Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciek87277

podoba mi się przyjaciółka dziewczyny

Polecane posty

Gość te dzieci to coraz
heh jeszcze lepiej... dziecko w skorze (nie)doroslego faceta... inteligencja ponizej przecietnej :) lepiej rozstan sie z dziewczyna i zaliczaj ile wlezie...bo szkoda dziewczyny a jeszcze kogos wartosciowego po tobie sobie znajdzie :)

Gość karolina2222
soryyyy 24

Gość maciek87277
widze ze nie znajduje zrozumienia:P jestem z moja juz 3 lata i zdarzylo mi sie po raz pierwszy zeby mnie ktos tak zauroczyl-chodzi o te druga, znam sie z moja dlugo, rozumiemy sie , ale upada zycie sexualne bo ona nie chce sie kochac tak czesto jak ja i jest pare innych powodow, ale ja znam ja i ona mnie i nie chce tego przekreslac przez jeden numerek, a tamta laska jest super ale nie znam jej dokladnie-fakt super sie gadalo -ale tak naprawde nie wiem jaka jest naprawde- ale zaliczyc chcialbym ja bardzo

Gość paulla1201kotek
Fakt pewnie w spodniach nietoperz..;P

Gość karolina2222
haha^^ xDD tam dzungla tarzan po lianach pociska ;D

Gość elza lwica z buszu
I nie zapomnij zapodac swojego zdjecia na forume zebysmy wiedzialy kogo mamy unikac(i nasze przyjaciolki). Jesli sie z kims nie chce byc to sie z nim rozstaje. A nie robi w ciula.

Gość maciek87277
czemu od razu ataki na moj sprzet - gwoli scislosci nie narzekam na niego ani moja dziewczyna i inne z ktorymi spalem:P Zakladam ze ona sie o niczym nie dowie - wiec bedzie spac spokojnie.. Ja bede mial z tego przyjemnosc-ta druga tez wiec gdzie tu jakies ranienie drugiej osoby???

Gość paulla1201kotek
A jak długo znasz tą koleżanke swojej laski?

Gość paulla1201kotek
Gdzie kolego jak to są dobre przyjaciółki to tamta cię oleje i jeszcze powie że się do niej dobierałeś

Gość maciek87277
proponuje czyta nie ze zrozumieniem - nie jest tak ze nie chce byc z moja panna - bo chce, [po prostu mam chec zaliczyc inna kobiete , ktora mnie kreci - i zakladam ze tak ma sporo facetow - w tym sporo z ktorymi jestescie w zwiazkach - tyle ze albo sie o tym w ogole nie dowiadujecie albo faceci nic nie robia a potem sie frustruja-ale to jakies buraki:P ja nie jestem burak

nie noooooo, spoko jak sie przespisz to Ci przejdzie.... hahaha spokooooo... Nie , nie przejdzzie przyjdzie czas na kolejną i kolejną, widac jakie masz podejscie do zwiazku ponizej krytyki wszelkiej....

Gość paulla1201kotek
Jak dla mnie ty się jeszcze nie wyszumiałeś i nie dorosłeś do bycia z kimś na poważnie

Podejrzewam że ta przyjaciółka wcale nie jestem tak napalona jak Ty i pewnie jak jej tylko zaproponujesz seks to ona od razu poinformuje Twoją pannę i tak się skończy i Twój związek i Twoja ochota na przyjaciółkę. Frajer z Ciebie.

Gość te dzieci to coraz
heh Paula ma racja jakbys zaproponowal dobrej przyjaciolce swojej dziewczyny sex, dostalbys w ryj od obydwy szybciej niz zdazylbys uslyszec odpowiedz... a poza tym nie dorosles do powaznego zwiazku z kobieta

Gość maciek87277
znam ja w sumie krotko - poznalismy sie na koncercie ale gadalismy kilka godz i to wystarczylo zebym wpadl po uszy. I nie jest tak ze jak mi sie jakas spodoba to od razu kombinuje jak zaliczyc tu jest inna sytuacja - ta druga non stop jest w mojej glowie - probowalem sobie wybic ale nic nie poradze - musze cos z tym zrobic, tzn zaliczyc. napisalem do niej wlasnie i czekam co odpisze:P

Gość maciek87277
no wlsnie jakbym wiedzial ze to sa dobre przyjaciolki raczej bym nie ryzykowal - ale tak naprawde nie mam pewnosci, bo moja w sumie nieczesto o niej wspominala- przedstawila mi ja dopiero po 3 latach bycia razem - i widaje mi sie ze tamta druga traktuje te przyjazn znacznie luzniej niz moja panna

a dlaczego nie znajdziesz innego sposobu? zaliczyć? to jedyne wyjście? sam sie nakręcasz, wiadro zimnej wody polecam:) bo naprawde szkoda gadac, chłopie, jeśli jestes w zwiazku i kochasz( o ile jestes do tych wyższcyh uczuc na pewno zdolny) to powinienes sie opamietac, a Ty robiszz cos całkiem odwrotnego! nakręcasz sie i sobie wmawiasz ze jak ja zaliczysz to Ty i Twoja dziewczyna bedziecie zyli długo i szczęsliwie...hahaha:D do snatepnego razu:o mam andzieję ze sie skończy jak pisze minimoni ty dostaniesz po nosie, dziewczyna przejrzy na oczy i wsioooo, po kłopocie a potem to se chulaj duszo

Gość maciek87277
sorry a znasz jakis inny sposob??? bo ja nie.. to co mam te druga wziaz na spacer za raczke i porozmawiac. ehh. I mam pewnosc ze na jednym razie sie skonczy- chyba ze tamta panna bedzie chetna na wiecej:P

Gość paulla1201kotek
Tak ja też się zgadzam... Ty się przejedziesz kochany bo tak naprawdę sam się nakręcasz.. A nie możesz ze swoją spełniać te fantazje w łużku???

Gość maciek87277
chcialbym zartowac :( ale nic nie poradze ze o tamtej non stop mysle - jakbym ja rznal i takie tam - caly czas mam erekcje hehe, prawda jest taka ze jeszcze zadna mnie tak nie podniecala, nawet moja panna, ale wiem ze to czysto fizyczne odczucie , a psychicznie jestem wierny swojej dziewczynie

no własnie sposobem powinno być to, że masz na tyle rozumu, zeby nie kombinowac i nie narazac swojego związku tylko ze, skoro Ty uwazasz, ze i tak to robią wszyscy, zdradzają sie na lewo i prawo wiec czemu ja bym miał tez tego nie zrobić, to nie wiem czy dla ciebie jest inny sposob... wiesz jest coś takiego jak wiernosc, chociaz w dzisiejszych czasach niedoceniane i przereklamowane, ale zawsze uwazałam, że jesli jest Ci z kimś dobrze to niechcesz go krzywdzic:( a jeśli nie, to nalezałoby zakończyc a potem sobie szaleć do woli....nie ma nic gorszego niż obłuda i zakłamanie, no ale to jest tylko moje osobiste zdanie, a to Twoje zycie...

Gość paulla1201kotek
Ty jesteś głupi czy co jak to na wiecej???Czyli co sex co dzienie z nią ty jesteś pedohilem czy co???!!!ty naprawde jesteś gówniaż.

Gość maciek87277
probowalem ze swoja ale to nie bylo to-caly czas wiedzialem ze sie oszukuje a poza tym tamta ma lepsze cialo i sliczna twraz w przeciwienstwie do mojej:P

Gość paulla1201kotek
Zgadzam się wierność na pierwszym miejscu... A ty jesteś zakłamany.. Ja mam nadzieje że dojżejasz/

Gość paulla1201kotek
Wiesz co tważ i ciało to nie wszystko!!! a ty jesteś taki piękny i masz coś wartościowego w spodniach???

nie wiem dlaczego niektórzy myślą, ze skok w bok bez uczuć, a tylko dla zaspokojenia swoich dzikich żądzy jest czymś lepszym i dopuszczalnym, niż taki drugi emocjonalny zwiazek nie ma róznicy, to jest zdrada i to tez, tylko ta czysto fizyczna jest dużo bardziej prostacka, bo ludzie zachowują sie wtedy jak zwierzeta... taka ogolna refleksja... ale co ja Cię tam bede umoralniac, rób co chcesz, swoje powiedziała, żal mi tylko tej Twoje dziewczyny, i tak zrobisz co bedziesz chciał, o pozwolenie nie pytasz...tylko o sposoby, ja stad spadam

Gość maciek87277
czerwone półsłodkie- widze ze idealistka z Ciebie, ale ja juz dawno pozbylem sie złudzen, prosze zastanow sie jednak ze faceci mysla troche inaczej niz kobiety - widze piekne cialo i docniam to, a ze laska jest super z charakteru to juz cudo,,, wiem ze najlepiej byloby albo sie rozstac albo zapomniec o tamtej, ale nie mam na pierwsze odwagi a na drugie sily

Gość paulla1201kotek
Zgadzam się z czerwone półsłodkie ty jesteś jak dla mnie zweykłym śmieciem i nie jesteś nic wart.