Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podłamanaa

Powiedział że jak nie schudnę, to mnie zostawi

Polecane posty

Gość podłamanaa

A podobno mnie kocha :(

to niech sobie poszuka szczuplejszej !! Jak to mozliwe ze cie kocha, skoro rzuca ci jakieś wymagania dot. wyglądu :/ Moze lepiej niech najpierw spojrzy na siebie...

powiedz mu,ze jak sobie nie powiekszy penisa to tez go rzucisz:)

Gość juz nie taka mloda 26
palant!!! nie kocha sie za cos tylko mimo wszystko. moze i banalnie brzmi, ale zastanów się nad tym.... a vco gdzybys teraz w ciazy była?przytyłabyś -normalka..tez by powiedział, że za gruba jesteś i ma gdzieś, że nosisz jego dziecko pod sercem???

Gość fajneeeee
a ile wazysz i ile masz wzrostu? masz duza nadwage czy koles po prostu sie przypieprza z nudow? opek dobrze radzi :P chamstwo za chamstwo :)

Gość za to ty jestes
i dobrze gostek robi,zyje sie raz i trzeba to zycie dobrze wykorzystac a nie,???

Gość alaballa
tez bym zostawiła faceta gdyby mi sie spasł:P bo jakos mnie nie pociaga obwisły brzuch.. a Ciebie autorko?

widocznie się zaniedbałaś i go aż tak nie pociągasz. Oczywiście przykre jest, kiedy ktoś daje takie ultimatum, ale z drugiej strony wolałabys, zeby udawał, ze mu się podobasz i Cie okłamywał??? Zadbaj o siebie i tyle \"a vco gdzybys teraz w ciazy była?przytyłabyś -normalka..\" ciąza to nie jest żaden argument i wytłumaczenie, żeby się utuczyć jak nie powiem co. Normalka??? - no chyba tylko dla tych kobiet, które nie myślą co robią i jedzą \"za dwóch\", zamiast \"dla dwóch\". Dla rozsądnych kobiet to żadna normalka

Gość absolutnie nie chudnij
poczekaj aż cię zostawi bo musisz się pozbyć chwasta a potem możesz popracować nad figurą ale dla siebie, nie dla tego dupka :)

Gość zawsze obcy
zawsze obca masz rację, wiec albo dieta albo baj baj

Gość olcia1301
myj eks kiedys powiedzial tak samo.Zlapal cialo na rece i powiedzial ze jak nie schudne a przytyje to mnie zostawi.Wtedy wazylam 60kg przy 162cm. Gdzie na rece jest tluszcz? Dupek ten twoj facet,nie wart ciebie.A potem sie martw cale zycie a noz przytylas 2 kilo,zostawi nie zostawi?A co po ciazy? Daj sobie spokoj poki mozesz.

Gość ytuyttt
niestety statystycznie grube dziewczyny w polsce zostają singlami, i nic na to nie poradzisz, och sory poradzisz to jak wygladasz pokazuje co dla ciebie ważniesze miłosć do faceta !!!!!!!!!!!!!!!!! czy jedzenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

powiedź, że schudniesz pod warunkiem że on powiększy penisa i zostaw dupka, szkoda marnować czasu na coś takiego

Zostaw DUPKA ...........niech sobie wezmnie sterte kosci do lozka , wtedy doceni co mial wczesniej.

Gość bgfdbgfd
Zostaw DUPKA ...........niech sobie wezmnie sterte kosci do lozka , wtedy doceni co mial wczesniej. jasne tak to sobie tłumacz rozumiem faceta, bo dla mnie sex ze szczupłą też jest o wiele smaczniejszy, uwielbiam szczupłe uda rozłożone prze mną i płaściutki brzuszek. miałem chude i miałem grubą i nigdy wiecej, jak patrzyłem na fałdy na brzuchu jak sięwiły przy stukaniu to po prostu mam ochotę wstać z łóżka i iść do domu.

Nie czytałem wątku, wypowiedzi i nie znam sytuacji. Zastanów się tylko, czy chciałabyś mieć faceta, który Ciebie nie pociąga ? Może nie chodzi o samo schudnięcie.