Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aprilowka

KWIECIEŃ 2010

Polecane posty

Gość aprilowka

witajcie, jest juz ktoras z terminem na kwiecien?

Jeśli dobrze liczę, to termin na kwiecień będą miały te "mamusie", które w lipcu dopiero "zaciążyły". Ale my mamy właśnie lipiec, więc wątpię, by było wiele takich mam:)

P.S. Jak mi się uda, to też będzie na kwiecień:P Ale na razie nie zapeszam...:)

Gość aprilowka
czesc Arista, mi wg kalkulatora internetowego wychodzi koniec marca lub kwiecien, wczoraj zobaczylam 2 kreski, dzisiaj powtorzylam test i to samo, u lekarza nie bylam jeszcze

Gość aprilowka
ogolnie to nie byla planowana ciaza, wiec wczoraj bylam w wielkim szoku, dzisiaj emocje nadal duze, ale oswajam sie powoli z ta mysla, kurcze, jak to jest ze jedni staraja sie rok, dwa i nic, a my raz troszke za bardzo zaszalelismy i to wydawaloby sie po dniach plodnych i od razu bum

gratulacje, jak nam sie uda w tym cyklu to tez dolacze, ale to dopiero co sie dowiem za 3 tygodnie..... wlasnie zaczelismy starania 2 miesiac.... i naprawde jak to jeest ze te co chca to musze czekac i czekac, a ci ktorzy raz zaszaleja, bum.... ale najwarzniejsze ze sie cieszysz, zycze powodzenia i gratulacje!

AR_CT- ja staram się 3-4 miesiące, na razie bez skutku. Ale jestem dobrej myśli no i też jeśli się uda, to dowiem się tego dopiero koło 7.sierpnia:D Nie mogę się doczekać! Może jakieś objawy wcześniej zobaczę? Ale nie nakręcam się... Pozdrawiam "aprilowe" (być może przyszłe) i przyszłe mamy!

hej Arista... trzymam kciuki, mam nadzieje ze tym razem sie uda i tobie, ja sie pewnie dowiem okolo 12-13 sierpnia...... zaczelismy staranka miesiac temu, ale sie nie udalo, mialam jakies dziwnie plamienie, ale testy wyszly negatywnie... narazie czuje sie bylejak.... od 3 dni mam zgage i czuje klucie w podbrzuszy, w sumie zaczelkismy staranka wczesniej niz powinnismy ale kto wie co tam sie dzieje skoro zamiast @ bylo plamienie, w kazdym badz razie trzymam kciuki za ciebie i inne starajace sie i mam nadzieje ze sie spotkamy na tym topicku jako zafasolkowane!

widze ze gromo sie nie powiekrza, jeszcze wczesnie na kwietniowki.... ale trzymam kciuki za wszystkie starajace sie i mam nadzieje ze nam sie uda.... arista jak samopoczucie?

Gość musze sie pochwalic
dzis zrobiłam test i są II kreski, kto by pomyslal, taka niespodzianka, bo w tym miesiącu raz zaszaleliśmy i to nie w dniach płodnych ... a mieliśmy się starać od sierpnia :D jestem bardzo zadowolona :)

gratulacje !!!! i mam malutka nadieje ze tez niedlugo dolacze na topick! pozdrawiam, kwietnioofki!

Gość Bisc
Hej aja mam termin na polowe marca,spokojnie objawy do was przyjda umnie do 5tyg wszystko bylo ok,zaczal sie 6tydzien iksiazkowo zaczely sie mdlosci mowie wam okropne czuje sie jakbym miala grype zoladkowa nic nie jem prawie,ciagle rzygac sie chce i czuje ciagle taki głód:/ oprocz tego bol piersi i placzliwa jestem,pojutrze mam pierwsza wizyte u gina(ponoc lepiej nie spieszyc sie tak zwizyta bo na samiutkim poczatku itak nic nie dojrzymy oprocz kropki)Warto czekac!

Powodzenia u Gina! I oby grypa zafasolkowaniua ustopila jak najszybciej!!!

Gość Szubi
Hmm...My sie staralismy cały miesiac,mam nadzieje ze wszytsko poszło dobrze ;) Wychodzi mi dopiero 4 tyg. jak już ;) Nic sie nie dzieje oprócz tego ze bola mnie piersi i cały dzień dziś kreci mi sie w głowie..:(

Gość też miałam być kwietniówką
😭 ale mojej ciąży już nie ma 😭

Gość Szubi
A co sie stało..?

Gość też miałam być kwietniówką
ciąża biochemiczna :(

Gość Szubi
Ojj,ale napewno bedzie dobrze ;):* Nie martw sie ;* bedziecie miec kochanego dzidziusia :)

Gość Szubi
No i nic z tego ;/ Dopadły mnie kobiece dni ;/

witam kwietnioweczki i gratuluje, ja jestem z lutniowek ale moge sie dolaczyc z tego wzgledu ze forum z lutego juz jest grono znajomych:)

witajcie, wszystkim gratuluje ciazy ! :-) mialam nadzieje dolaczyc do kwietniowek (ostatni okres 8.07 cykle 26dniowe okres powinien byc w zeszla sobote) przez okolo tydzien temperatura trzymala mi sie ponad 37 niestety od 2 dni spada mi rankami do 36.5 wiec stracilam nadzieje :( jeszcze raz wam gratuluje i zycze wszystkiego naj i powodzenia!

Gratulacje Kwietnióweczki :) trzymam kciuki i zycze zeby było Was tak duzo jak Nas Marcówek:)

Gość Szubi
Ehh :( Najwyżej bede na Maj ;) Mam nadzieje że tym razem się uda...:)

Witajcie kwietnióweczki! ja mam termin na 31 marzec lub ewentualnie na 1 kwiecień , ale zapisłąm sie już do marzec 2010.... Pozdrawiam

widze ze ten temat cos sie nie trzyma, ciekawe czy sie rozkleci jak wiecej osob sie dowie o ciazy :) ja sama czekam, kupilam test ale nie wiem czy zrobic juz czy nie moje cykle sa zawsze 28 dniowe czasem zdarzaja sie 25 dniowe raz mialam w tym roku 30 dniowy. Czy mogo zrobic juz? okres mialam 8.07. wiec jutro raczej 30 dzien cyklu brzuch mnie boli od 2 dni. boje sie rozczarowania :( tez chce byc kwietniowka! :)

Gość szczęśliwa 25 letnia
witajcie ! Mam 25 lat i jestem z trójmiasta zrobiłam dziś test i 2 kreski. Ostatnią @@ miałam 26 czerwca. Ciąża nieplanowana :P Mam już synka,który ma 11 miesięcy. Szok już mija i radość następuje hehhee. Mąż od początku się cieszy Boli mnie brzuch,mam tkliwość piersi, stan podgorączkowy. Wczoraj troszkę plamiłam. Wg kalkulatora to termin porodu na 2.04.2010 :)

witaj serdecznie ci gratuluje :) i mam pytanko :) czy myslisz ze mi juz by wyszedl jesli okres byl 8.07 ? pozdrawiam :)

Gość szcześliwa 25 letnia
Dziękuje :) w pierwszej ciąży robiłam test w 28 dniu cyklu a cykle miałam wtedy 31 dniowe. czyli 2 kreski wyszły jeszcze przed spodziewaną miesiączką,choć ta druga była jeszcze bladziutka. Teraz test zrobiłam grubo ponad tydzień od spodziewanej miesiączkii były 2 grube krechy. Na to wygląda że u Ciebie to 30 dzień cyklu. Ja bym zrobiła jutro raniutko z pierwszego moczu żeby wynik był wiarygodny. Myślę, że powinien wykazać ciąże jeśli jesteś !!!