Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mr T

ODpowiem Na Wasze Pytania...

Polecane posty

katja00014: faceci nie lubia zmia, nie lubia czegos nowego gdy stoja przed wyborem, bo poprostu nie ptorafia podjac decyzji... mezczyzna niby mezczyzna a co do czego glowa w piasek... facect jest konserwatywny, zreszta jak wszyscy mezczyzni, nie lubi zmian, jak juz chwilowe al enie na cale zycie. zagroz mu koncem, nie pomoze, odejdz, bo szkdo atwoich lat...

jedyna33: jelsi o mnie chdozi jestem tutaj i jesli bede potarfil pomoge!

jedyna33: zdajesz sobie sprawe ze Ty swoim nastawieniem mozesz wzbudzac w nim odraze?

Gość taka jedna dziewuszka
to ja tez spytam.Jestem zakochana w zonatym facecie (marcin wiem ze ur sie w listopadzie,ma 28lat)On jak ma wypite,wciąż sie zaczyna,przytula mnie,kiedys sie całowaliśmy.Chce wiedzieć czy ja mu sie naprawde podobam,czy tylko po pijanemu?Jak jest trzezwy to nawet mi niewspomina o tym jego zachowaniu jak wypije...jakby nic sie niestalo.tak tez mnie lubi,jest mily dla mnie i wogole ale nic wiecej Moja data 18.09.91

Gość Czy...........
Możliwe jest ułożyć sobie szczęśliwe życie, z mężczyzną o 31 lat starszym (ja mam 30, on 61)? Ujął mnie swoim optymistycznym podejściem do życia, serdecznością, czułością, czyli wszystkim tym, czego szukałam dotychczas u mężczyzn, a czego nigdy wcześniej nie doświadczyłam.

Czy..........: uwazam ze cos takiego nie ma sensu. Poprostu nie trafilas na normalnego, fajnego, a uraczyl Ciebie stary mezczyzna, ktory zna zycie, ktory jest starej daty, ktory wlasnie dlatego Tobie odpowiada! Jednak jest to zludne, bo taki mezczyzna juz chodzi wlasnymi sciezkami, wyobrazasz sobie twoja rodzine, bliskich... Ciebie i jego w lozku? niestety to juz nie jest mlode cialo, niestety do zycia duzo mu nie zostalo.. pamietaj ze starzy ludzie sa coraz trudniejsi, chorzy itd. bedziesz miala mase obowiazkow, a nie wierze ze jako mloda kobieta bedziesz chciala sie temu calkowicie poswiecic! uwazam ze nie warto tracic zycia... nalezy czerpac korzysci z bycia samemu, a ktos napewno sie znajdzie, wierz mi znam duzo facetow normalnych, ulozonych, z zasadami, wychowanych itd. ale oni poprostu nie maja sily przebicia bo to nie dla nich najwazniejsze, tak jak ta reszta ktora jest jaka jest...

taka jedna dziewuszka: sluchaj jeste smloda, narazie skup sie na sobie i nie badz tak alatwo wierna. gosc chce pewnie Ciebie sprowokowac do lozka, srobowac a pozniej jak gdyby nic przemilczec! nie caluj sie z nim, niech widzi ze to nie jest zabawa. pokaz mu ze masz swoje zdanie i z pierwszym lepszym tego nie robisz... i ze nawet nie ma myslec o TObie..

Gość TakaJednaaDziewuszka
Dzieki za odpowiedz,odpowiadasz bardzo sensownie i mądze. A jeszcze co do twojej odp.musze ci powiedziec ze on niechce mnie zaciagnac do lozka,raz jak sie przebieralam w pracy on wszedl mimo zakazu,podszedl do mnie ale jak mu powiedzialam ze ma wyjsc to posluchal i powiedzial ze nigdy niezzrobilbymi krzywdy ani niczego czego bym niechciala... No ale masz racje musze mu dac do zrozumienia ze dla mnie to nie zabawa,bo ja niespie nocami bo mam wyrzuty ze sie caluje i przytulam z zonatytm a jemu to zwisa na drogi dzien

mysleimysle i zrozumiec nie moge po jaka cholere ten śledzik na nk??? moze ty pomozesz...

Gość anastazjjjjjjjjjjjja
ja 30.04.1988 0n 31.01.1986 Czy bedziemy razem? Jak kszatltuje sie moja przyszlosc jeslili chodzi i milosc i prace.

Gość xenkaxxx
czy bedziemy razem ja 30.08.82 on 04.06.65,czy przetrwamy ten kryzys???

Cześć Mr T wzbudzać odrazę? jak jest uczciwy, to ma prawo, ale jak zdradza i oszukuje, to chyba powinien czuć odrazę, ale do siebie! Rozmawialiśmy kiedyś o moich podejrzeniach, On mówił, że nic, nigdy, że cos mi się ubzdurało, ze jestem chora, zaprzecza do upadłego... Zastanawiam się po co? Jak kogoś ma, to niech idzie do niej, nie trzymam go na siłę, jak mnie nie kocha to nie chcę żyć ze zdradzaczem..

jedyna33:sluchaj jak masz taka pewnosc, lub chceszja miec 100% rozegraj to tak. Zachowuj sie normalnie, bo jek sie okaże on wporzadku, to po co z siebie robic.... i moze sie to wyda smieszne ale wynajalbym detektywa. Nam sie tak tylko wydaje ale w ostatnich latach ludzie zlecaja pelno takich uslug i ma to sens. Bo wtedy masz pewnosc i nie ma czegos takiego ze jestes podjerzliwa! Gdy zdrada jest, konczysz, szczegolnie ze piszez z ejestes do teog zdolna. Poc co swoje zycie zatruwać? Sprawdz i si edowiesz, bo poamietaj ze faceci czasami boja is eprzyznac mimo ze juz wszystko wiadomo!

TakaJednaaDziewuszka: dokladnie pokazac musisz ze mas zswoje zdanie i szacunek, bo inaczej bedzie duzo takich sytuacji... myslisz ze jak sie z Toba calowal, to nie bedzie chcial seksu...? a oi tym by poprosil zebys nic nie mowila bo ma kochajaca zone....

Gość katja00014
Chyba masz rację, dzięki serdeczne:)

Gość 51814668544414
on..09.09.1988 ja 6.12.1991 czy bedziemy razem jeszcze ?

dzięki Mr T wiesz, brałam pod uwagę dedektywa, zrobię tak, chcę wiedzieć..a to jest dobry moment, czy poczekać jeszcze na odpowiedni czas? A co sądzisz o tym, że mężczyźni mają osobną "szufladę" na seks? można kochać i zdradzać?

Gość sylwuszkaZŁAwróżka21
ja 13. 06. 1988 on 21. 02. 1984 co powiesz na te cyferki? :)

daty to nie wszystko, mniej wiecej chociaz napiszcie cos o sobie, co was martwi.... co cieszy itd. ja potrafie z tego uzyskiwac odpowiedz, z tego jak jestescie nastawieni, czy dajecie si emanipulowac itd. jestem wstanie po typie danej osoby duzo powiedziec, a daty to dl awrozik:)

Gość a dlaczego zaraz
Czy mam kupic mieszkanie, tylko dla siebie??? odpowiedx przeczytam jak wrócę z pracy. Dzięki z góry. :D

kup tylko dla siebie. Co prawda Ty ponosisz koszty, ale skoro je kupujesz nie jest to najwiekszym zmartwieniem. Pamietaj ze tam gdzi espisz, przebywasz jest twoim miejscem, oaza spokoju, nikt prawa nie ma robic tutaj zametu, zreszta kazdy wie bo to nie jego... pamietaj miec swoje zawsze, nawet w przyszlosci gdy jestes w zwiazku.... bo jak cos sie zepsuje co zrobisz??? a w tej sytuacji masz swoje a ta druga osoba moze miec problem! nie jeden spotkalem przypadek, gdzie facet wprowadzil sie do kobiety, mieszkali pare lat, on dawal na czynsz, na meble, remontowali, wymieniali... jednak sie skonczylo... i?? on zostal bez nieczego.. na ulicy!

Gość katja00014
To mam jeszcze jedno pytanie, czy będziemy się dalej spotykać tak jak do tej pory i czy on coś czuje do mnie? Moja data ur. 14.02.1980

Gość moje marzenie mieszkanie
własne we Wrocku czy To marzenie sie spełni chce kupic mieszkanie w Parku zachodnim Popowice 73 m2 3 pok jadwiga niepoprawna 11 numerologiczna?

moje marzenie mieszkanie: spelni sie, jednak jeszcze duzo czasu, bo Ty chcez ale nie dzialasz, a twoj charakter jest taki ze ciezko si eTobie w koncu zaczac rozgladac i dzialac... mobilizuj sie szybciej, bo warto miec swoje w miejscu ktore uwielbiasz! spisz sie z mieszkaniem, bo nielugo beda duzo drozsze!

Gość tak czy inaczej kobieca
witam :) co czuje mezczyzna jezeli po 4 latach niewidzenia spotyka swoja byla dziewczyne ktora kochal i uprawiaja seks.. nadmienie ze to ona kiedys zerwala- a on teraz jest w zwiazku z inna.. po co to robi?

Gość qwaq
kiedy poznam milosc swojego zycia?

napewno sentyment, szczegolnie ze to ona zerwala a facet kochal i chcial z nia byc. mezczyzna szybko nie przechodzi, wiec pewnie Ciebie tracac jeszcze bardziej zalowal, jednak po dlugiem czasie gdy si ezapomina zostaja tylko mile rzeczy, tez nie ukrywajmy ze facetowi pasuje to ze mogl si ebzykac, bo wiadomo, jest satysfakcja ze w bardzo prosty sposob, bez proszenia, poswiecania sie mogl Ciebie wybzykac. naprawde mezczyzni maja z tego satysfakcje, ze w latwy sposob to z wami robia... wiec po co to robil? zeby zrobic, czysty fizyczny stosunek a plusem wszystkiego bylo to ze sie doskonale znaliscie, ze byliscie ze soba co umozliwilo wlasnie ten seks! ale jesli o to chodzi Tobie czy cos czul, czy zrobil to bo kocha jeszcze, odpowiedz brzmi NIE, tylko tutaj chodzi o to ze mogl zaliczyc i nikt si enie dowie!