Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewiedzącaona

Spotkanie przez neta

Polecane posty

Gość hihihi heh
aha, jak dla mnie chwalenie się do faceta, że jest się dziewicą (faceta z neta, którego dopiero ma się zobaczyć) to wygląda na czyste prowokowanie jego chuci :P

regres ty tez sie na seks z nami umawiasz....bo my dzi**i jestesmy " ja jestem zbyt piękny i zbyt młody by płacić za sex regres Skarbie po znajomosci bdzie za darmo :P

aha, jak dla mnie chwalenie się do faceta, że jest się dziewicą (faceta z neta, którego dopiero ma się zobaczyć) to wygląda na czyste prowokowanie jego chuci ja to widze tak : jestem dziewica nie bylam nigdy ruszana moze bedziesz pierwszy :D

Gość Niewiedzącaona
Na hiszpana nie nie kręci...

ladyeees Na hiszpana nie nie kręci... a ty w ogóle wiesz jak to jest na hisszpana?? pewnie czytala :P

Gość Niewiedzącaona
No widzisz wiem... I racja niepotrzebnie wam sie tłumaczę...

Gość Niewiedzącaona
Ja powiedziałam ze jestem dziewicą a nie niedoświadczoną seksualnie 15

;D ale czemu sie tak wkurzasz:P od czegoś trzeba zacząc, seks jest czymś zupełnie normalnym, a Ty uciekasz od niego jak od ognia :)

Gość Niewiedzącaona
Nie nie denerwuje się... Tak kiedyś trzeba zacząć ale ja jestem niepoprawną romantyczką i nie zrobię tego bez miłości.

alez kochanie, badz sobie ta romantyczka , w tym wieku jest to wnet wskazane. ale nie oczekuj ze 20 letni facet bedzie myslal tak samo :)

no ale skoro zapraszasz do siebie faceta na weekend to czego Ty sie spodziewasz kochana?? Liczysz że tutejsi faceci są jak Romeo, czekający potulnie na seks z Miłości?? Wiem o czym mówisz, ale to niestety nie te czasy, takich facetów coraz mniej, i wlasnie to chcą Ci tutaj udowodnic, a Ty znajac faceta jedynie z kitów jakie wciska Ci przez tą pozal sie Boze kamerkę, wyciagasz wnioski, że ON na pewno przyjeżdza pogadac...:o Za dużo filmów o Miłości :)

Gość Niewiedzącaona
Nie oczekuję tego... Ale też nie spodziewam sie próby gwałtu czy czegoś... Nic na siłe

deoeche po co sie wysilac zaraz uslyszysz ze on taki nie ejst :D

Przeginacie wszyscy. Facet JEST w stanie przejechać pół Polski (a nawet całą) po to, żeby zwyczajnie spędzić czas z dziewczyną. Nie mam pojęcia, jakie ma zamiary chłopak autorki, ale wy też nie macie, a zachowujecie się jakbyście wszystko wiedzieli.

[zgłoś do usunięcia] try walking in my shoes Przeginacie wszyscy. Facet JEST w stanie przejechać pół Polski (a nawet całą) po to, żeby zwyczajnie spędzić czas z dziewczyną. Nie mam pojęcia, jakie ma zamiary chłopak autorki, ale wy też nie macie, a zachowujecie się jakbyście wszystko wiedzieli. mamy pojecie o zyciu ... :D

Przeginacie wszyscy. Facet JEST w stanie przejechać pół Polski (a nawet całą) po to, żeby zwyczajnie spędzić czas z dziewczyną. a może MY już zwyczajnie nie wierzymy w takich facetów??:)

Gość zazuziaban
mialam podobna historie; facet przyjechal i naprawde caly weekend swietie sie gadalo; pozniej, po nastepnych wizytach, razem zdecydowalismy posunac sie nieco dalej... jednak odleglosc, jego i moje obowiazki zaawodowe nie pozwolily na rozwoj zwiazku... wrecz przeciwnie... ale zycze, by ten ewentualny zwiazek sie rozwinaL:)

try walking in my shoes (kocham te piosenke ) - tak byc moze masz racje. ale nie warto wierzyc w cuda. swego czasu spedzalam bardzo duzo czasu z chlopcami w wieku 20- 21 lat i moge stwierdzic ze mentalnie sa to dzieci. a dziewczynki sa bardzo naiwne,co takze czesto widzialam na wlasne oczy.

Sabide-rozumiem, że regularnie umawiasz się z facetami poznanymi w internecie i każdy chciał od Ciebie tylko seksu? Skoro masz takie pojęcie o życiu, to na podstawie własnych doświadczeń?

Sabide-rozumiem, że regularnie umawiasz się z facetami poznanymi w internecie i każdy chciał od Ciebie tylko seksu? Skoro masz takie pojęcie o życiu, to na podstawie własnych doświadczeń? hahaha... dobre to bylo :D akurat jestem na tyle madra ze tego nie robie :)# ale czytam to kafe i widze co sie dzieje... pojecie o zyciu zdobylam poprzez obserwacje...a to najlepsza nauka..

ladyees-to współczuję, że nie wierzycie w takich facetów ja wierzę w swojego, to mi wystarczy,ale jak patrzę na koleżanki, które napotykają na swojej drodze niestety tylko takich, to cóż mam sobie myślec??:o ja chcialam tylko przestrzec dziewczyne przed tym jak może ta cala sytuacja sie skonczyc:)bo ma klapki na oczach, że jest idealny i na pewno nie będzie chciał nic więcej... no cóż, oby się nie rozczarowała:)

Sabide-zdobywasz mądrość na kafe? To gratuluje. ladyeees-może i autorka jest młoda i głupia, może i ma klapki na oczach, ale prawda jest taka, że jeśli nie potrafi sama ocenić sytuacji-to równie łatwo skrzywdzi ją chłopak poznany na żywo, nawet przyjaciel, jak i ktoś poznany przez internet. Wiecie, co mam na myśli?

Gość Niewiedzącaona
W poniedziałek zdam wam relacje :D:D Jeśli wyjdzie na wasze to... poniżę si do końca i zajebie nagą fote na erotyku

Gość maly0
>swego czasu spedzalam bardzo duzo czasu z chlopcami w >wieku 20- 21 lat i moge stwierdzic ze mentalnie sa to dzieci. :D:D:D przepraszam , czy dobrze rozumiem ze mowi to 15stolatka?:D

Sabide-zdobywasz mądrość na kafe? To gratuluje chyba jestes bardzo ograniczony/a podalam przyklad tego co tutaj pisza...ale jesli,jestes na tyle inteligentna by wyciagac takie wnioski to gratuluje...

ladyeees-może i autorka jest młoda i głupia, może i ma klapki na oczach, ale prawda jest taka, że jeśli nie potrafi sama ocenić sytuacji-to równie łatwo skrzywdzi ją chłopak poznany na żywo, nawet przyjaciel, jak i ktoś poznany przez internet. Wiecie, co mam na myśli? Tak ja wiem. Bo faceci to PENISY:) I w wieku 20-21 niestety, ale szukają doświadczeń, byle by tylko zaszpanowac przed kolegami:( Smutnne, ale prawdziwe :o