Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewiedzącaona

Spotkanie przez neta

Polecane posty

'nie umiem kochać xDDD' i z czego sie smiejesz? to nie jest powod do smiechu :p ile masz lat?

Gość przepraszam a czy Ty...
ej no ale moje pytanie zostało bez odpowiedzi. Czy to Wasze pierwsze spotkanie autorko?

Gość Niewiedzącaona
Tak to nasze pierwssze spotkanie. Bardzo chcialabym sie z nim przespac kiedys ale boje sie ze bedzie mial za duzego penisa:( tego się boję najbardziej:(:(:(

Gość jak ma na imie i
skad jest?:)

No bo się zastanawiam... napisałaś: "po za tym przyjaciel nie mówi patrząc ci w oczy ze jesteś piękna że mu na tobie zależy że jesteś jego narkotykiem..." Zastanawiam się jak mógł Ci tak powiedzieć patrząc Ci w oczy skoro się nigdy nie spotkaliście osobiście? ;)

Gość Niewiedzącaona
Tak nasze pierwsze spotkanie. mam lat 18. Inaczej... od miejsc intymnych trzymać ma się z dala.

Gość jak ma na imie i
Wrednak no przeciez napisala ze jestdziewic:P CZy on o tym wie?:) bedziecie spac w jednym lozku pi ilemacie lat??

Gość Niewiedzącaona
Kochanie jest wspaniały wynalazek zwany kamerką ... Może do nie do końca w ozy czy twarzą w twarz ale jednak jest

Gość Niewiedzącaona
Ja mam 18 i jestem z warszawy on 19... prawie 20 i jest z gubina... I tak wie że jestem dziewicą... I nie nie śpimy w jednym łóżku...

Prosto w oczy to prosto w oczy, nie przez kamerkę :P

podsumowanie- ty-18 lat on-prawie 20 *mowi ci ze masz piekne oczy chociaz cie nie zna *rozmawialiscie o seksie *wie ze jestes dziewica *nie jestes brzydka hm... :) konkluzje zostawiam tobie.

no jak - nie bzyknie jej przecież bo będzie mu się opierać !!! oprze się raz o ścianę, raz o lodówkę....

No napisała, że jest (jeszcze) dziewicą, ale ja nie przeczytałem drugiej strony wypowiedzi, jak pisałem swoją i jeszcze o tym nie wiedziałem. :P P.S. Autorka zachowuje się jak 15-latka (i nie mówię tu o seksie). :(

Gość NIE UKRYWA SIĘ
:D:D:D:D

sabide - :P autorko, zrobisz jak uwazasz, jestes zaslepiona na razie swoja 'miloscia' ale coz... mlodosc swoje prawa ma ;)

No napisała, że jest (jeszcze) dziewicą, ale ja nie przeczytałem drugiej strony wypowiedzi, jak pisałem swoją i jeszcze o tym nie wiedziałem. P.S. Autorka zachowuje się jak 15-latka (i nie mówię tu o seksie). Wredniak czy facet ktory ma prawie 20 lat...jechal by na drugi koniec polski dac buziaka i wypic kawe???

no właśnie po to jedzie - dać buziaka i wypić kawę. Ona jest dziewicą i o seksie nie ma mowy. I będzie się opierać !! Nie umiecie czytać czy co ? :):):):):)

Gość Niewiedzącaona
Wydaje mis ię że faceci mający 20 lat sa bardziej rozwinięci emocjonalnie niż narwane 17 myślące tylko o zaliczeniu...

O nie nie nie... Seksu tym razem nie będzie... I on o tym wie bo rozmawialiśmy o tym \" i pewnie spotkania nie będzie jak sie dowiedział ze nici z ruchanka ... bilet kosztuje, kanapki na droge trza zrobic , jakąs cole kupić to są koszta :P nie opłaca mu sie jechać i ogladać plakaty Gosi Andrzejewicz w twoim różowym pokoiku :P

Wydaje mis ię że faceci mający 20 lat sa bardziej rozwinięci emocjonalnie niż narwane 17 myślące tylko o zaliczeniu... ZE CO?! :D

Gość Niewiedzącaona
jesli chciał by tylko zaliczyć nie musiał by przejeżdżać całej polski... no ok połowy... a w drodze już jest

i bylas dziewica ..... a potem bedzie temat po spotkaniu nie jestem dziewica a on sie nie odzywa !

Gość Niewiedzącaona
mówisz z własnego doświadczenia?

jesli chciał by tylko zaliczyć nie musiał by przejeżdżać całej polski... no ok połowy... a w drodze już jest " ja bym na twoim miejscu nie był taki pewien ze on jedzie do ciebie :P lepiej sprawdz czy ta koleżanka co obok ciebie mieszka i ma mniej liberalne poglady na temat sexu nie wyczekuje czasami kogos w oknie balkonowym :p