Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aprilowka

KWIECIEŃ 2010

Polecane posty

Gość szcześliwa 25 letnia
właśnie doczytałam,że cykle masz 26 dniowe ! w takim razie test będzie już wiarygodny !!!

dzieki za odpowiedz :) jutro zrobie wtedy chociaz sie boje odpowiedzi :) moja siostra jest w ciazy fajnie by bylo miec dzieci z nia w rownym wieku, ale odkladam to juz i odkladam bo boje sie zobaczyc 1 kreseczke :( dzieki za szybka odpowiedz i jeszcze raz gratuluje

Gość szcześliwa 25 letnia
W takim razie trzymam mocno kciuki za 2 kreseczki !!!!

czesc dziewczyny macie pewnie terraz duzo wolnego czasu jesli potrzebujecie troche kase szczezre poacam, ta stronke www.polski-bux.pl/?r=agsson naprawde szczerze poelcam. bedac w ciazy rok temu tez mialam sporo zcasu wchodzilam codziennie na kilka minut i dorabialam sobie meisiecznie ok 200zł. niby nie duzo ale zawszer cos juz mowie o co chodzi. wystarczy sie zalogowac podac tlyko imie nazwisko i nr konta. na ktore ma byc przelewana kasa. Klika sie na reklamy trwaja one 30sekund. za kazda reklame jest 15gr. klika sie kilkadziesait lub kilkanascie dziennie zalezy komu ile sie chce i kase macie w 100% pewna. naprawde polecam

Gość upupupups

Gość aprilowka
jak tam dziewczyny? u mnie 10 tc i na szczescie zadnych uciazliwych objawow, tak bardzo balam sie rzygania:) od dziecinstwa balam sie ze sie udusze jak bede rzygac:)piersi bola mnie jak na okres i nic poza tym, a jak wy?

Gość aprilowka
dziewczyny naprawde nie ma wiecej na kwiecien 2010?:)na marzec sa juz tysiace wpisow, niedlugo zaczna sie na maj a tu susza:)jest ktos jeszcze?

Gość hibernatus
ja jestem, 8 tydz. niby chciałam tego a teraz zaluje. najwieksza glupota w moim zyciu. ale juz pozamiatane ;(