Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o n a s

tak wyglada moj zwiazek .. to normalne ?

Polecane posty

Gość =================
....Jesteś piękna, jesteś piękna Jesteś piękna, to jest prawda...

Gość =================
Brakowało mi... zależało mi na rozmowie z Tobą, a dzisiaj już będę spał. Prawda,prawda. Ja się znam!

Gość =================
Och, Emi ! Każde Twoje klikniecie, powoduje uśmiech na mym ryjku. A propozycja kołysanki jest The Best. Chociaż się gubię ... Język kobiecy to wciąż tajemnica nie do odgadnięcia...

Gość =================
Chcę być snem, wspomnieniem, chusteczką, skarpetką, ale chcę! Chcę! I nie mów mi co mam robić. Jestem tu, bo ty jesteś! Manipulowany, przez Ciebie, czuję się. A Ty ? Dlaczego o tej godzinie psujesz sobie wzrok? Przecież musisz wstać szybciej niż ja?

Gość =================
A co Ty, tarantula jesteś? Zjedz mnie! Chcę! To będzie ratunek.

Gość =================
Mila Ty jesteś, ale ja nie boję się piękna jakim Ty jesteś. Ktoś tak wrażliwy, nie może szkodzić drugiemu. ...i nie trój, tylko znikaj, albo pisz pięknie. Tak jak potrafisz. A potrafisz. Nawet w złości.

Gość =================
Wszystkie kolory świata. Przypomnij, dlaczego akurat niebieski? ....truj...miało być.

a więc znikam... teraz już na serio D O B R A N O C wyłączam kompa... Ps. te piękne słowa to po prostu teksty, które lubię... ja ? już mnie nie ma ... i nie siedź już ... chyba, że wstąpisz w inne drzwi, bo u mnie już ciemno ... noc przyszła

NIEBIESKI, Podwójne żxycie Weroniki, Przypadek, Dekalog, Amator, Czerwony... po prostu uwielbiałam filmy Kieślowskiego kiedyś a co do Niebieskiego... to jest tam tak scena, gdzie bohaterka mówi mężczyźnie który ją kochał, że jest zupełnie zwyczajną kobietą...

Gość =================
Ty pipko! Wszystko wykasowałem co napisałem, a Ty wciąż nie śpisz? Ty jesteś zwyczajna? Ty wyjątkiem jesteś, bo inne plują jadem... Zwykła kobieta, niezwykle Wspaniała!

Gość =================
O której kończysz ze mną?

Gość =================
No tak! Zawsze musi być Twoje na wierzchu, ale ja się nie gniewam, tylko szanuję Twoje zdanie. Dobranoc Miła ...

Gość . .. ...
"Ty pipko! " - NO COMMENT!!!

Gość . .. ...
Dzień dobry

Gość . .. ...
to nie będzie dobry dzień... nie pytaj dlaczego... bo co ? te kobiety zabiegany trasa z pracy, dziecko w świetlicy zaraz obiad, jeszcze lekcje a pani w szkole jest GUPIA MAUPA i znów coś nie tak, a w sobotę sprzątanie i teściowa nad głową i ten mąż coś nie taki jak miał być... cholera mam dość tej WOLNOŚCI... ileż można... Przeceniłeś moje możliwości ... rozmowa była ... KONIEC miał być... co jest ? cholera wie? jemu wydaje się, że jest ŚWIETNIE ... przecież ja po prostu marudzę... stało się to najgorsze... coś co zabija wszystko: O B O J Ę T N O Ś Ć

Gość . .. ...
uciekaj stąd proszę... " ...bo to wszystko nie tak , nie tak, nie tak no a jeśli jeżeli nie tak no to po co nam było w to grać stare rwać iść pod prąd pod wiatr gniazda wić niby ptak no jeżeli ma być nie tak słowa jak sztuczny miód erzatz cholera nie życie miał być raj miał być cud i ćwiartka na popicie ..." OSIECKA jak nikt umiała to wszysto opisać " Uciekaj moje srece" przeciaż też jej... cholera szczęliwa nie była i dlatewgo tak pięknie pisała SPADAM... POWOLI SPADAM... JAKI TU SPOKÓJ...