Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pseudonim smith

przyznali mim drugi raz rentena 2 lata dzis mija połowa tego czasu i

Polecane posty

Gość Pseudonim smith

przysłali mi list ze musze jechac na badania kontrolne do wrocławia a ja nie jestem wstanie wyjsc nawet z domu no i meszkam jakies 200 km od niego i nie mam czym się dostac czy moga mi zabrac rente jak się nie stawie i jak napisze ze nie jestem wstanie stawic sie na badaanie ? prosze pomóżcie

Gość Pseudonim smith
podpowiedzcie mi cos to pilna sprawa na badanie mam się wstawic w ten ponidziałek jestem w szoku

Gość pisanie do nich nic nie
odbiorą Ci rentę :( Jeśli nie możesz wstawić się w tym dniu - tylko odl lekarza możesz mieć "usprawiedliwienie" :o

Gość Pseudonim smith
ale ja do pół roku z domu nie wyszedłem

Gość jesteś nie chodzący
???????????? Sorry za pytanie ale jak mam Ci pomóc skoro NIC nie napisałeś ????????????????????????????????????????

Gość Pseudonim smith
boje sie wychodzic z domu od dziecka byłem prawie codziennie bity boje sie nawety sam bys w domu

Gość zyleta1985
chcesz zarobić? wystarczy się zalogować na tej stronie www.polski-bux.pl/?r=nowamary . codziennie minimum 25 reklam do obejrzenia . zarobek gwarantowany a na stary dostajesz 6zł. warto

Gość Pseudonim smith
wsumie się niedziwie że nie chcecie mi pomuc wkoncu napewno tez macie własne sprawy na głowie no cuz jakoiś sobie będe musiał sam poradziec póki co zegnam czius