Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewiedzącaona

Spotkanie przez neta

Polecane posty

Gość Niewiedzącaona

Ok jutro spotykam się z kolesiem z neta... w co się ubrać jak wyglądać i jak się zachować gdy go zobaczę? ( mój przyjaciel chce bym włożyła sukienkę i buty na obcasie czy to będzie odpowiedni strój? ) Zaznaczam ze ma być do poniedziałku u mnie ( włącznie ) Seks odpada inne rozkosze cielesne też... przyjeżdża jako przyjaciel ale chciała bym by odjechał jako facet...

Gość domniemywam iż
przyjezdza jako przyjaciel a chcialabys zeby odjechał jako facet, nosz kurwa jednak dziwek w polsce nie brakuje 🖐️

Seks odpada inne rozkosze cielesne też... przyjeżdża jako przyjaciel ale chciała bym by odjechał jako facet..." czyli rozumiem że trzeba odbyć z toba jedną randkę by móc zacząć cię szturchać :P

Gość Niewiedzącaona
No bo chodzi o to że jesteśmy dość blisko po za tym przyjaciel nie mówi patrząc ci w oczy ze jesteś piękna że mu na tobie zależy że jesteś jego narkotykiem...To co nas łączy jest dziwne i nie jest to nic związanego z seksem... On wie że na to nie ma co liczyć a mimo wszystko przyjeżdża z 2 końca polski ( warszawa - gubin )

Gość domniemywam iż
Regres dobrze ze chociaz ty rozumiesz o co mi chodzilo:) Laska jest zajebista i dziwic sie ze pozniej takie placza w poduchę, że facet ich nie szanuje :o :classic_cool:🖐️

Regres czyli rozumiem że trzeba odbyć z toba jedną randkę by móc zacząć cię szturchać No i humor mi się poprawił :D

Gość domniemywam iż
a poza tym: mój przyjaciel chce bym włożyła sukienkę i buty na obcasie czy to będzie odpowiedni strój? i juz nia chce rządzic :D:D:D powodzenia i udanego weekendu🖐️

po za tym przyjaciel nie mówi patrząc ci w oczy ze jesteś piękna że mu na tobie zależy że jesteś jego narkotykiem" przyjaciele tak do siebie nie mówią :D kochankowie ....i owszem ;)

"Seks odpada inne rozkosze cielesne też... przyjeżdża jako przyjaciel ale chciała bym by odjechał jako facet..." Skoro przyjemności cielesne odpadają to jakim cudem ma z przyjaciela stać się facetem :D

Gość Niewiedzącaona
A czy do bycia w związku jest potrzebny od razu seks? Z tego co ja wiem nie... Po za tym nie szmacę się jak co poniektóre panienki bo jak dla mnie bez miłości nie ma seksu a od zauroczenia i bycia razem do miłości jest daleko.

A czy do bycia w związku jest potrzebny od razu seks? Z tego co ja wiem nie" do bycia w zwiazku to nie do bycia w zdrowym związku TAK :D

Gość Niewiedzącaona
W tedy nie jest to zdrowy związek tylko związek opierający się na seksie i rozkoszach cielesnych.

Gość Niewiedzącaona
Szczerze? Tak... Jak mu bd na mnie zleżeć to seks mu nie będzie potrzebny... po za tym patrząc na te kilometry to pół roku nie jest długim okresem czasu bo spotkamy się pewnie z 4 razy w tym czasie

W tedy nie jest to zdrowy związek tylko związek opierający się na seksie i rozkoszach cielesnych." lepszy taki :D niz mający sie opierać na wyczekiwaniu z ręką w spodniach twojego chłopaka ... na to aż łaskawie po 3 latach powiesz lubemu że ty to już jestes gotowa bo zrozumiałas ze te 10.000 tys esów z wyznaniami miłosnymi i 1000 razy wertowane słowo kocham cie zrobiło ci w końcu wilgotność między udami :P

ja proponuje worek na kartofle plus stara bielizne babci zeby czasem nie mial zadnych kosmatych mysli i zebyscie mogli spokojnie grac w karty do 3 nad ranem :P

Jak mu bd na mnie zleżeć to seks mu nie będzie potrzebny..." DOWCIP DNIA :) aż głupkowato na mnie wszyscy spojrzeli bo oplułem ekran ze śmiechu :D

Gość Niewiedzącaona
Oj cicho ta xDD Po prostu chcę powiedzieć że seks nie jest najważniejszy... Sorki ale nie jestem laską która po 3 randce idzie z kolesiem do łóżka To teraz go wytrzyj :PPP

Gość NIE UKRYWA SIĘ
Regres 😍 I love you :)

Po prostu chcę powiedzieć że seks nie jest najważniejszy" jak to nie :) kto ci takich głupot nagadał :P ciotka która juz straciła ostatni cień szansy na jakis fajny przelot ? czy twoje ( puszyste kolezanki) które mimo usilnych staran nie zainteresowały soba nawet pijanych kolesi w ciemnej dyskotece ? :P

Gość NIE UKRYWA SIĘ
no ale Regres , przeciez autorka chce pokazac, że dla faceta liczą sie inne wartości, a seks to po ślubie:) Oni będą rozmawiac o polityce, będą grac w karty(jak to powiedziala depeche15), będą sie trzymac za rączkę ale absolutnie facet nie będzie chciał jej bzyknąc:o tylko będzie czekał do slubu :D ;)

Gość liberal girl
jeśl iprzyjeżdża z drugiego końca Polski to liczy na seks. Chyba, że jest jakimś nienormalnym psycholem, albo impotentem Seksu nie bierzesz pod uwagę, ale się wydepiluj, tak na wszelki wypadek :)

w tym wypadku musze sie zgodzic z autorka. seks nie jest najwazniejszy: jest jeszcze jedzenie. I w moim przypadku Depeche Mode.

Gość NIE UKRYWA SIĘ
dam sobie uciąc rękę(bo penisa niestety nie posiadam, a mężowego nie poswiece), że kolezanka po weekendzie zalozy temat: A JEDNAK SIE Z NIM PRZESPALAM:) I CO TERAZ???????????:(:(:(

Gość przepraszam a czy Ty...
już się z nim widziałaś autorko?

Gość Niewiedzącaona
O nie nie nie... Seksu tym razem nie będzie... I on o tym wie bo rozmawialiśmy o tym :P Impotentem też nie jest o to się nie martwcie... I dziewicą do ślubu też nie będę o! :PP

"Sorki ale nie jestem laską która po 3 randce idzie z kolesiem do łóżka " ja mysle ze inny temat powstanie : "zdradziłam swoje ideały , zrobiłam to w czasie 1 randki ....czy wy też tak mieliście ? " :P:P:P

Gość NIE UKRYWA SIĘ
"Seksu tym razem nie będzie..." :) i wszystko jasne...więc nie oszukuj nas ze taka z ciebie świetoszka:) stwierdzenie TYM RAZEM nie będzie jest jednoznaczne:D

Gość Niewiedzącaona
Jestem dziewicą i nie zamierzam jak na razie tego zmieniać...Powodem też nie jest to że jestem brzydka krzywa czy nikt mnie nie chce tylko to że nie umiem kochać xDDD A stwierdzenie tym razem znaczy ze może następnym mu sie uda zdobyć i moje ciało a nie tylko dłoń czy usta :P

Gość NIE UKRYWA SIĘ
A dlon i usta to nie ciało??:o