Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luskama

wizyta u innego lekarza. co mowic?

Polecane posty

Gość luskama

Witam co powiedziec lekarzowi do ktorego ide jednorazowo, ktory nie prowadzi mojej ciazy. Zalezy mi na dokladnym usg ktorego wyniki chce porownac z niepokojacymi wynikami usg mojego lekarza. Slyszalam ze lekarze nie sa pozytywnie nastawieni do takich jednorazowych wizyt no i nie chcialabym tez mowic mu kto prowadzi moja ciaze.

Gość powiedz ze twoj
lekarz ma 3 tyg urlop albo po prostu powiedz prawde! przeciez zaleca sie nawet jak cos wychodzi na usg nie tak skonsultowac z innym lekarzem

albo powiedz, że mieszkasz na stałe za granicą i przyjechałaś się skonsultować z polskim ginekologiem, bo jednak bariera językowa....

Kurde dziewczyny ile wy macie lat??? Zachowujcie się jak dorośli ludzie i normalnie powiedzcie prawdę. W d*** miejcie, co sobie pomyśli. Szczególnie jak płacicie za badanie.

Gość MAMAMAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
inny lekarz napewno poprosi o karte ciazy a tam pieczatki twojego lekarza wiec jak chcesz to ukryc? co powiesz ze karty ciazy nie masz?

sa miejsca gdzie chodzi sie poprostu na samo usg.idz w takie miejsce i problem z glowy

Gość to ja ja ja
lekarz zle nastawiony??? ktory w ciagu 30min zarobi od 100zł?? watpie... normalnie powiedz,ze chcesz usg aby skonsultowac niepokojace Cie wyniki