Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooouuuu

czy placzacy chlopak to meska cipa??

Polecane posty

Gość oooouuuu

Gość Majka Dziekson
Nie! To damski fiut.

Wypierdalac faceci mają prawo płakac jak kurwa każdy i będa płakac czy wam sie to widzi czy nie:P

Gość 1234567....
dla mnie to świadczy o wrażliwości faceta ale to też zależy czy marze się bez powodu czy w określonych sytuacjach ?

no cóż, obyś mało stanowczy kiedyś się nie popłakał - to wtedy Ci pzrypomnę Twoje własne słowa:P

Gość a skąd faceci tutaj mają
mają prawo płakać, aczkolwiek takiego bym nie chciała 🖐️ chłopaki nie płaczą :P

Płakałem jak byłem mały i wtedy można było powiedzieć, że byłem tym, no, damskim fiutem:P Nie ma rozsądnego powodu dla faceta do płaczu, moze poza przypadkiem gdy wpadnie mu w oko jakis paproch:P

Taaaa powiedz to hitlerowi w 1945 gdy waliła mus ie jego 1000 letnia rzesza - pierdolisz amło stanowczy, ale moze kiedyś ktoś Ci udowodni spuszczając porządny wpierdol że jednak i Twoje oczy stworzone sa do placzu:P

A z tym Adolfem to a'propos czego Vampire? I czy Twoim zdaniem ból (bo tak zrozumiałem Twoje expose dotyczące, jak byłeś to łaskaw ująć "wpierdolu") jest powodem do płaczu? A to jakiś nowy środek przeciwbólowy? :P

Nie chodzi o ból a o porażkę, a porażki predzej czy później każdy doświadczy zresztą to domena idealistów, pzrezywac porażki. ciebie albo taka porzadna jeszcze nie dotkneła albo porpostu jesteś wsiunem z pola co zgrywa doświadczonego pzrez zycie i ne trzymasz sie żadnych idei w swym zyciu, coz a tym idzie przeżywajac jakąs porażkę możesz jedynie na to napierdzieć bo poprostu By ci to zwisało:P

Gość MDS
Vampire, idz sie poplacz

" 14:33 [zgłoś do usunięcia] Mało_stanowczy Vampire - no mamy prawo płakać, ale płaczą tylko męskie cipy vel damskie fiuty Żyj szybko, kochaj mocno, umieraj młodo " Pewnie się do nich zaliczasz:P.Ciekawe jaką byś miał minę po nagwintowaniu kopyta i wkręceniu w niego śrubki:P

Amant - pewnie miałbym nieszczęśliwą minę. Ale była mowa o płaczu:P Koorva, no nie mówcie, że płaczecie jak Was coś boli?! Ja bluzgam :O

\"czy placzacy chlopak to meska cipa??\" Od 0 do 10 lat jak chłopak płacze to normalne Od 10 do 15 lat takiego nazywa się mamisynkiem Od 15 lat w górę nazywa się męską cipcią

A to juz mój sekret skad wiem:P oj mało stanowczy czasem w życiu są takie sytuacje że facet płacząć nie okazuje słabości - to ludzki odruch na emocje... mam kumpla który był postawiony w takiej sytuacji matka dzignęła nożem ojca, kumpel chciał wzywac karetkę bo ojciec krwawił mocno, a ojciec na niego z pyskeim ze jeśli zadzwoni to matkę zamką 9ojciec ja sprowokował), a matka w najlepsze krzyczała aby dzwonił, iw ez sie postaw w takeij sytuacji... chłopak z trudem powstrzymywał łzy, czy był w tej sytacji nie męski ?!

Gość 1234567....
Mało_stanowczy...określone sytuacje to takie które związane są z życiem ....np śmierć bliskiej osoby żal po straconym związku itd...chociaż znałam faceta który potrafił wzruszać się przy czytaniu książki czy obejrzeniu czegoś wzruszającego w tv.....i zapewniam nic to nie ujmowało jego męskości w życiu jest twardo stąpającym po świecie mężczyzną ....każdy ma prawo się wzruszyć popłakać w końcu facet czy kobieta oboje są ludźmi

małao stanwczy poprostu zyje sobie w lukrowym świecie gdzie jedyne jego zmartwienie to powiedzenei lasce papapa i potem uporywanie sie z jej powrotami - są sposoby wierz mi twardzielu abyś i ty płakał, gorsi twardziele płakali:P

o ja nei mogę dziś chyba jakiś magiczny dzień, że wszystcy znaczący coś na tym forum uważaja podbnie jak ja:) anwet Tamari:P