Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkur***ny Karolek

Pomocy juz nie mam sily..!!!

Polecane posty

Gość Wkur***ny Karolek

Moze ktos napisac jakis przepis co zrobic zeby pozbyc sie kobiety zeby sie odczepila ale tak dyplompatycznie zeby stopniowo sie odsunela, bo kurrrtka nie wiem juz co wymyslac ..a ona sie nie chce odkochac..a ja nic a nic nie czuje..a szkoda mi ...dobra jest dziewczyna. Powaznie prosze o rady.z gory z powazaniem dziekuje.

Gość odizolowac sie od niej
nie utrzymywac kontaktu,totalnie olac

Gość moze o tobie mysli tak samo
i dlatego do obrzydzenia sie narzuca zebys sam z niej zrezygnowal:P

Gość Wkur***ny Karolek
Ale nie skad!..ma caly czas jakies nowe pomysly ..a to kino to znowu piknik u jej rodziny na dzialce kolo Szydlowca..Nie smiem odmaowic bo i co jak i zjes da i tego napic..ale zem juz zmeczony..ona nichce mnie zostawic na krok!

Gość pzygnębiona__
powiedzieć że koniec i urwać kontakt, zupełnie. Nie odpisywać, nie odbierać tel i nie odowiadać na maile

Gość palant jakis jestes..
..wyglada na to ze brak zdecydowania u ciebie...wspolczuje tej...twojej dziewczynie..

Gość do Karolka
gdybys nie dawal jej nadziei ,na pewno juz dawno by zapomniala o tobie. musisz cos robic ,ze dziewczyna robi, jak robi. zeby sie z tego wyplatac nie trzeba bylo sie wplatywac,matole. a powaznie-powiedz jej, ze jej nie kochasz i nigdy nie pokochasz, zerwij wszelkie kontakty i NIGDY nie zawracaj jej dupy.

Gość do Karolka
ty chlopie nie masz szacunku do samego siebie - bo jak zaprasza to jedziesz. a nie laska wtedy wlasnie odmowic ? dajesz jej zludna nadzieje i pozniej zalisz sie palancie, a to wszystko twoja wina. no i jest ci przyjemnie bo milo lechce twoje slabe ego. slaby jestes i do tego glupi jak but! co za kretyn!??

Gość Wkur***ny Karolek
Ale ja nie mam telefonu bo piorun walnął..to rowerem przyjechala bo z tej samej gminy jest.. Komurke juz dawno wylaczylem...ja nie pisze do niej tylko ona..a jak juz przyjechala no to to co ja mam kurrtka zrobic_?..psa nie spuszcze bo jom zna.!

Gość Wkur***ny Karolek
Nadziei to ja jej nie daje a ze pojechalem bo blagala plakala no szkoda mi bylo, Moze i glupi jestem ale serducho mam jak sie napije to bym jej oddal serce..ale potem przechodzi..a le ona wie ze jej nie kocham tylko sie uczepila ..a ja sie troche wkrencilem fakt!

Po pierwsze pisz ze słownikiem może, bo aż razi w oczy. Po drugie gorszą krzywdę jej wyrządzasz dając złudne nadzieje.A tak popłacze i jej przejdzie.Marnujesz jej czas tylko. Znajdzie sobie kogoś w końcu

Gość Wkur***ny Karolek
Dziekuje wszystkim za porady.Wszyscy macie racje,a ja skorzystam bo mi duzo daly. Jejku a jak ona by wiedziala ze ja tu napisalem to pewnie by bylo jej przykro ze ja taki wredny i tu szukam pomocy.ale naprawde mam dosc jej juz. Dziekuje Wam.. A co zrobic jak znow przyjedzie ..Ja jej nie powiem ze jej nie kocham bo plakac bedzie i mnie smutno sie zrobi ja chce jakos tak wiecie dlikachnie..

do autora -> znajdz sobie dziewczyne i nie lkaj na kafe wiecej :) Temat uwazam za prowokacyjny. Jestes chlopie BEZRADNY jak baba i NIEZDECYDOWANY jak nastolatka. Zaden NORMALNY mezczyzna nie posiada tych damskich cech w jednym. Bywaj ! 🖐️ PS.Nie myslales nad zmiana plci ? :D

Nie da się chyba delikatnie.Przykro i tak jej będzie.Powiedź jej, że jej nie kochasz i nie chcesz marnować jej czasu, który może poświęcić na kogoś komu na niej zależy, kto się w niej zakocha.

Gość Wkur***ny Karolek
Wszystko zniose ale lez jej nie trawie niechby mnie lepiej obrazila czy co ..ja boje sie bo ona ma 21 a ja 38 a mielismy duzo wspolnych dni...przez dwa lata...ja teraz kupilem Łade nowom . Bledy robie przepraszam ale komputer kupilem w zeszlym tygodniu a dawno nie pisalem jak to na wsi.Jutro skocze do ksiegarni to kupie slownik.

Gość Wkur***ny Karolek
A po co mam plec zmienic?..To jakas dosc niewygodna rada albo ktos mnie tu bardziej chce wk***ic..ale trudno bylem przygotowany.Problem w tym ze dzis malo jest chlopakow wrazliwych a ze ja nie twardziel to nie moja wina.Olac tak z gury jak inni nie moge...Moze ktos cos napisze normalnie co?

Gość karolek.....chlopie
.to olej z dolu!!:D

Gość 229_sedesee_Oryginal_229
wez ja porzadnie wyruchaj tak by z bólu wyla a potem nasadz jej kopa w dupe

Gość karolek.....chlopie
229..Bylo i to myslisz ze nie?? Hehe chlopie ..ci sie w twojej pustej pale nie miesci jak nam bylo..ale im wiecej tym ona bardziej lgnie...a kopa to ja bym ku**a tobie zasadzil zeby ci z bulu pekł..kurrrtka!

Gość Wkur***ny Karolek
..hahaha dzieki za wsparcie..kolego:)

Gość 229_sedesee_Oryginal_229
sami jestescie kurwa jak te cioty jak nie potraficie sobie z tym poradzic jestescie faceci bez jaj spierdalac spaslaki pojebane

Gość Sami faceci tu czy co
Ja do ciebie autorze, radze ci dobrze ..tu rady raczej takie na chwile. Mialam sytuacje z kims na kim mi zalezalo, on nie byl zainteresowany, zrozumialam to dosc wczesnie.rozumiem te twoja dziewczyne bo wiem ze kobietom jest trudniej. Mimo iz robisz mase bledow i piszesz tak jak umiesz podziwiam cie za szczerosc intencji, i serce ktore wyczuwam ze masz raczej dobre. Ktos wyzej dobrze ci radzil ..powiedz jej ..czego nie czujesz ..nie przyjmuj zaproszen..badz zdecydowany..jesli nie chcesz zeby bardziej przez ciebie plakala. Pozdrawiam. Ania

Gość Wkur***ny Karolek
Dziekuje pani Aniu .Mialem taką nadzieje ze mi jakas dziewczyna poradzi bo te facety to tu roznie doradzom.Ja nie chcem jej tak zaraz odtroncac bo mi raz powiedziala ze by ze mna mogla konie krasc a ja nie wiedzialem o co jej chodzilo. Teraz musze siem przelamac. Bo kurrrna jom skrzywdzem.. A moze jej to wyslac to co tu pisane i kopie zrobie i wysle.potem kwiatka jej kupie.co? jak wy myslicie...tylko za te rade 229..cos tam to nienie ..bo mu dam kopa ze...mu w gardle stanie.!

Gość Evangeline Lily..
Wkur***ny Karolek słownik jężyka polskiego się kłania

Gość ojojoj chlopie...
Zerwij z nią definitywnie!.. i nie pisz juz wiecej.. lec po slownik zeby nastepnym razem nie odstraszac..:P Tu jednak wieksza częsc Podstawowke ma. 🖐️

Gość p.f.l.p.2009
Karolek, czy Ty nie jesteś czasem ze Śląska? Rozumiem że nie chcesz jej skrzywdzić. Szlachetne to i godne podziwu. Powinieneś jej wytłumaczyć że nie możecie być razem tak żeby nie poczuła się brutalnie odtrącona, bo wtedy na pewno będzie płakać.

Gość Wkur***ny Karolek
Witam wszystkich dzisiaj serdecznie! No, jestem ze Sląska ale jusz nie mieszkam pare dobrych lat ...a co..ktos mnie sobie przypomnial?..no bo by dopiero bylo smiehu kupa..ojejku.. pozdowienia wam slem..

Gość Wkur***ny Karolek
Musze sie pohwalic ze slownik kupilem dzisiaj i zaczelem czytac dokladnie strona za stronom.Nie wiedzialem ze tak to wciąga bo od 12tej w poludnie do teras...prawie ciurkiem lecialem i wiecie gdzie doszlem?.do Eu/geniusz...jak potem chcialem poprawic bedyt to juz za pozno bylo , bo ten komputer taki prendki jeszcze mychy nie puscilem a to juz poszlo...

Gość wrrrrrrrrr..wsciekne sie ...
..Zamiast czytac slowo po slowie ..napisz na kartce jedno zdanie i odszukaj wyrazy w slowniku...sprawdz czy napisales poprawnie..potem przepisz na kafe BEZ BYKOW! ..bo mnie tu i innych szlag trafi..Karolek!!!