Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bitowdzisto

ladna moja wymarzona -skromna ..

Polecane posty

Gość tylko ze
ona nie jest ani ladna ani skromna...

Gość fgnnnn
skromna??????? hhahhahahahha w zadnym wypadku, a to czy ladna to zalezy od gustu. Mnie sie w ogole nie podoba

Gość misisaaaaaaaaaaaaaaa
bardzo ladna:) gdyby jeszcze byly ramiaczka zawiazywane na szyi bylaby przpiekna:)

Gość jeju tylko nie to
zadne ramiączko na szyje najgorsze co moze byc to ramiączko na szyje w suukni slubnej tak to oblesnie i wiesniacko wygląda ;O

Skromna to na pewno nie jest:) Moje Poprzedniczki maja racje:) a czy ladna-kwestia gustu:) ja nie lubie takich ksiezniczkowatych:)

Gość tylko ze
moze chodzi o to ze modelka ma mine jak cnotka niewydymka :o i dlatego jest wrazenie skromnosci hehe

bitowdzisto, olej durne wypowiedzi, ważne, że Tobie się podoba, w ostatnią sobotę świadkowałam mojej przyjaciółce, bardzo podobną suknię miała (bez wcięcia w dekolcie, i upięcie włosów z kwiatami, wyglądała przepięknie! :D cudna suknia :)

Piękna sukienka. I uważam, że nie zawsze wąska suknia musi być skromna czy szeroka bogata. Przecież ta nie ma wielu ozdób i jest właśnie taka skromna wśród tych księżniczkowatych. :)

Gość Olalalinka
bardzo ładna.mi się podoba-acz kolwiek skromna napewno nie jest:)

Gość misisaaaaaaaaaaa
ramiaczka na szyi wiesniackie?? :D wg mnie to wygladaja niewinnie i sexy zarazem, poza tym moj maly biust prezentuje sie w takiej kiecce super:) ale teraz tez jest piekna...

jest cudna i moim zdaniem jest taka skromna lecz z duzym urokiem a ten kwiatek we wlosach pasuje idealnie:)

Gość ciekawe jak wyglada
ciekawe jak wyglada nie z katalogu, na zwyklym zdjeciu.. ogolnie suknia typu ksiezniczka - dla mnie do skromnej suknii slubnej jej daleko, no i jest okropna.. ale twobie sie podoba to najwazniejsze! :P bedziesz wygladaj jak bedziesz wygladac..moim zdaniem takie suknie sa tragiczne..

Gość spearsbrit
mi sie podoba taka typowa ale jednak inna