Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalny12644712

Czy sa tutaj jacys normalni ludzie ?

Polecane posty

Gość normalny12644712

Kiedys bylo mniej gowniarzy a wiecej rozsadnych osob. Gdzie oni sie podziali ? Teraz prawie same sedesy sa tutaj ? A moze to sedes ma rozdwojenie jazni ??

Gość Evangeline Lily..
tutaj niestety ciezko jest spotkac kogos normalnego

Gość 229_sedesee_Oryginal_229
tutaj sa same swojaki

Gość wolna kobieta w związku
temat bez sensu:O hmmm..nastepny dowod ze nie ma normalnych...

Gość normalny12644712
No wlasnie widze, ze ciezko. Ale kiedys bylo wiecej takich osob :/ Moze odstraszyla ich ta glupota.

Jak byś był normalny,to byś pisał z czarnym nickiem...

Gość a może by tak
są :)) chociaż się trzeba się nachodzić / naczytać/ żeby takich znaleźć Ale, jak to mówią, kto szuka ten znajduje.

Gość normalny12644712
Oczywiscie bardzo inteligentne. Mam tez czarnego nicka nie martw sie.

Gość normalny12644712
Dokladnie trzeba sie troche naszukac. Moze czesc wyjechala gdzies na wakacje, a zostala tylko gownazeria ktora spedza wakacje przed komputerem, bo rodzicow nie stac na to zeby zafundowac im jakis wyjazd.

Gość jania wzor do wyjebania

Gość nawet jeśli są to
prędzej,czy później łapią wirusa nienormalności:D

nawet jeśli są to prędzej,czy później łapią wirusa nienormalności jak jesteś podatna na głupotę na na pewno :)

Gość musztarda
ladyeees (monnix@interia.pl) tutaj nie ma normalnych niestety i ja sie wlasnie o tym przekonalam... Sorki lady... powiesz, że czepiam się, ale.. Czy Ty Jesteś normalna pisząc peany na swój temat "z pod" innego czarnego? No weź ochłoń... Wyglądasz całkiem nieźle, ale siano masz pod kopułką okropne. Pożegnam się z Tobą, czule 😘

Gość musztarda
"z pod" innego pomarańczowego :)

Sorki lady... powiesz, że czepiam się, ale.. Czy Ty Jesteś normalna pisząc peany na swój temat "z pod" innego czarnego? No weź ochłoń... Wyglądasz całkiem nieźle, ale siano masz pod kopułką okropne. Pożegnam się z Tobą, czule słuchaj musztarda.spotkałysmy sie jakos w niemilych okkolicznosciach, fakt faktem.... ale to nie upoważnia cie do takich glupich uwag pod moim adresem:/ Juz i tak zostalam zaatakowana, nie pierwszy raz, przyzwyczailam sie... Ale ja nie czaję jak mozna tak drugą osobę zjechac za to jak wygląda, ja pierdole... Nawet jak sie ujawnilam i gówno was to obchodzi, a co do swojej obrony, tu sie nie bede wypowiadac, wy wiecie lepiej... nikt nie pomyslał, że ktos specjalnie mógł podlozyc mi taką "swinie" :o maila nie jest trudno przepisac. ale nie chce mi sie tlumaczyc🖐️

Gość nawet jeśli są to
jak jesteś podatna na głupotę na na pewno -brawo za odszczeknięcie

-brawo za odszczeknięcie nie ma sprawy , ale nie każdego spotyka to , o czym pisałaś , inaczej było by nudno i nieciekawie :)

Gość nawet jeśli są to
ladyeees --możesz pisać pod dziesięcioma nickami lub tyloma ile chcesz i pikuś im do tego:) regulamin kafe tego nie zabrania

Gość nawet jeśli są to
revolver ---masz rację,zwracam honor:)

Gość nawet jeśli są to
revolver --ja o tym wirusie pisałam z nutką ironii,mam nadzieję,że i Ty masz nieco poczucia humoru:)

ja o tym wirusie pisałam z nutką ironii,mam nadzieję,że i Ty masz nieco poczucia humoru tak samo jak ja z ta "podatnością na głupotę" da się zauważyć... :)

Gość ghjkluhji
ladyeees:My jesteśmy normalniejsi od Ciebie na 100% widać jaka jesteś naprawdę pycą od ciebie jedzie

Gość nawet jeśli są to
można dyskutować,czy normalność jest ściśle powiązana z mądrością,a nienormalność z głupotą....:)

można dyskutować,czy normalność jest ściśle powiązana z mądrością,a nienormalność z głupotą.... już zadałem pytanie wyżej czym jest normalność?

Gość nawet jeśli są to
i czym ona jest według Ciebie?

Gość musztarda
>>>ale to nie upoważnia cie do takich glupich uwag pod moim adresem:/ Juz i tak zostalam zaatakowana, nie pierwszy raz, przyzwyczailam sie... Ale ja nie czaję jak mozna tak drugą osobę zjechac za to jak wygląda, ja pie**ole... No już dobrze, dobrze. Ale... to Ty zaczęłaś... Skoro jednak przysłowie mówi, że mądry... ustępuje, czynię i ja podobnie. Rozejm? A wyglądasz dobrze, serio. :)

ee ladyeees jest ładna kobieta i każdy normalny człowiek to przyzna a że większość takich, którym brakuje argumentów lubi po przedszkolacku podokuczać ....nie ma co się przejmować