Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona Andzia

Nie moge spac. Moj facet przegina? Prosze o pomoc.

Polecane posty

Gość yamin
jak zapyta dlaczego nie dzwoniłaś po prsotu powiedz mu,żę zaponniałaś;-) bo tak dobrze się bawiłaś:-)9byłas na basenie,na zakupach co kolwiek) mówię Ci pozłości się troszkę,ale od razu zauważysz różnice:-) grunt to owinąć sobie faceta;-) ja też tak kilka razy zrobiłam i uwoerz mi teraz to on do mnie dzwoni a nie ja do Niego:-)

Gość BiznesYesBiznes
trudna sprawa ---> Nie przesadzajmy, to jeszcze dzieciaki, trudno oczekiwac od przecietnego 19-tolatka zeby siedzial w domu z powazna mina i planowal budzet dla przyszlej rodziny. Wielu w jego wiekow przesadza z piciem, ale sie wyszumieja i za pare lat wszystko jest w porzadku, zakladaja rodziny, rodza im sie dzieci itepe itede. Niestety faceci dojrzewaja pozniej do takich decyzji, niz kobiety i nalezy brac to pod uwage. Jesli chodzi o wspolna przyszlosc w tak mlodym wieku, mozna sobie pomarzyc i pofantazjowac, ale to wszystko. Z reszta po slubie dziewczyna tez chlopa nie zamknie w domu.

Nie zmieniaj sie diametralnie, tylko nieco zmodyfikuj zachowanie... Przestan mu okazywac jak bardzo Ci na nim zalezy...

trudna sprawa 258, dziekuje. Mysle, ze masz duzo racji. Ja w sumie zamykam gdzies moje wymagania wzgledem mojego chlopaka, bo nie chce, zeby go to przeroslo. Kocham go i wiem, ze on tez mnie kochal. Wczesniej to czulam, teraz gdzies mi to umknelo. Jest cos, co moge dla nas zrobic? jak uwazasz? Masz racje, przymykam oko na wlasne potrzeby. Ale nie chce faceta odstraszyc swoimi wymaganiami. A ja po prostu chce, by on o mnie zabiegal, by myslal o mnie, zeby mu zalezalo i zeby mi to okazywal. Tylko tyle. :(

Gość onnnnnnnnnnnnnnna
ej a ty nie możesz zadzwnic do niego i wypytać o wszystko o co pytasz nas?????nie dzwonicie do siebie??????

Gość BiznesYesBiznes
A tak w ogole, sama jestem dziewczyna, ale uwazam ze takie gierki sa zalosne - zaciskanie zebow, zeby przez caly dzien nie napisac sms'a, chociaz by sie bardzo chcialo, a potem udawanie ze nie mialo sie czasu albo zapomnialo. Zenada.

Gość onnnnnnnnnnnnnnna
to na pewno bedzie zabiegał jak bedziesz mu takie desperackie smsy pisała.. ;)

Gość jest gorzej niż
myślałam,Andzia,ogarnij się trochę , chyba że to jakaś wakacyjna prowokacja jest trochę takich gości jak komik ,wystarczy chcieć ,a wszystko się ułoży

Gość yamin
to są takie gierki damsko-męskie...

I nie rób tylko jakichs szalonych ruchów w stylu "pojde na impreze i przeliże sie z byle leszczem z zemsty" Uspokoj sie i wybadaj swojego faceta - czy naprawde ma cos na sumieniu

No to nie bede wcale nic do niego pisala. mam to gdzies. Nie, nie dzwonimy do siebie teraz. Wczesniej gadalismy przez telefon, ale bylo to takie naciagane, ze postanowilam, ze ja nie bede dzwonic. A jak on nie zadzwoni, to juz jego sprawa. Niech mnie ktos zaprosi na randke!!!

Gość komiczne wykonczysz dziewczyne
juz jej nie facet w glowie tylko Ty :PP

Gość onnnnnnnnnnnnnnna
robisz z siebie jakąś księżniczkę to sobie znalazl taką co się tak nie zachowuje... i jak ma odpiswac Ci na smsy jakona śpi przy nim??

komiczne (komik1112@o2.pl) jestem z Warszawy, a moje imie to tajemnica To chyba już wiem czemu w niektorych miejscach w Polsce warszawiaków nie lubią :D

Gość jest gorzej niż
pan komik jest nieubłagany Andzia, a Ty nawt zaczynasz mnie rozśmieszać , miałaś gdzieś iść a dalej męczysz pytonga

No mialam isc do miasta i pojde. Szykuje sie, a w miedzy czasie podczytuje. A Komiczne to interesujacy mezczyzna. :) A moj facet to dupek! A ja nie zachowuje sie jak ksiezniczka! Chyba kazda na moim miejscu by chciala, zeby facetowi na niej zalezalo, prawda? Wcale duzo nie wymagam, tylko, zeby byl blisko. :(

Gość jest gorzej niż
wiesz co to znaczy być męczącą osobą ? to osaczanie , męczenie jednego tematu przy każdej rozmowie,aż facet nie wytrzymuje i jedzie gdzieś z kumplami na ' miłe, fajne, wesolutkie' koleżanki

Jeżeli póki co rzeczywiście Ci na nim zależy, to pojedź do niego na te wakacje i w tym czasie szczerze z nim porozmawiaj. Jeżeli coś będzie nie tak, to na pewno to wyczujesz. Możesz oczywiście złapać focha, napisać \"to koniec\" i starać się o nim zapomnieć, ale po co? Kiedy mój facet wyjechał na 2 tygodnie do siostry do Anglii, to też zadręczałam się myślami, różne rzeczy przychodziły mi do głowy, kiedy nie pisał, a wrócił i jakoś to się ułożyło. Wiem co to znaczy czekać na wiadomość cały dzień, całą noc i naprawdę nie wiem czemu faceci tak mają.

Spróbuj sie zorientować... Np spytaj czy nie męczą go 3 tygodnie bez sexu Jesli powie, że chyba Ty go nie miałaś :P:P to znaczy, że ma cos na sumieniu ;)

Nie jestem meczaca!! Nigdy mu nie robilam zadnych wyrzutow ani nie meczylam tematu! Po prostu to tutaj na Kafeterii tylko napisalam o tym problemie i moich obawach. Mam doline. Komiczne, o seksie nie bede mu nic pisac, bo to nie w moim stylu. :) Jak inaczej moge sprawdzic?

Jesli facet potrafi dobrze kłamac, to chocby walił po 5 lasek na raz, nie dowiesz sie... Kieruj sie zatem intuicją :)

Gość rozmawiacie w ogole o seksie
a moze jeszcze sie nie zdecydowalas na poswiecenie cnoty?

"Ale bzdury piszesz .Mnie to by nie zniechęciło" ale Ty jestes desperatem :P

Gość komiczne Ty tak na poważnie