Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozdarta1

Jestem z dilerem

Polecane posty

Gość upssss
jestes przegrana, kiedyś skoczysz, to kwestia czasu, nie wytrzymasz....pomyśl o swoim chorym potomstwie na wózku inwalidzkim....pomyśl o matkach, których dzieci zabijacie w nałogu, jesteś odpowiedzialna za to tak samo jak on, wiesz o dilerce i dajesz przyzwolenie na to! spotka cie w życiu wszystko co najgorsze, po co sie związałas z takim człowiekiem oj, czubku!

Gość rozdarta1
ludzie ucza sie na bledach;/ kierowalo mna uczucie, nie widzialam ze to wszytsko tak wyglada, z czasem zaczelam przegladac na oczy.Moze rzeczywiscie potrzebowalam czasu aby do tego dojrzec;/dlaczego od razu skazujecie mnie na porazke;/ludzie milosc nie wybiera,jesli nie znacie zycia to i tak mnie nie zrozumiecie;/myslalam,ze znajdzie sie ktos kto w pelni zrzumie moja sytuacje a nie zbluzga

Gość o zesz w morde.....
Rozdarta, martwisz sie o bezpieczenstwo swojego faceta, i w szczegolach opisujesz jego historie w internecie:D????? Naiwniejszej idiotki dawno juz nie widzialam:D. Przeciez policja moze namierzyc Cie przez numer IP Twojego kompa, i przez to dojsc do Twego faceta:D. Naiwniaczka:D