Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Clipper 3 2009

Czy ktoś jużkupił Implast Clipper 3 albo 4??????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość Clipper 3 2009
???

Gość wózek wygląda super
szkoda tylko, że nie ma przekładanej rączki

Gość Clipper 3 2009
jazda jest tyłem i przdem do kierunku jazdy. nie rączka jest przekładana tylko siedzisko. mam katalog tej firmy i jest wszystko tam opisane.

Gość sadsadsad
o kurka, ale drogiii.....cala moja pensja! Sorry, ale tylko tyle moge powiedziec.

moim zdanie clipper3 to rewelacja na pewno go kupie, lekki zgrabny wygodny (przymierzalam sie do niego) spelnia wszystkie moje oczekiwania no i sliczny wizualnie! troszeczke mnie martwi tylko siedzisko w spacerowce czy mala nie za szybko z niej wyrosnie,ale to sie okaze w praniu, bardzo mi sie podoba polecam!

Gość cliper
widziałam ten wózek na własne oczy i jest naprwde super. nie jest ciężki i ma w sobie wszystko co powinien miec wózek. nie jest ani wielki ani mały, dla mnie ten wózek to bomba. dobrze sie prowadzi.

Gość Mariikka
Sprawia wrażenie naprawde fajnego i ładnego wózka :) A nie masz mozliwosci obejzenia go na zywo? Ja tak zrobiłam z fotelikiem- obejzalam wydotykalam i przymierzylam w sklepie. Potem zamowilam na allegro prawie 150 zł tanszy :)

Gość cliper
ja widziałam właśnie ten wózek u siebie w sklepie i jest tanszy niż na allegro. ale jest naprawde dobry i jeżeli chodzi o firme to nie słyszałam przypadków żeby wózki z tej firmy sie psuły

Gość cliper
150 zł różnicy w tym wózku jest. i nie opłaca mi sie zamawiać z allegro tym bardziej że jeszcze dostaje rabat na ten wózek

Gość tak coś mi się wydaje
może ja się nie znam , ale wydaje mi się ,że w przypadku tego wózka będziesz miała problem ze zmieszczenie się w drzwi z tylnymi kółkami. Widziałam taki kiedyś u lekarza i laska musiała zostawić przed przychodnią wózek bo kółka się nie zmieściły w drzwiach :-O

dokładnie i zima te koła chyba nie zdadzą egzaminu tak mi sie wydaje ja tez mam z małymi kołami z przodu i jest masakra kiedy spadnie snieg ;/

Gość cliper
tylko on nie ma malych kół. ja chce cliper3 czyli wieksze koła pompowane nie te małe. jezeli chodzi o wjazd to nie ma taiego duzego roztawu:-)

Podnoszę,bo sama jestem niemal pewna,ze kupię...ma któraś?Jakie opinie?

Gość elwira2811
Hej! Też bym chciała sie dowiedzieć czy jednak spacerówka nie jest za mała? Chodzi mi o siedzisko. Junior urodzi się pod koniec lutego to lato spoko ale boję się że na zimę jak go ubiorę w gruby kombinezon to będzie mu ciasno? Co wy na to, użytkownicy clippera 3????

Gość ble ble ble ble ble ble ble bl
hej ja mam taki wózek i jestem zniego bardzo zadowolona. raczka nie jest przekładana ale siedzisko spacerówki tak ze można jechac tylem lub przodem. super wózek mam jużjego ponad 3 miesiące i działa bez zarzutów mam 3 niebieski w grochy

Gość ble ble ble ble ble ble ble bl
i nie jest duży wszedzie sie mieści składa sie też jego bardzo ładnie nie mam z nim żadnych kłopotów a po śniegu super sie jeżdzi

ja mam implast bolder 4, spacerówka jest większa troszkę, ale mimo to mój maluch ledwo się w nią teraz mieści.

Gość elwira2811
Hej! A czy któraś z uzytkowniczek mogła by napisać wymiary spacerówki??? tzn. glębokośc, szerokość siedziska i wysokość, szerokość oparcia. Z góry bardzo Wam dziękuję.