Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariusz1978

moja laska zarabia 20 tys miesiecznie !

Polecane posty

Gość mariusz1978

Jestem w szoku. Sam nie zarabiam malo ale teraz to wypadam przy niej jak jakis biedak. Odkrylem przypadkowo bo na stole lezal wydruk stanu konta z banku. Nigdy mi nie powiedziala, nie obnosi sie z kasa. Nawet myslalem, ze zarabia sporo mniej bo w lazience staly kosmetyki takich malo znanych firm jak ssziseido a teraz patrze ile kosztuje glupi krem pod oczy to szczena mi opada. Jak to mozliwe? Na dodatek ona wyglada na strasznie oszczedna osobe. Warzywa i ziemniaki sobie od rolnika sprowadza, ubrania tylko na wyprzedazach, wycieczki last minute i te sprawy ... Czy to normalne przy tych zarobkach? I dlaczego mi nie powiedziala?

Gość lalineczka
może dorabia pod latarnią:P

Gość bo madry czlowiek
nie chwali sie tym co posiada i nie rozpierdlala kasy , wiedzac , ze pieniadze dzis sa a jutro moze ich nie byc.

Gość daklarka45
a gdzie ona pracuje ze za tyle zarabia

no faktycznie malo znana firma, nie znam takiej jak \"sziseido\":D ;)

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaa
pewnie sobie dorabia na boczku a ty sie cieszysz jak glupi do sera 🖐️

Gość ABCDjhkhk
taa.. zarabiacie taką kasę i chciałeś się tym pochwalić na babskim forum, na kafeterii. :)

Gość no i prawidlowo
prawda jest taka ze im wiecej ktos zarabia tym mniej sie z tym obnosi...

Gość ABCDjhkhk
aha.. wydruk z konta wiele może oznaczać. Czy widziałeś wpływy na konto comiesięczne ? :) 20 tyś może mieć salda tak jak np ja :) hehe

Gość wiesiooooooo
nie wazne gdzie pracuje skad te pieniadze wy sie nie musicie o to martwic, bank ktory widzi ze na konto wplywaja pieniadze z nieznanych zrodel odrazu konto by zawiesil do czasu wyjasnien, to logiczne... jest pare rzeczy z ktorych ma ta kase, sprawy typu "pewnie daje dupy pod latarnia" odpadaja a pomyslodawcom gratuluje debilizmu, sa tez czasem rzeczy o ktorych nie wiesz np. Twoja dziewczyna mogla dawno temu miec wypadek i teraz dostaje zasilki albo odszkodowanie? pogadaj z nia, zapytaj powiedz ze Cie to zdziwilo bo przypadkiem widziales jej wydruk z banku.. i chcialbys pogadac o tym albo nic nie mow, powiedz zeby Ci kupila auto :P

Gość mariusz1978
Nie, wplywa tyle dokladnie co miesiac, 20 tys z groszami, ile to brutto to nie wiem. Pracuje w firmie informatycznej. Nie mialem pojecia bo tez jestem informatykiem i szczerze to nie wydawala sie az tak madra, zeby zarabiac trzy razy tyle co ja. Szczegolnie, ze ona jest dopiero 4 lata po studiach a ja 8. Za pare lat ona bedzie zarabiala chyba wiecej niz prezez NBP? To doslownie w glowie sie nie miesci.

Gość facet wez sie z nia
rozstan bo nie poradzisz sobie z tym ze ona zarabia duzo a ty przy niej jakies drobiazgi :/

Gość Moje wniooskii
Pierwsze slysze ze bank zawiesi konto jesli wplywaja pieniadze he he, co za idiota to napisal Do autora, nierozumiem po co wogole zalozyles topic? a) masz z tym problem ze zarabia wiecej od ciebie b) chciales sie pochwalic c) watpie ze zarabia 20 tys m-cznie, jestes pewnien ze to nie - 20 tys;) d) wszystko razem wziete ;)

Gość kran.
A na jakim stanowisku pracuje? Cos mi sie nie chce wierzyc.

Gość kubekwkwatki
tyyyyyyyyle kasy?????? no nie musi zarabiać lub dorabiać na d...e, przecież to nawet premier mniej bierze??!! Na pewną ją prześwietlą, konto zamkną razem z nią w tiurmu i tyle z tego będziesz miał..no i jeszcze, żeby nie pokazać innym, że się to ma??!! To po co tę kasę mieć, chyba inni powinni choć trochę to widzieć nie??!!

Gość Adwokat
A ja zarabiam koło 20 tysięcy miesięcznie, czasem się zdarza ze dochodzi do 30... i co takie to dziwne ze ktoś może zarabiać więcej jak 10 tys???

adwokat--ona jest informatykiem,w cuda nie wierzę albo sprzedaje na lewo jakieś programy albo pracuje dla mafii:P

Gość aaa informatykiem
jest to wykonalne , ale chyba tez pracuje po godzinach pracy. Jak spokojnie wyciagam 15-17 tys w ten sposob.

może i tak,ale cholera chyba nie ma zbyt dużego doświadczenia no i nie szasta pieniedzmi,by nie wzbudzać podejrzeń ' hmmmm podtrzymuje dalej moją wersję MAFIA:P:classic_cool:

Gość kubekwkwatki
> no adwokacie jeśli rzeczywiście nim jesteś to raczej nie są to odosobnione przypadki w twojej profesji, a serio mówiąc - dochody w takiej wysokości na pewno nie są jakimś wyjątkiem, na pewno też wymagają szczególnego zaangażowania i dużej pracowitości...

Gość aaa informatykiem
"pewno też wymagają szczególnego zaangażowania i dużej pracowitości..." Masz duzo racji musisz byc wtakiej firmie dostepny 24/7 i nie wazne czy masz urlop czy jest noc .Jesli bedzie jakas usterka musisz ja jak najszybciej naprawic.

Gość sedes nie dożyje
Marna prowo. A jeśli już, laska trzyma to przed tobą w tajemnicy żebyś kochał ją a nie jej kasę. Ale chyba jej się ta sztuczka nie uda bo jak widać kaska podnieciła cię bardziej niż doopa :(

Gość darinma
Najbardziej prawdopodobna jest wypowiedź Sami,chyba że facet nudzisz się w wakacje i wymyślasz farmazony

Gość mariusz1978
To nie takie proste. Nie moge jej powiedziec, ze wiem bo by wyszlo, ze ja szpieguje ale to mi sie w glowie nie miesci. Pracuje jako project manager, awansowala jakis rok temu zanim ja poznalem. Robie w tej samej branzy i wiem jakie sa zarobki. Wysokie w porownaniu do reszty zawodow ale z drugiej strony az tyle to nie jest znowu takie czeste. Szczegolnie, ze ona ma ledwo 28 lat. Nie widze, zeby jakos specjalnie sie w tej pracy wysilala. Pracuje od 9 do 18, w tym ma godzine przerwy o 13 na obiad. Kiedys myslalem, ze po prostu malo zarabia bo prawie nigdy nie je obiadu na miescie tylko zawsze bierze salatki i kanapki z domu. Ostatnio rozmyslala czy buty za 219 zlotych to nie jest za duzy wydatek ! na boga, przeciez to 1% jej dochodow miesiecznych. A ona zanim cokolwiek kupi to sie zastanawia. Teraz to juz sam nie wiem co robic. Szukac innej pracy, oswiadczyc sie czy ka zostawic? Facet powinien byc glowa rodziny ale tu sie okaze, ze jak beda dzieci to ja bede musial zostac w domu a ona bedzie sobie pracowala. Poza tym skad ten brak zaufania? Jestesmy razem prawie rok a ona slowkiem nie wspomniala ile zarabia. Sam nie wiem co teraz.

huj z nia .zostaw ja.nie chodzi ze tyle zarabia ale o ten brak zaufania.kieruje sie tym ze raz ktos jest a raz go nie ma.nie przywiazuje sie zbytnio do osob.dlatego nie obdarza ich pelnym zaufaniem.tak to ejst jak sie zarabia sporo kasy to sie jest przezornym az do bolu.niestety fundamentow pod zwiazek tak nie zbudujecie

Gość ale ludzie sa zawistni
tez ruszcie rowy do pracy, a nie wymyslacie, ze dziewczyna daje dupy, pracuje dla mafii i inne takie rewelacje :O wszystkim wam (a autorowi najbardziej) zal dupe sciska, ze ktos ma kase i do tego jeszcze rozsadnie ja gospodaruje, a nie rozwala na prawo i lewo. autorze - skoro nie mozesz tego przezyc, ze dziewczyna zarabia wiecej niz ty, to sie z nia rozstan, koniecznie podajac powod tej decyzji :P niech sie dowie, ze ma do czynienia z malym, zakopleksionym czlowieczkiem, ktory na dodatek szpera w jej prywatnych rzeczach :P

Gość mariusz1978
Ale wam latwo mowic. Dziwka na pewno nie jest. Ale dlaczego przy takich zarobkach jest taka oszczedna? Do restauracji sushi nie pojdzie o uwaza, ze za drogo i nie bedzie placila 150 za pare kawalkow wodorostu z ryzem a jednoczesnie nie zaluje wydac prawie 300 zlotych na glupi krem pod oczy, ktory starcza moze na miesiac. Nie pojmuje tego wszystkiego. Do tego zauwazylem, ze wysyla co miesiac 3000 rodzicom i na to nie zaluje.

Gość Paco Rabannnne
jakbym ci pokazł moj pit to bys zemdlał :)