Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 _-_

Peeling kawitacyjny-opinie

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
w salonie, do kt贸rego chodz臋 na zabiegi peeling kawitacyjny jest dodawany gratis do ka偶dego innego zabiegu :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
dla mnie peeling kawitacyjny to jeden z lepszych zabieg贸w. og贸lnie na pewno najlepszy je偶eli chodzi o z艂uszczanie. widz臋 偶e moja sk贸ra naprawd臋 si臋 po nim poprawia. najbardziej lubi臋 p贸j艣膰 na niego przed jakim艣 wi臋kszym wyj艣ciem. nie jestem jednak za tym 偶eby robi膰 go samemu w domu. ja wykonuj臋 w gabinecie www.agnieszka-marosz.pl i mam pewno艣膰 偶e wszystko przebiegnie tak jak powinno. nie ma co eksperymentowa膰 z twarz膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja si臋 zastanawiam nad tym zabiegiem, nie mam 偶adnego do艣wiadczenia, te偶 mam cer臋 sk艂onn膮 do wyprysk贸w, kiedy艣 by艂am na mikrodermabrazji, cera p贸藕niej by艂a g艂adsza, kosmetyczka poradzi艂a, 偶eby u偶ywa膰 http://www.vichy.pl/produkty-nawilzajace/woda-termalna-z-vichy-woda-termalna/p2846.aspx. Taki zestaw da艂 efekt

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ten piling jest super:) ja mam mega problem z zask贸rnikami a po tym pilingu odrazu widze efekty skura jest taka swieza i g艂adka:) polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
i ten piling pomaga na blizny po tr膮dzikowe:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Fajny zabieg, ale mia艂am skutki uboczne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jakie skutki uboczne?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 B贸l g艂owy przez kolejne p贸艂 dnia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja polecam. Wed艂ug mnie lepszy od mechanicznego oczyszczania, kt贸re m臋czy bardzo sk贸r臋. Pom贸g艂 mi pozby膰 si臋 w膮gr贸w i zask贸rnik贸w, sk贸ra sta艂a si臋 g艂adsza i bardziej 艣wie偶a. Wydaje mi si臋, 偶e potrzeba tylko wi臋cej ni偶 jeden zabieg, ale najlepiej spyta膰 o to specjalist臋 w gabinecie (ja robi艂am w Bellisana)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja uwielbiam peeling kawitacyjny a szczeg贸lnie ten z zielon膮 glink膮. Bardzo fajnie dzia艂a na moj膮 sk贸r臋 i przede wszystkim rozja艣nia okropne przebarwienia kt贸rych najbardziej nie lubi臋. Do tego ta sk贸ra jest bardziej j臋drna i 艣wie偶sza. A chodz臋 do Image www.imageszczecin.pl w Szczecinie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kacha12
Ja chodz臋 regularnie do gabinetu kosmetycznego w Krakowie http://www.rubinkiewiczmed.pl/. Dzi臋ki mi艂ym paniom moja sk贸ra na twarzy w ko艅cu zaczyna powoli wygl膮da膰. Bardzo profesjonalna obsluga, kt贸ra doradzi jaki zabieg powinno si臋 wykona膰 dla danej sk贸ry.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Peeling kawitacyjny to nowoczesna metoda wykorzystywana do bezbolesnego i g艂臋bokiego oczyszczania sk贸ry, alternatywa dla tradycyjnej metody manualnego oczyszczania twarzy. Usuwanie zanieczyszcze艅 oraz martwych kom贸rek sk贸ry nast臋puje w spos贸b bezpieczny. Dochodzi do rozbicia martwych kom贸rek i ods艂oni臋cia m艂odszej warstwy sk贸ry, wolnej od nadmiaru 艂oju, bakterii czy substancji toksycznych. G艂贸wnym efektem peelingu kawitacyjnego jest: 鈥zyskanie od艣wie偶onej i oczyszczonej sk贸ry. 鈥pr贸cz efektu 艣wie偶o艣ci, sk贸ra zyskuje popraw臋 kr膮偶enia, w skutek dotleniaj膮cego, nawil偶aj膮cego i odm艂adzaj膮cego sk贸r臋 mikro-masa偶u wywo艂anego drganiami fal ultrad藕wi臋kowych. 鈥 wyniku poprawy kr膮偶enia sk贸ra pobudza swoje kom贸rki i zmusza je do naturalnej odnowy. 鈥suwane s膮 r贸wnie偶 wszelkiego rodzaju zanieczyszczenia, zask贸rniki czy w膮gry, w wyniku czego uzyskiwany jest efekt sterylizacji. 鈥odatkowymi zaletami jest wyg艂adzenie zmarszczek oraz delikatny masa偶 twarzy. Do skorzystania z takiego zabiegu w Krakowie serdecznie zapraszam do tej kliniki http://vivienclinic.pl/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Osobi艣cie mog臋 poleci膰 Instytut Imeiaa. Bardzo dobre zabiegi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anetka009988
ja sobie bardzo chwal臋 peeling kawitacyjny. Moja sk贸ra jest po nim wyj膮tkowo g艂adka i oczyszczona.

Udost臋pnij ten post

A co my艣licie o urz膮dzeniu, kt贸rym mo偶na robi膰 peeling samodzielnie w domu? Warto zainwestowa膰?

Udost臋pnij ten post

Urz膮dzenie posiada dwie funkcje: oczyszczania i tonizowania. Pisz膮, 偶e jest to naturalna kuracja oraz 偶e wyg艂adza zmarszczki. Ponadto nie zostawia 艣lad贸w, a zabieg jest bezbolesny. Chcia艂abym sama robi膰 go w domu, poniewa偶 do kosmetyczki trzeba si臋 umawia膰 i czasami d艂ugo czeka膰 na wizyt臋.

Udost臋pnij ten post

My艣l臋, 偶e warto zainwestowa膰 w dobry sprz臋t, tym bardziej, 偶e szybko ci si臋 zwr贸ci. Jak sama wiesz wizyta w gabinecie kosmetycznym nie nale偶y do najta艅szych, a niekt贸re z nas potrzebuj膮 kilku zabieg贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 elli788
Ja r贸wnie偶 polecam peeling kawitacyjny, ma艂o inwazyjny zabieg a dzia艂a cuda! Ja od roku, regularnie chodz臋 do Samui Spa w novotelu aiport i pani kosmetolog super si臋 na tym zna i atmosfera cudowna!

Udost臋pnij ten post

U mnie wida膰 r贸偶nic臋 ju偶 zaraz po zabiegu. Sk贸ra jest znacznie wyg艂adzona i oczyszczona. Zdarza si臋, 偶e kto艣 mo偶e 藕le wykona膰 zabieg. Dlatego ja korzystam tylko z us艂ug profesjonalist贸w z SCM estetica w Krakowie. Zawsze wychodz臋 zadowolona, z u艣miechem na twarzy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fluerrrr
Zabieg Optymalne Oczyszczenie, z kt贸rego korzystam w Samui Spa w Warszawie to nie tylko wspania艂a od艣wie偶enie sk贸ry twarzy, ale fantastyczne czasu relaksu. Opr贸cz kawitacji, super masa偶 twarzy i maseczka, nie ma nic lepszego! Pakiet zabieg贸w i wida膰 r贸偶nice w wygl膮dzie sk贸ry twarzy :) Polecam Wam dziewczyny!

Udost臋pnij ten post