Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciek87277

podoba mi się przyjaciółka dziewczyny

Polecane posty

Gość paulla1201kotek
Nie kolego nie to że nie masz siły przyznaj się że poprostu nie chcesz o tamtej zapomnieć

Gość maciek87277
osmiele sie stwierdzic ze czulbym sie gorzej po emocjonalnej zdradzie niz po fizycznej - jak zaspokoje swoje potrzeby to zakladam ze juz nie bedzie mnie tak ciagnelo do tej drugiej -dowiem sie jak z nia jest i wroce spokojniejszy do dziewczyny:P

nie idealistka, dziewczyna z zasadami :) nie obchodzi mnie co się dzieje dookoła, wiem ze i dziewczyny nie są swiete wiedz ze smaczne ciałak nie są zarezerwowane tylko dla waszych oczu.... po swiecie kreci sie tez wiele pokus dla dziewczyn.... ale niektóre umią sobie z tym radzic, inne niem widocznie u was jest podobnie... nie generalizujmy. niech kazdy żyje tak ja mu wygodnie... tylko po prostu... nie kosztem innych... bywaj

Autorze - jesteś fajny, porządny, dojrzały facet na poziomie. To logiczne, że chcesz sobie poruchać. Nie ma w tym oczywiście nic złego. Jak lecisz na przyjaciółkę swojej dziewczyny, to nic, tylko się za nią bierz. Świadczy to o niebywałej dojrzałości emocjonalnej oraz sexualnej, że nie szukałeś gdzieś daleko, a znalezłeś blisko i wszystkie choroby weneryczne zostaną w rodzinie - przyjaciółki będą mogły razem spacerować do gina. Jak przyjaciółka będzie chciała wygadać się Twojej lasce, to wywieź ją do lasu i każ sobie kopać dół. Bedziesz usprawiedliwiony, gdyż ona Cię do tego zmusi. TY PRZECIEZ TYLKO CHCESZ PORUCHAĆ! BOZE, JAKIE TE DZIEWCZYNY SĄ NIETOLERANCYJNE!

Gość maciek87277
czerwone pólsłodkie - spoko, szanuje Twoje zdanie ale po prostu sie z nim nie zgadzam , do pauli - to prawda ze nie chce o tamtej zapomniec i powiem szczerze ze mam jakis zal , ze moglbym miec cos lepszego niz teraz mam - tamta jest wolna - moj ideal, a moja choc niby sie rozumiemy to nie jest tak pociagajaca i ma tez glupie zagrywki, moze podswiadomie chce ja wymienic na inny model, ale boje sie ze tamta mnie pusci i zadnej nie bede mial koniec koncow:P

czytam czytam i sama w to nie wierze!!! masakra koles tobir chyba testosteron mozg rozwalił :D

Gość maciek87277
z drugiej strony moze chce podswiadomie sprawdzic ta druga i jesli sie okaze taka jak do tej pory to zwiaze sie z nia, ale kurcze nie chce palic za soba najpierw mostow, tzn rzucac swej panny

ciekawe czy przyjaciółka da Ci w pysk Ty myślisz penem,ale jestem ciekawa jak sie zachowa lasia:)

Jeszcze sie martwi ze moze zostac z niczym!Hahaha:D:D Nie lepiej zerwac z dziewczyna, skoro Ciebie nie pociaga??Wyobraz sobie odwrotna sytuacje?Gdyby Twoja dziewczyna chciala przeleciec Twojego przyjaciela?Pewnie bys sie ucieszyl!: A moze zaproponuj jej, Ty z jej przyjaciolka ona z Twoim przyjacielem!:D Ech!Smieszny jestes!

Gość te dzieci to coraz
heh no i taka twa przyszlosc... z zadna nie bedziesz.... zostaniesz sam jak palec i wtedy zmadrzejesz, bedziesz blagal swoja dziewczyne zeby do ciebie wrocila a wtedy ona cie oleje... a poza tym rusz ta glowa odpowiadajaca za myslenie i zobacz-sliczna, madra, zgrabna dziewczyna nie jest sama dlatego ze nie moze sobie nikogo znalesc, tylko ze nie chce z nikim sie wiazac, a po drugie w zyciu taka panna nie pozwoli potraktowac sie jak zwykla szmata na jeden raz

Gość jhkv
ale ty jestes głupi naprawde

Gość maciek87277
no wlasnie boje sie tez reakci tej drugiej - wydaje mi sie ze mnie lubi i nawet troche ze mna flirtuje, ale ogolnie zauwazylem ze ona wzbudza u facetow zainteresowanie i ogolnie jest z charakteru taka sympatyczna laska, dlatego tez nie chce od razu rzucac mojej, bo nie wiem jak ta druga zareaguje

Gość maciek87277
czemu jest sama to nie wiem - ale napewno potrzeby ma i ja je moge zaspokoic, w sumie nie musze sie od razu z nia wiazac ale seks przeciez moze wchodzic w gre???!!!!

Twoja wiedziała ze tak zareagujesz dlatego poznała Cię z nią po 3 latach może juz jej na Tobie mniej zalezy;)

Gość co za trep
z ciebie nie pierdol tu tyle tylko zadzwon do niej i zobaczysz z pewnoscia brak Ci jaj i masz małego pyrdka miernota społeczna takich jak Ty to powinni karac odosobnieniem

Gość te dzieci to coraz
chyba zadzwonil do tej przyjaciolki bo cos go nie ma i teraz beczy bo przyjaciolka go kopnela w dupe a (byla juz) dziewczyna sle go w diably hehe

nich sie modli lepiej zeby to jednak nie była zbyt bliska przyjaciółka,bo taka wie wszystko(rozmiar jego pena,wszystkie łóżkowe porażki,ilość udawanych orgazmów) ;)pozdr

Gość onnnnnnnnnnnnnnnna
jeeej, jak kogokolwiek mogą kręcic faceci piszący na takim forum..... :( i to jeszcze 24letni... chłopczyku,masz problmy ze swoja męskością i to straszne, prawda? ale w sumie, tutaj jak cir nikt nie widzi to mozesz sobie pofantazjowac a tak w rzeczywistosci to stac ciebie tylko na swoja dziewczyne ( ktora pewnie jest pasztetem jakich malo.....)

Gość maciek87277
wracam po latach - dziewczyna mnie zostawiła (okazała się zła) ale jej przyjaciółka związała się ze mną. mamy 2 dzieci, dom, samochód i wiedziemy świetne życie

Gość gość
Taka przyjaciółka to prawdziwy skarb :(

Gość gość
Autorze, wkręcasz nas. Uwierzyłabym gdyby mowa była o jakiejś obcej, nieznanej twojej partnerce dziewczynie, a nie o jej przyjaciółce. Dalej tego komentować nie będę. Miłej konwersacji życzę.