Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalny12644712

Czy sa tutaj jacys normalni ludzie ?

Polecane posty

Przeklinam Cie depeche :P A tak na serio to chyba nie nam to oceniac..

nie nam.ale innym też... a inni jakos latwo wyrazaja poglady na nasz temat:o nawet nas nie znając, ani troszeczkę...

Moze nie normalnosc, ale zwiedzilam troche Polski jak na swoj mlody wiek i napewno inna jest mentalnosc:)

me too dolny slas ale niegludo wielkopolska :( opuszczam moje kochane Sudety;/

nie nam oceniac.. hmm..mysle ze istnieja pewne standardy. takie seedeese oryginal na przyklad nie miesci sie w przyjetych normach, chociaz ja mysle ze to jakis facet ktory sobie odreagowuje trudne zycie i seksualna frustracje. ale moge sie mylic.

Na temat naszego bossskiego Apollo to ja juz sie wypowiadac nie bede xD nie ma takiej skali, w ktorej mozna go umiescic:)

że tak napiszę normalność normalnością ale przydałoby się trochę kultury kultura tutaj?? proszę cię...:o

A ja Wam powiem , ze dissujac go znizamy sie do takiego samego poziomu jak on wiec po prostu nalezy uzbroic sie w cierpliwosc i ignorowac

a co do kultury... coz.. prawdziwa dama zachowuje sie zawsze tak jakgdyby wszedzie byla ukryta kamera... etykieta obowiazuje zawsze i wszedzie, w realu, w wirtualu, w domu, na zewnatrz.. to ma sie w sobie :)

taaa też jest, ale już zmeczona całym tym bajzlem co mial miejsce dzis tu :P wiec maszeruje spac:) ps. a tak naprawdę to teraz sie wyloguje zeby sobie poslodzic z jakiejs pomaranczki:D ahhh🌼😍

Gość sedes rczej ma jednak
zryty beret ,aczkolwiek jasnowidzem nie jestem należy spytać Krzysztofa Jackowskiego lub wysłać sms pod nr 73212,żeby poznać trapiącą wszystkich forumowiczów odpowiedź. fakt,sedes jedt jedyny i niepowtarzalny,nikt z nas nigdy mu nie dorówna pod względem inteligencji+urody kolorowych snów

Skonczcie juz mowic o sedesie przeciez i tak kazdy wie jaki jest :P

Gość sedes raczej ma jednak
oczywiście że każdy wie ale ponabijać się można właśnie obejrzałem jego fotę (pies+kot=kopulacja)i wsio jasne dobranoc normalnym

Przyszłam zobaczyc co tu sie dzieje i widzę, że Sarepska znów szaleje:) :classic_cool: i to nawet mi się zrymowało 🖐️

musztarda sprawdze twoja obecnosc na forum 1.09 ;) czy aby czasami nie stoisz na apelu szkolnym ;)

musztarda nie muszę :) wystarczy mi moja 9 osobowa firma i te 11 kompów które połączone przez serwery tworzą niezawodną sieć :D myslę ze ok 8.00 rano 1.09.09 jak nie bede zajęty ( akurat nie bede składał podpisów pod dokumentami kontraktowymi) to pozwole sobie tutaj zajrzeć i spytać sie ... czy mundurek juz wyprasowany ? :P

Gość kocham ciebie.................
Regres

Gość domniemywam iż
musztarda ty lepiej spieprzaj z tego forum i przestan obrazac innych bo przeginasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jakos cie tutaj nikt nie akceptuje jak widzisz 🖐️