Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spadaj kotq

Błagam pomozcie !!!zwijam siez bólu...!!!OKRES

Polecane posty

Gość spadaj kotq

normalnie umieram,nie wiem czy chodzic po scianach ,czy rzucić sie z balkonu...brałam 3 nospy wczesniej,ustapiło a teraz znowu zaczęło boleć...nie mam zadnego ketonalu w domu,tylko tą nospe cholerną ...mam mięte ale nie wiem czy coś pomoze...błagam pomozcie...zaraz mnie rozerwie,od rana biegam do łazienki bo mam biegunke...:(:(:(:(:(

Gość phiiiiiiiii
ja zawsze biore bardzo goracy prysznic na podbrzusze i choc na chwile bolu nie czuje

Gość phiiiiiiiii
nospa jest rozkurczowa ale gowno daje, ja zawsze biore ibum

boroku.. mam to samo. juz wczoraj bolał mnie brzuch, ale tabletka na cale szczescie pomogła.. dostalam dzisiaj okres i wariuje, jeszcze musiałam sie tłuc busem w ten upał bo mialam wizyte u lekarza :/ zanim wyszlam z domu wzielam jakies prochy ktore nie pomogly i całą droge tam i z powrotem sie męczyłam, wrocilam do domu to sie jeszcze okazało ze wody nie ma :( wzielam kolejna tabletke i gdzies z godzine temu dopiero przeszło. i co miesiąc to samo..

ja zawsze nalewam do termoforu czy butelki goracej wody i przykladam do brzucha. tylko to mi pomaga....

Gość Wiosenne Tchnenie Sklerozy
zrobic kupe

Gość phiiiiiiiii
ja tez przykladalam kiedys termoform do czasu az mnie ginekolog nie opieprzyl ze tak nie wolno bo sie torbiele z tego robia

Rany mam też takie bóle.Biorę ibuprom max, piję rumianek i koper włoski(działają rozkurczowo i parzę je w jednej szklance.Do tego kupiłam sobie termofor i ciepłe okłady robie.Smaruję nieraz maściami rozgrzewającymi brzuch i krzyż. A jak nie miałam termoforu to lałam ciepłą wodę do pustej butelki i przykładałam.Współczucia.Je będę cierpiała za 2 dni, a mąż mnie omija i nie wchodzi mi w drogęm bo się robię strasznie wredna eh...

Gość małaLady24
no wlasnie jak goraca woda?? dziewczyno nawet tego nie rob! zimna jak juz cos a w ogole to na biegunke wegiel a na bol brzucha mozesz lyknac amol z lyzeczka cukru.papa

phiiiiiiiii Bo to nie ma być gorące tylko ciepłe:) Mi ginekolog sam powiedział i częściej przykładam do pleców, bo tam mnie najbardziej boli.

Fakt że jak gorące się przykłada to można krwotoku dostać tak mi powiedział ginekolog

Gość tanie sa kartofelki
masz moze w domu melise klösterfrau? mnie zawsze pomaga..

Gość phiiiiiiiii
ja od dobrych kilku lat tak robie z woda i jakos nie mialam krwotoku, przeciez nie biore kapieli ze cala sie zanurzam w wodzie tylko prysznic na brzuch

na bolące plemy można przyłożyc cos ciepłego, ale w żadnym wypadku na brzuch. krwotokiem to przeciez grozi. moj gin jak sie dowiedzial, ze na chwile przylozylam (chwile, bo mama mnie uswiadomila czym to grozi) to powiedzial, ze na glupszy pomysl to chyba wpasc nie moglam

Gość małaLady24
z ta goraca woda nie przesadzajcie ! ciepła moze i tak ale ja tam bym tego nie robila bo nawet prosty przyklad czemu jest zakaz opalania sie na solarium podczas okresu.bo mozna dostac krwotok...gdzies juz sie tak stalo i byla lipa bo laska padła .

Absolutnie nie zimny okład, bo jeszcze gorzej.Po prostu ciepła woda z kranu do butelki.Nie gorąca.Ja mam tyłozgięcie macicy więc jak mi spuchnie tam wszystko to mi uciska na kręgosłup.Okropny ból