Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arista

SZUKAM KOLEZANKI, KTORA TEZ SIE STARA O DZIDZIE !

Polecane posty

Czarna, ale obiecaj, że nas nie opuścisz i będziesz nas kochała najbardziej...:( ar_CT- i jak Twojej małej przeszła wysypka? Bo taka wysypka jest po gorączce 3-dniówce, mój mały dziś dostał właśnie, gorączka zniknęła. Buziaki kochane:*

Kochane kobietki wiem że ten temat został dodany już baaardzo dawno temu ale dla mnie jest jak najbardziej aktualny staramy się z mężem o dzidziusia, i niestety od roku nic nie wychodzi mam już depresyjne stany zaczynam się załamywać pomóżcie stanąć na nogi!!!!

Arista to oczywiste Wy jesteście mój "namber łan" :) Szczerze piszę z dziewczynami, bo.. Wy już Mamusie i tak na gorąco nie traktujecie ciąży, ale kocham Was bardzo i nigdy nie opuszczę :* Kaja wita, przechodziłam przez to samo :*

Czarnula to cię zmartwię, niestety ale w najbliższym czasie u mnie nic nie będzie.Zazdrość wzięła górę :( I ja też mam nadzieję że nas nie opuścisz

Cześć, wróciliśmy właśnie od dermatologa i jest znaczna poprawa także się cieszę , uczulenie jest na marchewkę na 100% na reszę jeszcze do kónca nie wiadomo... Jej ale pogoda się zrobiła -zasypiam pisząc do was.. 💤 idę z Dominikiem się zdrzemnąć ... pa pozniej obiad sprzątanie i jeszcze głowę muszę umyć nie wiem skad siły wezmę na to a jeszcze pranie wywieścić brrrrr

witam was i sorki ze tak sie dlugo nie odzywalam ale od 14 pazdziernika do 2 lipca mialam mame a po 2 jestem juz sama w domu mala troche marudzi a od 3 nosi takie szelki bo przyporodzie ja uszkodzili i cos z bioderkiem mam i zeby w przyszloasci nie miala krutszej nogi to musi to nosic a ona tego nie lubi miejmy nadzieje ze musi to nosic tylko tydzien a tak to jest kochanym dzieckiem bo je i spi i czasami patszy na mamusie hihi co tam uu was czarna juz nie dlugo i ty bedziesz tulic swoja dzidzie pozdrawiam was nie gniewajcie sie na mnie ze tak malo do was pisze pa

Witaj Oczekująca:) Fajnie, że się odezwałaś:) Uściskaj malutką ode mnie:) Podwójnie:) I od mojego kawalera.

jestescie jeszce czy w szkolach ja mala uspilam i troszke pisze do was powiedzcie czy kazde wasze dziecko mialo kolke bo moja odpukac jeszce nie niewiedzialam ze bycie matka jest wspanialym uczuciem

Oczekująca- nie gniewamy się, absolutnie:) masz teraz ważniejsze sprawy, niż my, hehe;D Malutka musi nosić szelki? No cóż, jeśli szybko się zauważa jakieś zaburzenia to szybciej się je leczy! więc lepiej, żeby nosiła je teraz, niż żeby zauważono to za późno. Głowa do góry, raz dwa wszystko będzie dobrze. Co do kolek- mój mały nie miał kolek. Wszyscy mnie nimi straszyli, ale obeszło się bez tego. Scherza- no, to przynajmniej wiesz na czym stoisz, marchew to nie taka tragedia, co prawda w zupie jest, w drugich daniach też często... Uważana jest za jedno z łagodniejszych warzyw. No ale wiesz, alergię można mieć tak naprawdę na wszystko. Mam nadzieję, że Dominisiowi będzie już lepiej:) On niedługo kończy 7 miesięcy, duży facet:) Dziś przyjeżdża do mnie szwagierka z kumplami. Posprzątałam już, jeszcze umyję podłogę i będę gotować kolacyjkę:) Miałam dziś jechać po sukienkę, bo widziałam śliczną w jednym sklepie, ale to nic- pojadę jutro:)

Cześć, Oczekująca u nas kolek nie było, a też nastraszyli mnie nimi ... Juz jutro Dominik kończy 7 miesięcy , czas leci bezwzględnie za szybko... dzieciaczki nam rosną , mam wrażenie że mały zacznie zaraz raczkować bo podnosi się na rączkach i buja do przodu i do tyłu brakuje tylko pracy rączek do przodu ;) i w drogę . Pogoda u nas nie za fajna więc nawet nie wiem jak spacer dzisiaj zaliczymy ... miłego weekendu !!!

Oj nasze forum zrobiło się ponure i smutne jak dzisiejsza pogoda..... a szkoda!! Nawet nie wiem co napisać , u nas wszystko dobrze , maluszek szaleje i widać ze będzie z niego niezły aparat . Wszyscy znajomi mówią że Dominik to klon mojego męża ;) jest do nie go podobny w 99% a ten jeden znikomy procent to oczy mamusi , usteczka i stópki ;) ale chowa się to w całej reszcie ;) Co tam u was ?

a no witam cos tu cicho ostatnio a ja wiem czemu bo kiedys gdy bylysmy jeszcze w ciazy to mielismy wiecej czasu ateraz dzieci je nam zabieraja sama cos wiem teraz o tym moja oliwia za 2 dni ma juz miesiadz o korcze ale ten czas leci ona jest taka kochana a jak wazze skarby dajcie jakies nowe fotki a co sie dzieje z zakleta?ale u nas deszczowo i ponuro a u was pozdrawiam

Straszna est ta cisza :( Ja jestem trochę pochłonięta wykończeniem remontu. Ale będzie ślicznie :)

Czarna już ją wczoraj słuchałam na nk, popieram jest zajebista, a zwłaszcza tam gdzie daje czadu Chylińska, ona ma głos jak dzwon i zaśpiewa wszystko :)

Właśnienie teraz znów jej słucha, i zaczęłam czytać posta, jak Chylińska zaczęła śpiewać :) Uwielbiam jej słuchać. Uwielbiam ją, ale CHYLIŃSKĄ, a nie ten plastik.

Ratunku... Dziewczyny pwiedźcie czy spotkałyście się z czymś takim. Dzisiaj miałam zawieźć mocz do badania. W nocy nie szłam sikać, zmuciłam sie zeby dotrwać do rana. A więc wstałam o 5.30, umyłam się, wsadziłam tampon i zrobiłam siku do pojemniczka. Wszytsko ładnie, pieknie, poszłam się położyć. Później po 8 uszykowana chciałam jechać zawieść p[atrzę, a mój mocz wygląda jak sok pomarańczowy. Kolor bardzo pomarańczowy i zmętniał. :/ Co to????

Czarna - a wlozylas mocz do lodoofki (wiem brzmi to bylejak ale tak podobno trzeba robic) a może pilac jakies soki, moze pomidorowy? Albo zupkamz borakoof była? A witaminki? Zanies do badania i będziesz wiedziała co jest!!! Sorki ze nie pislaam ale mam zarwanie głowy, na nic czasu nie mam, moja niunia już teraz taki rozrabiak mały, a do tego jakies choroobsko mnie dorwalo, od niedzieli padam na pyszczek!!!! Moja mała jak miala trzydniową temp to zakonzyla siewysypka (arista chyba ty pytalas) Pozatym nie wiek co pisac, czytam was na codzień, tylko zawsze coś mi wypadnie i nie mogę odpisać!!!! Tak w ogole to myślałam ze jet w ciąży, miałam takie same objawy jak przy ciąży z niunka, czułam sie jakbym miala okres ale go nie było, w sumie powinnam dostać dzisiaj i wszystko uceklo,'robiłam test pare dni temu ale wyszedł neg.... Jak @ sie nie pokaże to bede sie znooftestowac, a teraz mam zgage (kawę własnie wypilam) kurka wodna aż sie boje!!!!! Nie jestem gotowa na drugie!!!! No ale nie nalrecam się czekam na @!!!

arCt czytałam w necie, ze to może być od zbyt małej ilości płynów. Ale pije dużo.. Zobaczymy jutro wiozę do badania. ArCt jak to smiesznie brzmi, tu się starałysmy o dzidzię, modliłyśmy się, żeby @ nie przyszła, a teraz stres, ze nie przychodzi :D Trzymaj się nasza Kochana zaoceaniczna przyjaciółko :*

Czarna - wiem, w sumie swiat by sie niezawalil, ale jednak woke zeby ta @ przyszla... Heheh dopiero co zaczelam spac ale noce, jeszcze chcialabym ie nacieszyc tymi nocami, przrspanymi przrz jaki czas ;) Trzymaj kciukaski czarnulka!!!! Jak sie czujes tak w ogole, maluszek skacze? Ktory to juz tudzien 30?