o12345678910 0 Napisano Lipiec 23, 2009 ostatnio leżałam na moim chłopaku, ja byłam goła a on w majtkach, on juz byl troche podniecony i zrobil mu sie wiekszy i wystawal mu z majtek... a ja sie tak jakby na nim posuwalam... trawalo to chwilke. czy moge zajsc w ciaze ? ja bylam troche mokra, ale on nie mial w tym czasie wytrysku... aha i ile dni po takim czyms nalezy zrpobic test ciazowy zeby byl w pelni wiarygodny ???????? Mam bardzo poważny dylemat... Domyślam się, że takich tematów pewnie już było sporo, ale chcialabym, żeby ktoś indywidualnie odpowiedział na moje pytanie. Ostatnio zrobiłam mojemu chlopakowi ^^ i miał wystrsyk, część nasienia została na mojej ręce. Byłam w tym czasie w majtkach. Następnie wstałam z niego i chciałam zażartować... Drugą rękę, którą miałam czystą odchyliłam sobie troche majtki, i tą drugą ugadałam, że sobie wkłądam, ale od zewnętrznej strony... czyli nie w srodku, bezpośrednio do narządów płciowych, i potem ta sperma mi troche sie ześlizgneła i szybko te majtki puściłam, tak, ze znów przylegały normalnie do ciała a jak wziełam drugą to sperma troche przeleciała, jak takie mydło w płynie... i nie wiem czy mi kapneło do majtkek tym momencie ... jeżeli tak to moge byc w ciąży ? ;(((( odpiszcie prosze... bylam mokra^ i mam żyły teraz na piersiach jakies i ogolnie jak je dotkne to mnie bolą. czy to objaw tego, że jestem w ciąży ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hakuna_matata 0 Napisano Lipiec 23, 2009 Na bank jesteś w ciąży w dodatku pozamacicznej, a dziecko urodzisz przez kolano Gratuluję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o12345678910 0 Napisano Lipiec 23, 2009 ale ja chce poważnych opowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hakuna_matata 0 Napisano Lipiec 23, 2009 Jestem poważna No dobra...z tym kolanem żartowałam, ale przez takie coś jak zrobiłaś to się zachodzi w ciążę pozamaciczną bo jest za mała ilość nasienia...nie chcę Cię straszyć ale koleżanka tak miała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o12345678910 0 Napisano Lipiec 24, 2009 ale to nasienie w zaden sposob do mnie nie zostalo wprowadzone^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hakuna_matata 0 Napisano Lipiec 24, 2009 A co dostało nóżek i samo wlazło? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość se Napisano Lipiec 24, 2009 to po chuja sie pytasz czy jestes w ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o12345678910 0 Napisano Lipiec 24, 2009 czytac nie umiesz ? ja sie zapytalam czy moglo dojsc do zaplodnienia, zaznaczylam ze wtrysku w tym czasie nie mial^^ i ze to trwalo chwile... jak do sciany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark_Baloon_Orginał 0 Napisano Lipiec 24, 2009 W ciąze owszem można zajsc szybko, ale nie az tak szybko, zalezy czy miałaś dni płodne, czy autentycznie cos dostało się w okolice pochwy a nawet jesli dostało sie na majtki to plemniki to nie chodzące robaczki :D i nie powędrują z prędkoscią metra doo tunelu. Sorry za taką żartobliwą odpowiedź :) Nie masz się co martwic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach