Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktoos

pomocy - plasterki evra i ich przyczepność

Polecane posty

Gość ktoos

dziewczyny potrzebuje pomocy. miesiąc używałam tabletek yaz ale miałam problemy z jelitami i często męczyła mnie biegunka. bałam się że tabletki nie będą się wchłaniały więc przeszłam na plastry. okres dostałam na drugi dzień po ostatniej tabletce placebo i od razu przykleiłam pierwszy plaster. więc nie było przerwy w antykoncepcji. te plastry strasznie się marszczą. nosiłam je na pośladkach i teraz mam trzeci, który jest przyklejony blisko rowka który się poci a 1/4 plastra raz sie odkleja, wyschne i znowu sie trzyma. kochałam się z chłopakiem kilka razy bez prezerwatywy, stosunkiem przerywanym - nic do srodka sie nie dostało. jak myślicie czy plastry działają ? jakkka jest szansa ze zajde w ciaze?

jak sie lekko odkleja to sie nie masz co martwic....sprobuj na lopatce przykleic nastepny bo tam skora sie tak nie marszczy..plasty dzialaja a ja sie kochalam z nimi do konca i nie ejstem w ciazy;)

Gość Niebieska Orchidea
Ja przyklejam plaster trochę powyżej nerek i trzyma się super.

Gość ktoos
uu czyli kończy w Tobie i bez prezerwatywy? ja bym chyba nerwicy dostała przed okresem :-) wiecie teraz są wakacje i plaster na łopatce będzie widoczny jak będę wchodziła w stroju.. więc narazie zostane przy pośladkach. moze jakos wrzesien - pazdziernik zaczne nosić na łopatce:)

e tam po to sa srodki anty zeby dzieci nie bylo i zbeym sie nie musiala stresowac;) Juz nie stosuje antykoncepcji;) ale stosowalam plastry wiec wiem jak dzialaly:) na basenie tez sie nie odlepialy;)

Gość ktoos
no takk.. ale te odklejanie naprawde mnie martwi. dziś zaczynam tydzień bez plasterka i czekkam na okres.. boże obym dostała

Gość ja0na
Odklejanie się brzegów nie zmniejsza ich działania.Jak zauważysz,że się odkleja to przyciśnij go żeby się znów mocniej przykleił i ok:)

Gość ktoos
no u mnie to sie odklejjja troche wiecej niz brzeg ale zaraz go dociskkam. po jakim czasie od stosunku test beta hcg pokaze ciążę? bo chciałabym zrobić a nie wiem kiedy. ii czy hormony z plastrow jakos wplywaja na jego wynik?

Gość ja0na
Mi się jeszcze nigdy nie odkleił ani nie odklejał oprócz brzegów czasami i dziwię się,że komuś tak nie chcą się trzymać.Może balsamowałaś skórę wcześniej?I nie naklejaj w miejscach gdzie łatwo o zginanie,bo wtedy trzeba pilnować. A co do testu to nie pomogę,bo się nie znam;) Po to mam plastry,żeby się o to nie martwić:)

Gość ktoos
przyznam że źle go nakleiłam. bo przy samym rowku i jak się pocił to sie zaczynałł odklejać.. i teraz strasznie sie martwie. nastepne naklei mi mój chłopak - niestety do końca wakacji nie zmienie na łopatke i zostane przy pośladkach.