Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka_4_dzieci

Moja corka nie cieszy sie z mojego dziecka.

Polecane posty

Gość matka_4_dzieci

Mam 40 lat. 2 miesiace temu urodzilo mi sie 4. dziecko. Nie bylo ono planowane, ale pokochalam je od razu. Mam jeszcze trojke dzieci w wieku: corka 16 lat, syn 9 lat i druga coreczka 2 latka. Jednak widze ze cos nie tak jest z najstarsza corka. Zachowuje sie tak jakby w ogole sie nie cieszyla ze w naszej rodzinie pojawilo sie malenstwo, nie chce mi pomagac w opiece nad najmlodsza kruszynka ani nad 2 letnia coreczka, nawet zmienianie pampersa ja brzydzi Nie ukrywam ze liczylam na jej pomoc, sama ledwo sobie radze, Amelka co chwile sie budzi, ma kolki. Jestem niewyspana i zmeczona. Dochodzi do tego jeszcze problem finansowy, nie jestesmy zamozna rodzina a najstarsza corka nie moze zrozumiec ze wazniejsze od jej kolejnej pary spodni sa rzeczy dla maluszka. Kompletnie nie wiem co robic, prosze pomozcie...

Gość
-10/10. kiedy bedzie wrzesien?!?!?!😭

Gość buehehehe
No wlasnie, niech te wakacje sie juz skoncza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kran.
Wydalilas z siebie kolejnego bachora i oczekujesz, ze wszyscy beda sie nim zajmowac, aby cie odciazyc?:O Zachcialo ci sie dziecka, to teraz sie nim zajmuj:O

Gość laberdoka
he he he he wymyśliła se znowu historyjke ale długo myślałaś ? 6/10

Gość oligara
to zwykla zazdrosc...poproatu ja przytul i wytlumacz....

Gość matka_4_dzieci
To nie jest bachor tylko dziecko. Bachora to moze tym masz! Nie oczekuje ze wszyscy sie nim beda zajmowac ale chyba 16letnia dziewczyna moglaby chociaz przebrac dzidziusia. Niektore w jej wieku maja juz swoje dzieci.

no wiesz...zirytowałaś mnie totalnie...ty jesteś matką a nie twoja najstarsza córka...to ona ma pieluchy zmieniać?...jest młoda, w tym wieku powinna uczyć sie i bawić a nie niańczyć rodzeństwo. Chiałabym, żeby to była prowokacja, choć wiem że wcale nie brak takich matek polek, rodzacych więcej dzieci niż sa w stanie utrzymać i wychować i obarczają tym starsze rodzeństwo...przykre :O...

Oby to NAPRAWDĘ była prowokacja, bo jeśli niem, to z całego serca współczuję najstarszej córce:O Jestes w wieku ciąży zagrożonej, miałaś już 3 dzieci, których w dodatku nie jesteś w stanie utrzymać iu zapewnić godziwy byt. A nowe spodnie dla 16-latki to NIESTETY w dzisiejszych czasach WAŻNA kwestia, taki już jest ten świat, ja Ci go nie naprawię. Ale znam realia.

hehe niektore w tym wieku maja juz swoje dzieci a niektore sa inteligentne i nie maja.... a niektore biedaczki maja matki rozplodowki prosze zeby to byla prowokacja prosze...

Gość Krokodylowy
po ile piła ?

Gość wytlumacz to
Jak pieniędzy nie macie, to czemu nie zabezpieczaliście się?:p

"Zachowuje sie tak jakby w ogole sie nie cieszyla ze w naszej rodzinie pojawilo sie malenstwo, nie chce mi pomagac w opiece nad najmlodsza kruszynka ani nad 2 letnia coreczka, nawet zmienianie pampersa ja brzydzi" A czemu by się miała cieszyć:P?ŻE MAMUSIA CHCE Z NIEJ ZROBIĆ PAROBKA:.?

\"Niektore w jej wieku maja juz swoje dzieci\". Z czego ma sie cieszyc, z tego ze chociaz sama nie zrobila to ma nianczy i marnowac mlodosc przez nieodpowiedzialnosc matki. Jestes dorosla na tyle zeby wiedziec co to antykoncepcja i jakie sa skutki sexu bez jej stosowania. Twoja corka bedzie jeszcze miala wiele czasu na nianczenie wlasnych dzieci i zmienianie im pieluch