Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga_ia

Sypiam z zajętym. Jak odbić?

Polecane posty

Gość Aga_ia

Od paru miesięcy sypiam z zajętym facetem. On ma młodszą, krótko. Jak odbić? Ja jestem starsza, ale ładniejsza, inteligentniejsza i w ogóle. Nie wiem, co on w niej widzi. Najpierw spotykaliśmy sie tylko na sex, później zaczął mi się podobać. Ja miałam faceta, on mi sie nie przyznał, że ma dziewczynę. Teraz już nie jestem ze swoim, po trochę przez niego, ale on o tym nie wie jeszcze. Dalej ze sobą sypiamy, jego laska jest wielce zakochana w nim... zazdrosna o mnie ;). Mu to nie przeszkadza, musi lubić sex ze mną... jakie mam szanse? Co mam robić... bo sama nie wiem. Podoba mi się ten drań, kurde.

ja Ci nie pomogę, bo gardze takimi kobietami jak Ty... i takimi facetami... I mam taka cicha nadzieje, ze kiedy on Cie zostawi dla innej :)

Gość 1234567....
no czytać tego nie można jesteście oboje siebie warci najlepiej powiedz jego dziewczynie że sypiasz z jej chłopakiem na pewno zaraz kopnie go w tyłek tylko jak zareaguje ten facet ?....być może będzie z Tobą a być może też kopnie Cię w tyłek są faceci którzy z jednymi kobietami się żenią a z innymi chodzą tylko do łóżka ...jakby traktował Cię poważnie już dawno by zerwał z tamtą dziewczyną a nie robi tego jak myślisz czemu ?

Gość Z D Z I R A
tyle w tym temacie :O

on Cię tylko puka i nigdy się z Tobą nie zwiąże bo w jego mniemaniu nadajesz się tylko do rżnięcia i niczego więcej :)

i ja podpisze sie pod powyższymi komentarzami :D jest z Toba tylko dla seksu - ma go za darmo, nie musi sie starac, wystarczy telefon a Ty juz rozkładasz przed nim kolana :) gdybys faktycznie byla taka wspaniała to zostawiłby tamta panna, widocznie jestes nic nie warta skoro tylko sie z Toba bzyka :) moze i lubi seks z toba ale to nie zmienia faktu, ze i tak woli tamtą :) zreszta nie jest powiedziane ze tak uwielbia wasz wspolny seks - wielu facetów zdradza nie dlatego ze im dobrze z ta panna a dlatego, ze maja cos innego pod soba, inna babka, inne ciało :)

Gość Aga_ia
eee tam od razu zdzira... wymyślacie. To on się nie przyznał, że ma dziewczynę... I to on zdradza... Ja nie mam faceta, więc nie zdradzam. I to on jest na telefon, a nie ja :D. Tamtą ma bliżej, myślę że dlatego woli...I podoba mu się chyba, że taka naiwna i zakochana... bo młoda jeszcze. Pogadać z nią bym mogła, żeden problem... ale myślę że nie tędy droga.

Skoro z nim sypiasz to juz go odbiłaś nie?A jeżeli on umawia się z Toba tylko na seks to szuka jakieś która mu za darmo da;]

Gość viera viera
zdecydowanie brak ci klasy kobieto :P lubisz byc dziura do zapychania? zal bierze. widocznie tamta ma cos czego tobie brak :P moze to wlasnie o wiek chodzi??? nie szanuje takich kobiet jak ty

Gość viera viera
piszesz ,ze ty nie zdradzasz. przeciez wspomnialas ,ze mialas faceta...wiec zdradzilas :P

Ty zwykla kurwa jestes. .watpie by on byl toba zainteresowany pewnie ma cie tylko do je....

Gość milkmilk
Możesz sobie myśleć, co chcesz, ale prawda jest taka, że on was obie ma w dupie.

Gość qazwsxedc
Sytuacja jest prosta - musisz ciągnąc lepiej niz jego żona / dziewczyna. Miłym dodatkiem bedzi przyjmowanie strzałów na twarz, co jakiś czas branie z dupy do ust.

Gość darinma
szkoda słów,jakmu się znudzisz da ci kopa

zycze tobie zebys byla bardzo zackochana i zeby obiekt twojej milosci ci e zdradzal!!!!!! ps. jeestes szmata ktora on tylko rucha i tyle

Gość qazwsxedc
Tam szmatą od razu... Koldrą zwykłą. Wala z niej kręci.

Gość lalineczka
Autorko, zapewniam cię, ze jakby cię kochał to by z tobą był a nie z nią. Zrobiłby wszystko, żeby cie zdobyć. W obecnej sytuacji jesteś tylko miłą dziurka, która urozmajca mu pozycie. Na pewno po numerku z tobą przymila się dziewczynie i nieba jej chce przychylić. W sumie robisz im przysługę.

Gość D Z I W K A A A A

Gość smiesza mnie takie panie
fakt autorko jestes na tyle inteligentna ze jestes od 'analka, polykania' i wszystkiego innego na co ta mlodsza sie nie godzi... ;)

Gość Aga_ia
A gówno prawda. Wy jesteście frajerki... bo myślicie że wasi faceci wierni są... A prawda jest taka, że 70 % zdradza. Tylko zazwyczaj z przypadkowymi. Rzadko jest tak, aby facet zdradzał swoją stale z jedną... bo wtedy się przywiązuje. Niestety mam coś w sobie.,.. i lecą na mnie. Jak psy. Wszyscy. No prawie. I wiem jak jest. Żonaci, nie żonaci, faceci są okropni... A czy coś z tego będzie, to nie wiem. Niczego nie zakładam. Faktem jest, że jesteśmy podobni... I mi się podoba on, taki jaki jest. Może to głupio zabrzmi, ale mimo tego, że zdradza, to jednak szanuje kobiety... Podoba mi się jego podejście. Albo będziemy razem, albo mi przejdzie i tyle. Nie jestem głupia.

taaaa 70% zdradza ,,,co to za bzdury ,.... masz cos w sobie pewnie syfilizm ... szkoda mi ciebie pewno samych frajerow spotykasz do tej pory dlatego masz takie zdanie i podekscie do sprawy ...

Gość smiesza mnie takie panie
mow sobie co chcesz autorko i tak jestes od sexu na ktory ta mlodsza (i jak mniemam skromniejsza) sie nie chce zgodzic :D

Gość mokre oczy22
mieszkałam w akademiku z dziewczyną która była w takim układzie z facetem - tylko seks bez żadnych zobowiązań..tylko ona się w nim zakochała..ale on był wolny ale nie chciał się z nią związać.. twierdził ze zasługuje na kogoś lepszego ale na bzykanko to był zawsze chętny.. najlepsze było jednak to ze ona nie chciała mu powiedzieć że się zadłużyła w nim bo on wtedy by odszedł na dobre..a tak głupia liczy cały czas że on w końcu to zrozumie.. bo przecież cały czas przecież wraca do mnie?? tak mówiła.. tydzień złudzeń a reszta miesiąca żalu, że ona jets tylko od łóżka

Gość Aga_ia
A właśnie, że nie frajerów. Same stałe związki mam na koncie... I pierwszy raz jestem w takim układzie, jak teraz. Ta młodsza też mu daje... Więc nie powinien narzekać na brak seksu, jeśli o to wam chodzi.

Gość Aga_ia
A zresztą nic tu na temat.... Więcej tu nie wchodzę. Piszcie se co chcecie