi. zle jej patrzy

Gość *Sami* na chwilę
Już Cie lubię:D:P Jakbym siebie czytała,a co do zdjęcia--heheh czasem też tak sie ubieram. Potem płaczę jaka to biedna jestem że wszyscy chcą mnie przelecieć :D Pozdr baaardzo serdecznie

To napisz czego oczekujesz od kobiety i wtedy Ci napiszę czy mogę te wymagania spełnić. Samej ciężko mi teraz wymyślić coś mniej ogólnikowego.

Czesc! Czy mogłbym prosić Ciebie podanie n/w rzeczy: studiowalas? jaka jest twoja pasja? co uwazasz ze w Tobie jest najlepsze i najgorsze z wygladu i charakteru? dlaczego tutaj piszesz o problemach w spotkaniach, randkach? z jakiego miasta jestes? przyklad: np. ja uwielbiam siedziec w garazu, skrecac samochody, naprawiac itd.. przeciez wiekszosc kobiet tym si enie zarazi,. ba beda jak juz zle ze co chwile sie tam cos robi.... dzieki za odp. pozdrawiam

Gość jajho
no i w tym rzecz. Wymagania masz zajebiste (pewnie wiele spraw pominęłaś zeby nie wyjsc na pusta lalunie) ale oprocz urody nic nie masz do zaoferowania. Jest wiele kobiet inteligentnych, po studiach z dobra praca. Nie jestes wcale taka wyjatkowa za jaka sie uwazasz. ja mam kolezanki o wiele ladniejsze od Ciebie, jedna jest prawnikiem, inna wsĻółwłascicielka ogromnej firmy a obie maja facetow "normalnych". Z wdami, z normalnym samochodem, nie da ideałami, bo i one takich nie szukały. Obudz sie z tej swojej bajeczki bo skonczysz jako stara panna.

Gość Ktoś taki
Wymagania wobec partnera nie są w istocie czymś złym, jeśli oczywiście są racjonalne. Nawet ktoś kto nie ma powodzenia u płci przeciwnej ma prawo mieć wymagania. Nie ma innego wyjścia, jak ciągłe poszukiwania i wiara, że kogoś wymarzonego kiedyś się spotka.

Gość normalny12644712
Widzisz u mnie jest taki problem ze ja nie wymagam jakis konkretnych cech typu musi miec dobra prace, byc 10 cm nizsza ode mnie, umiec swietnie gotowac i zajomwac sie dmoem. Tutaj bardziej chodzi o dopasowanie o to zeby cos zaiskrzylo. Trudno to okreslic. Wydaje mi sie ze moga mi sie podobac calkiem rozne kobiety. Zalezy czy beda mialy to cos co mi sie spodoba. Wiec chyba nie wymienie zadnych cech niestety. Nie wymagam tez tego od kobiet. Z kolei u Ciebie zauwazylem ze wymagasz od mezczyzn konkretow, a sama piszesz cos w stylu, ze mozesz dac to co kazda kobieta moze dac mezczyznie.

Gość klopsowa na obiad
panna rzeczywiscie obejrzala za duzo komedii romantycznych i zyje w swiecie bajek. zafunduj sobie komandosa, wysokiego stopniem, silny ,inteligentny... ale nie... jak bedzie normalny i rozsadny to wlaczy mu sie radar i cie ominie :D

Mr T - jesteś ankieterem? :) - studiowałam - pasje: kultury dalekiego wschodu, od dawna o tym czytam i zamierzam w końcu odwiedzić tamte rejony. Poza tym - rysunek, malarstwo, plastyka, ostatnio fotografia mnie pochłania bardzo mocno. - co najlepsze i najgorsze z wyglądu i charakteru - może później, bo za dużo musiałabym pisać ;) - piszę tutaj, bo tak jak wspomniałam, chciałam się \"wygadać\". - mieszkam w okolicach Warszawy.

zła, zła zła - nie uważam żebym musiała zwierzać się publicznie z takich szczegółów :)

Misio nie mój, zdjęcie było robione w mieszkaniu mojej koleżanki :)

Gość ciekafskie jajko
wlasnie...ciekawe jaki studia skonczylas...,ze uwazasz sie za takiego wyksztalciucha :D

Gość Wojskowy do wzięcia
to moze ja? :D komandos, wysoki stopniem. :D i nie jezdze fiatem 126p :D

Ojej, wiem że to zdjęcie jest słabe pod względem artystycznym, technicznym itp. Ale nie jest przecież robione przeze mnie, poza tym jego przeznaczenie to portale typu grono net czy nasza klasa. Już nie przesadzajmy :)